Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
denicem, sadece çilek yedimKabizlik problemi yasayan arkadaşlar size sade çilek yada ara ogünolarak yyoğurdun içine çilek dograyip yemenizi şiddetle tavsiye ederim . Bagirsaklari çokiyi calistiriyor. EN azından bende ise yariyor :))
buda güzel ( benim için )bir şey canısı yapılanları yemişsin,- tebrik ediyorum seniCanım , disardayim tüm gün,yarim saat oldu eve gelelimhaliyle bugün yalan oldu,hic diyet gibi değildi:-
-
-(yarından başlıyorum ama
Aynı programı ben de kullanıyorum,yiyeceklerimi yemeden girip protein degerlerine bakıyorum ve çoğu zaman menumu öyle belirliyorum.1200un altına dusme ama yeterli protein i mutlaka al.beyaz leblebide de var bi suru protein,yetersiz olursa gün içinde ara öğünde protein oldu diye tercih edebilirsin
ah bacım ah yapmadım da başka yapılanları yedim:-(yarın kalori hesabını yapıp gonderirim,cok yorgunum her an uyuyakalabilirim:-(
Kızlar günaydın...
Canım cumadan beri benim de öyle oldu,e n son kahvaltıya hadi bu son dedim ama vicdan yapıyorum senin gibi:-( şimdi kalem kağıt alıp elime haftalık program yapmayı dusunuyorum,hani protein ağırlıklı,glisemik i. Düşük ve hafta içinde hazırlayıp yiyebileceğim şeyler. Yoksa böyle uzeyip gidecek
aslibo da beni geçecek,yuregim kaldirmicek
![]()
Hoşgeldin canım,insaallah bebeğine de istediğin kiloya da ulasirsin
ay sorma canım stresten yemeye başladım resmen![]()
işte sensizlikte kendimi yemeye verdim, iyi ki döndüngünaydın, herkese hayırlı sabahlar,
hafta sonu nete girememiştim,
ama baktım ki arkadaşlarım beni unutmamışlar , yad etmişler
denicem, sadece çilek yedimdeğişmedi bir şey, birde yoğurtlu denicem
buda güzel ( benim için )bir şey canısı yapılanları yemişsin,- tebrik ediyorum seni
dilaltı hapı vereyim mi canısı iyi gelir
yap yap Rapunzelin saçları gibi uzayıp gidecek senin bu listeler
valla yolcukardelen bu hızla giderse , gülmekten söyleyemiyorum, cumaya hangi cezayı versem
![]()
olan oldu zaten canım artık şimdi cumaya kadar toparlamam vaktiGeçen hafta bende öyleydim sıkma canini. Sabah spor vs ogleden sonra iskender börek çikolatalı ekmekama 800 gr verdim.sıkı tut ptesi den sonra toparlarsin.
Ortak kuru üzüm süt ok ama market gidalarinda daha fazla kalori var. Aman dikkat. Gevrek ye.grissini ye onun yerine.
aynen canım son diye diye bi haftasonu yedimKızlar günaydın...
Canım cumadan beri benim de öyle oldu,e n son kahvaltıya hadi bu son dedim ama vicdan yapıyorum senin gibi:-( şimdi kalem kağıt alıp elime haftalık program yapmayı dusunuyorum,hani protein ağırlıklı,glisemik i. Düşük ve hafta içinde hazırlayıp yiyebileceğim şeyler. Yoksa böyle uzeyip gidecek
aslibo da beni geçecek,yuregim kaldirmicek
![]()
hoşgeldin canımBende katılmak istiyorum beni de alır mısınız
Naber kızlar?
Nasıl bi gündu anlatamam :/
Aksama kadar kıvrım kıvrım kıvrandim agridan. Şimdi daha iyiyim ilaç sayesinde. Öğle yemeği de güme gitti bu sefer.3 grissini ile gecistirdim.şimdi çok acikmisim 3 hurma yarım dilim ananas yedim. Hava da öyle kapalı ki daralma geldi. Geceden beri bi dolu bi yağmur durmuyor Allah bereketini versin. Çıkalım azicik dedik.
Akşam yemeği için kokorec çıkardım buzluktan.o da ekmeksiz yenmez ama bol salata ile idare edeyim diyorum.baharatla tok tutar diye aklıma geldi. Neyse aksama yazarım akşam yemegimi de.tarcinli süt ve elma ile kapatabilsem keşke ama öğlen yemeyince yetmez gibi geliyor şimdi :/
işte sensizlikte kendimi yemeye verdim, iyi ki döndünakşam bi saat de sporum var,dun uy unutmusum yazmayı
Neyse cancagizim nasılsın bakalım ne var ne yok?belin nasıl??
nasılsın eski takım arkadaşım, nasıl gidiyor son 3 kiloya az kaldı artıkgünaydın kızlar :)
teşekkür ederim canım idare ediyor buu hafta sonu çk kaçırdım onun telafisini yapmaya çalışıyorum..evet o 3 kilo gitseydi çok iyi olcaktınasılsın eski takım arkadaşım, nasıl gidiyor son 3 kiloya az kaldı artık![]()
Bende katılmak istiyorum beni de alır mısınız
102.9 kiloyum
70 kilo olmak istiyorum.
