Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

1.Takım gezegenfeza gezegenfeza başkanlığında:

gezegenfeza gezegenfeza
Nurciloji Nurciloji
Zhre_ Zhre_
@Sekerportakalimm
?
?

2.Takım miyaww__ miyaww__ başkanlığında:

miyaww__ miyaww__
?
?
?
?
?

Dinoyuda yaz ablam

Dinoda mı o takımda? E yok artık. ☺

başkaniçelerim, şu anki liste sizlerin isteklerinizi yazmanız için.:KK54:
miyavım sende yaz.
kesin listeler değil.:KK39:
üyelere de soralım nereye isterler diye. çıkış bulamassak ben kura ile halledicem.:KK56:

Nurciloji Nurciloji
G gokce41
Candysisters Candysisters
Alemin delisi Alemin delisi
Ezgi osman Ezgi osman
gezegenfeza gezegenfeza
miyaww__ miyaww__
Zhre_ Zhre_
Dino1isi Dino1isi
G guziss35
G gokyuzundekiturna
hayal114 hayal114
@Sekerportakalimm

@s_eyanbelirsiz
@Gncgl_555izinli
moni moni joker

Sagol abla:KK68:

Suan acayip bi sinav icindeyim.
Allahim neden mutfak kulturumuz boyle zengin:kızgın:
başarıyla atlatırsın zührem:KK60: her şey biz kilo verdikten sonrada var ve biz her şeyin tadını zaten biliyoruz. mutluyuz kilo vermekten,:KK68: bir anlık keyif için pişmanlığa değmez:KK28:

Hey yavrum hey sizden once buralarda ben vardim.ilk gelen benim kiii hatirlatirim:KK70:
Saka bir yana her firsatta burda olmaya calisiyorum oyle uzunca bir gidisim olmadi ki yav abarttinz

valla katılım olmadiktan sonra bir sey ifade etmiyor canım ilk gelmek :) bak ilk insanlarin kemiklerini zar zor buluyoruz şuan, simdikiler yasiyor hayati :)

başkaniçelerim, şu anki liste sizlerin isteklerinizi yazmanız için.:KK54:
miyavım sende yaz.
kesin listeler değil.:KK39:
üyelere de soralım nereye isterler diye. çıkış bulamassak ben kura ile halledicem.:KK56:

Nurciloji Nurciloji
G gokce41
Candysisters Candysisters
Alemin delisi Alemin delisi
Ezgi osman Ezgi osman
gezegenfeza gezegenfeza
miyaww__ miyaww__
Zhre_ Zhre_
Dino1isi Dino1isi
G guziss35
G gokyuzundekiturna
hayal114 hayal114
@Sekerportakalimm

@s_eyanbelirsiz
@Gncgl_555izinli
moni moni joker

Yok ablam ben yazmiyim öyle seçmece karpuz gibi olmasın. Ben kimseye sen gel sen gel diyemem. Fitratıma aykırı. Zaten bu takım içinde takım olma durumu da kafama yatmadı hiç.
:KK68: Zaten tüm aktif kişileri gezegen abla yazmış. ☺ Ben başkan olmak da istemiyorum sen ayarla hangi takım verirsen ver benide, gelir cumaları pazartesileri yazarım kilomu. Ben çok sevemedim bu işi. ☺

Yok ablam ben yazmiyim öyle seçmece karpuz gibi olmasın. Ben kimseye sen gel sen gel diyemem. Fitratıma aykırı. Zaten bu takım içinde takım olma durumu da kafama yatmadı hiç.
:KK68: Zaten tüm aktif kişileri gezegen abla yazmış. ☺ Ben başkan olmak da istemiyorım sen ayarla hangi takım verirsen ver benide, gelir cumaları pazartesileri yazarım kilomu. Ben çok sevemedim bu işi. ☺
iptal ettim zaten oturmayan bir şeyler vardı:KK56:

motive-edici-sozler-3.jpg

Back
X