Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar kahvaltıya gitmeden

Güncel kilom 69,6 (ev tartısı dün)
Burada 68,5 ( az önce tartıldım )

Giremezsem durum böyle
hadi bakalım :KK49:
Tatlim bi kere dene eğer tansiyonunun oynatirsa bidaha içme. Sonuçta saglik daha önemli. Birde sen gebelik düşünüyorsun ya yumurtlamadan sonra içme. Ben öyle yapıyordum. Adet olunca baslayip 15 gün içip birakiyordum adet olana kadar yeşil cay falan hic bisey icmiyordum. Ne olur ne olmaz diye. Seninde aklinda olsun :))

maydanoz kürüde kusur kalsın dimi:işsiz: , şu sıralar gebelik ile sorunlar daha önemli:süslü:

Merhaba kızlar bugünki menüm
Sabah 1 muz + 1 bardak süt
Öğle 1 muz + 2 küçük tuzlu kurabiye + 1 bardak süt
Ara 1 grissini + 1 muz
Akşam 1 muz + 1 bardak süt
Ara 1 bardak ayran+ 1 grissini

Bugün hafif geçireyim dedim muz detoksu gibi falan ama tam yapamadım böyle saçma bi menü oldu

30 dakika yürüyüş + 15 dk koşu + 2 kere aslibo aslibo aerobik cezası
Cezamda bitmiş oldu
3 lt su
o kadar muzu yersem, ben 1 ay kabız gezerim herhalde :KK70::KK70::KK70:
Maydanoz yaptım canım,b ir bardak cok geldi bana:-( yarına az da olsa fayda etse vardır yine de:-)yarın akşam kvaliemlere gidiyoruz,pazar döneceğiz,pazar baslarim artık yapmaya:-)allah razı olsun canım yardımların icin:-*
muz kabız yapmasin hocam?
kürleri düşüne düşüne bir hal oldun , birazdan güncel kilomu yazıcam, :KK66::KK66::KK66::KK9::KK9::KK9::KK9:

Canım akşam yoğurdu yapmadım,s sadece maydanoz yaptım.mideme de yazık di mi aslibo aslibo :-):-)
Bu da sana gelsin:-) P_20160527_080726.webp

Daha öncede denemiştim canım yapmamıştı hep öyle bilinir aslında ama yapmadı bni daha
Evet hatırlıyorum yaptığını sanırım faydasını da görüyorsun:gk
kulağım çınladı geldim :) şu sıralar biraz yoğun geçti, birazda kafam doluydu ondan uğrayamadım izin verdim kendime :KK70:

napıyorsun, napıyorsunuz bakalım :)
hoşgeldin canım, aynı be ya eriyoruz:-)

kulağım çınladı geldim :) şu sıralar biraz yoğun geçti, birazda kafam doluydu ondan uğrayamadım izin verdim kendime :KK70:

napıyorsun, napıyorsunuz bakalım :)
Hosgeldiiin, keyfin yerindeyse, problem yoksa ne guzel.. napalim, biraktigin gibi degiliz, mezun mu oluyorum ne :KK70:
Yine ilk bildirim benden galiba:-)
61,2-60.5=0.7
61,2÷70=0.874

günaydın hayırlı sabahlar , hiç ama hiç tahmin etmiyordum amaaaa
geçen haftaki hedef kiloya ulaştım

geçen hafta: 61,4
bu hafta : 60,8 :rolleyes::rolleyes::KK9::KK9::KK9:
Kizlaaar, ikinizi de cook tebrik ederim..

Hosgeldiiin, keyfin yerindeyse, problem yoksa ne guzel.. napalim, biraktigin gibi degiliz, mezun mu oluyorum ne :KK70:

Kizlaaar, ikinizi de cook tebrik ederim..
sağol canım sen ne durumdasın, bu hafta mezuniyet görünüyor mu ufukta :KK42:

Gunaydin arkadaslaaar, dun aksam 100 gr fazlam olsa sa, sabah tartidaki rakamdan memnunum. Nihayet 62 :KK9:
Mezunum ben mezunuuuuum :KK66:
Mezun olmuş gidiyorsun,bize veda ediyorsunnnn agliyciiimmmm:-):-)
Caniimmm darısı başımıza,tebrik ederim:-*
Derse geç kalıyodum ya az daha kız sizin için:-):-)

çok çok tebrikler , tamam mezun olda takımı bırak ma , :KK52:yoksa kaptanlarımızı kim çiğ çiğ yicek:KK48::KK48:
Ha haaa, gidiyorum amaaaa, her an geri donebilirim ;)
Mezun olmuş gidiyorsun,bize veda ediyorsunnnn agliyciiimmmm:-):-)
Caniimmm darısı başımıza,tebrik ederim:-*
Derse geç kalıyodum ya az daha kız sizin için:-):-)
Zaten 62 simdilik hedefim, biraz kendime mola vereyim, havalar da isinsin, tatil oncesi bakarsin yeniden katilirim araniza ;)

Hem zaten biryere gittigim yok, hepinizi takipteyim, surekli taciz ederim, merak etme :KK53::p:KK60:

[QUOTE="sosyoloji12, post: 46665708, memberunaydin arkadaslaaar, dun aksam 100 gr fazlam olsa sa, sabah tartidaki rakamdan memnunum. Nihayet 62 :KK9:
Mezunum ben mezunuuuuum :KK66:[/QUOTE]
Gözün aydın canım darısı bize inşallah benim hedefimde 62 amayolum çok uzu 30 kilocukkk var

Back
X