23 yaşındaym . Evliyim geçen sene 117 kiloya kadar çıktım yavaş yavaş bu kiloya düştüm. Böyle arkadaşlarla birlikte kilo vermeye baslarsam daha da hirslanacagumi düşünüyorum
günaydın, herkese hayırlı sabahlar,
hafta sonu nete girememiştim,
ama baktım ki arkadaşlarım beni unutmamışlar , yad etmişler
denicem, sadece çilek yedimdeğişmedi bir şey, birde yoğurtlu denicem
buda güzel ( benim için )bir şey canısı yapılanları yemişsin,- tebrik ediyorum seni
dilaltı hapı vereyim mi canısı iyi gelir
yap yap Rapunzelin saçları gibi uzayıp gidecek senin bu listeler
valla yolcukardelen bu hızla giderse , gülmekten söyleyemiyorum, cumaya hangi cezayı versem
![]()
bende bu hafta yolcukardelenle takımdaşım , yemek yerine onu yemeyi düşünüyorumteşekkür ederim canım idare ediyor buu hafta sonu çk kaçırdım onun telafisini yapmaya çalışıyorum..evet o 3 kilo gitseydi çok iyi olcaktısenin nasıl gidiyor nasılsın
inşallah denicem, çok sağol1-2 günyemeye devam et tatlim. Bence ise yarar. En aadindan bende ise yariyor :))
Gunaydin kizlarrr
Dun hic giremedim kardesimin 2 hafta sonra dugunu var. Dun de ceyiz falan serildi kosturmaca devam ediyor.
Eee haftasonu kacamaklar olmusama h.sonunda kaldi 4 gun kacamak yapmak yokkk. Cezalar ne alemde yapiliyor mu
![]()
Ekmeksiz yarım porsiyon yedim :/ Umarım çok kalorisi yoktur bunun.Keşke öğlene denk getirseymişsin Canım
En azından bir seferlik çeyrek ekmek ye bari
Sonraki günler karbonhidratı kısarsın
Sobeee :))))İtiraf :
Kızlar
Öğlen yemeğini yedikten sonra
Minik bir tart yedim meyveli
Akşam tarçınlı süt içer yatarım artık
Bugün pazar kimse yok itirafım gözden kaçarsa sevinirim :)
Yulaf kepeğini nerden alıyorsun?Ben markette göremedim aktara mı gitmeliyim? Yemek olmadığında bana da lazım öyle bi kurtarıcı :/benim c.tesi menüm
sabah ceviz ve kayısı 2 bardak su
kahvaltı , peynir,domates,pekmez 1 dilim ekmek+ 1 kupa çay
öğle: süt ve yulaf kepeği, 1 tane kayısı+1 ceviz dahil ve 1 kase kiraz
evde yemeğim yoksa eğer yulaf kepeği benim kurtarıcım oluyor, bisküvi yemekten iyidir
akşam yemeğimi, saat 10 da yemek zorunda kaldım
( ben eşimi beklerken yemek için,o kardeşine gidip orada yemiş
bana da haber vermeyince , bende sinirli bir şekilde geç vakitte kendim yedim
4 kaşık etli patates yemeği, 5 kaşık ev yoğurdu
2 lt su + tam 30 dk hareketli dans yaptım spor olarak (biraz iyiyydim c.tesi tedavi yoktu)
pazar menüm
öğle ve sabah bir oluyor benim,ikimizde çalışınca çoluk çocuk yok , geç vakit kalkıyoruz
2 dilim ekmek
peynir,zeytin, pekmez, domates azar azar
ekmeklerin üzerine çikolata sürdüm, canım çok çekti
saat 4 gibi misafirlikte , çayın yanında
börek v.s vardı yemedim, sadece çay tabağı kadar ince bir dilim kek yedim
akşam saat 9 da
1 kase kiraz yedim
karnım açtı, gurul gurul bana bağırdı ama
kek ve sarelle yüzünden yemek yemedim.
1 lt su içtim, spor yapamadım
Ekmeksiz yarım porsiyon yedim :/ Umarım çok kalorisi yoktur bunun.
Sobeee :))))
Yulaf kepeğini nerden alıyorsun?Ben markette göremedim aktara mı gitmeliyim? Yemek olmadığında bana da lazım öyle bi kurtarıcı :/