valla şu anda 61 kg bile bana zayıf geliyor.düşün bende 64 küsürüm amaP.tesi akşam tok karni 61.40tim. sen tartildinmi canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla şu anda 61 kg bile bana zayıf geliyor.düşün bende 64 küsürüm amaP.tesi akşam tok karni 61.40tim. sen tartildinmi canim
Sağol canımŞafak iki bakalım, 60 mi olur, 59 mu olurbu hafta çok yoğundu spor yapalım ben de bugün yarın yaparım inşallah.regl de olmadım,a gliyiciiimm:-( hiç de böyle olmazdı,gelsin de sisim insin dedikce gelmiyor yahu:-(
Zaten bu hafta yendim yendim yoksa hiiicc yenemembu arada hafta sonu abarttim demiştim ya kabızlık problemi yok kaç gündür
ama ben yine de senin tavsiyesi yaptım bugün ilk kez
Kolay gelsin canım:-*
her girdiğimde motive oluyorum ben,y yemeklerden o nce özellikle girmek lazım
Sen yanımızda ince kalmamak için foto mu cekiyorsun yoksa
geçmiş olsun canım,rabbim şifa versin tezzamanda
Evet canım bayağı farkediyor. 1 ay önce trenckotum vardı önü bile birbirine zor kavuşuyor du. Şimdi giyebiliyorum önünü düğmeleyerek. Sabır istiyor. En sevdiğiniz pasta boreklere maalesef ara veriyoruz.v. s. Başka türlü olmuyor. Canisi bende başladığımda 65 kiloydum.valla şu anda 61 kg bile bana zayıf geliyor.düşün bende 64 küsürüm ama
Benim başım kelmi bana da gelllll10. Takımın gündelikçisi oldum iyimi sana da geleyim canım boya temizliğinden sonra hafif gelir zaten doğum temizliği![]()
Bence erteleme yapma . Ne kadar ertelersen kilo almaya devam edeceksin. yinede sen bilirsin . Ama fırsat bu fırsat başlamışken yarıda bırakma derimağustos ayına süre koymuştum kendime ama emzirdiğim için çok kasmasam mı kızlar yada bahane mi yapıyorum acaba diyorum.
yıl sonuna kadar süreyi uzatsam yani ağustos değilde ekim yada kasım yapsam olurmu ki.
evet canım ya çok sağol valla, bu yolcukardelen le spor yapamadan eşleşmem fena oldu,
çiğ çiğ yer beni bu,
dışarıda olunca tüm düzen bozuluyor, yesen bir türlü yemesen iki türlü
Sabah 1 haşlanmış yumurta + 1 yk lor peynir + 1 dilim tam buğday ekmek + 1 etimek + domates salatalık yeşil çay
Ara öğünlerimi ve öğlen yemeğimi evde unutmuşum ne yerim bilmiyorum bugün okulda Tübitak bilim fuarı var evede geç gidicem![]()
Zaten bu kadar spora hepsi gitmiştir canimöğle: okulda tübitak için hazırlanan ikramlardan yedim
akşam yok
30 dakika yürüyüş + 15 dakika koşu+ 30 dakika fitness + 10 dakikaaslibo cezası aerobic egzersizi + 3 lt su
öğle: okulda tübitak için hazırlanan ikramlardan yedim
akşam yok
30 dakika yürüyüş + 15 dakika koşu+ 30 dakika fitness + 10 dakikaaslibo cezası aerobic egzersizi + 3 lt su
Ara 1 su bardak tarçınlı süt
3 ceviz
Akşam 5 kaşı ttaze fasulye
5 kaşık Kıymalı yumurta
ayran
Anaaaammm geçen fta kaçtım,6 1.5miydi??maşallah canım ya ben aç karna gordum daha o rakamı:-P.tesi akşam tok karni 61.40tim. sen tartildinmi canim
Dayan canım yeme sakinvalla aynı his bende hep var canım devamlı bişeyler yemek istiyor.aç değilim ama stresten midir psikolojik midir nedir hep bir yemek ve tatlı istiyorum.
Vay hatun temizledikce zayıflatacak arkadas10. Takımın gündelikçisi oldum iyimi sana da geleyim canım boya temizliğinden sonra hafif gelir zaten doğum temizliği![]()
Grubun yarısından çoğu emziriyo canımağustos ayına süre koymuştum kendime ama emzirdiğim için çok kasmasam mı kızlar yada bahane mi yapıyorum acaba diyorum.
yıl sonuna kadar süreyi uzatsam yani ağustos değilde ekim yada kasım yapsam olurmu ki.
Bu hafta bunları yapsam mutlu olacak ya:-( branş beden mıydı yoksaöğle: okulda tübitak için hazırlanan ikramlardan yedim
akşam yok
iyi tatiller canım benim,eglen gönlünce:-*:-*:-*Bugün menüm
Sabah
1 bardak süt
Öğlen
1 biftek ızgara
3 kaşık pilav
Yarım bardak fanta zero
Ara
Yok
Akşam
Tarçınlı süt
Kızlar bu gece gidiyoruz
İlk fırsatta online olacağım
Tartımı götürmüyorum.
İnternetim açık
Kablosuz da var zaten
Online olurum fırsatlarda
Her şeyi planladım
En az kaza ile atlatacağım
kız ben değilim o ,karıştırdın@yolcukardelen tübitak falan bilmemde
Ben gelene kadar kilo Al sen
Ye yani
Vücudu şaşırt
aslibo dan haber alamıyorum
Belin Nasıl oldu Canım
Fizik tedavi Nasıl?
Bu arada benim geçen hafta verdiğim cezaları @Ses35 yaptı yolladı foto ama L littlelamp ten haber yok
Ses çıkmadı![]()
Canım . Arkandan giderken su dokelim dicem ama çok uzagiz . Ama burda yağmur yağıyor su an su dokmus kadar oldum.Fizik tedavi iyi gidiyor bu hafta. Tatilin tadını çıkar. Bizim yerimize de Allah a emanet olun. Buralarda ben yolcukardelenimi boş birakmam merak etme@yolcukardelen tübitak falan bilmemde
Ben gelene kadar kilo Al sen
Ye yani
Vücudu şaşırt
aslibo dan haber alamıyorum
Belin Nasıl oldu Canım
Fizik tedavi Nasıl?
Bu arada benim geçen hafta verdiğim cezaları @Ses35 yaptı yolladı foto ama L littlelamp ten haber yok
Ses çıkmadı![]()
agriliymis cnm devlet uyusturmadan yapıyor özelde ekstra ücret alıyor anestezi için turkiyede bu şekildeBu arada gelişmelerimi de yAzayım
Regl oldum ya ,
Sonraki Regl günlerinde aşağı yukarı 1 ay sonra
Tekrar kan tahlili yapılacakmış , rahim filmi çekilecekmiş.
Bana 90% bir şey çıkmıyor dedi.
Eşimede yapılacakmış tahlil
Daha önce yapılmamıştı.
Şimdi ben bu rahim filminin stresine girdim
8 saat önceden alınması için 1 adet sakinleştirici verdiler
Bu Nasıl bir şey ki diazepam veriliyor çekilmesi için
Şimdi tatile gidiyorum bu seferde aklımda bu sorular
agriliymis cnm devlet uyusturmadan yapıyor özelde ekstra ücret alıyor anestezi için turkiyede bu şekilde