• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

canım benim kalp kapağı ileri derecede hasar varmış amaliyat oldum protez kapak taktilar
3 buçuk ay oldu ameliyat olali
hem dogum kilomdan kurtulmak istiyorum hemde kilo almak yasak bana onun için ideal kiloma gelmek istiyorum inşallah sabitlerim kilomu..
iki haftadir calisiyorum izinlerim bitti artik yarindan itibaren yuruyuslerede baslayacagim
Insallah çabucak hedeflediğin kiloya ulaşırsın canım. Çok geçmiş olsun

E Ezgi osman >> kilo bildirmedin, inşallah vir sorun yoktur. Bu hafta süper bir sonuç bekliyorum senden haberin olsun. Çok kızdım sana.:KK62:
@miyaww_ >>kuzum bu hafta daha güzel sonuç alacağından eminim.:KK60:
@Zhre_ >>kafanı kırcam senin, hele bu hafta süper bir eksi ile gelmede gör bak neler ediyorum.:sopa:
Mor Vampirella Mor Vampirella >>harika bir yüzden vardı bu hafta :KK9:inşallah devamı da geleclk kuzum.:KK60:
@guziss35 >> kuzum artık gramlar değil kilolar verme zamanı:KK56:
@Gurbetkusu91 >> mezuniyetini kutlarım canım:KK9: hayatın boyunca asla kilo sorunun olmasın inşallah:KK68:
@Monaalizza >> bu hafta az da olsa kilo almış olmana üzüldüm kuzum, daha dikkatle güzel bir yüzde bekliyorum bu hafta sendenHoppa
@Dumbledore >> harikasın:KK9:aynı başarıyı bekliyorum:KK39:
@Ssy8491 >> herzamanki gibi yine muhteşemsin:KK9:aynen devam:KK68:
Y Ya habibi >>tatil sonrası inşallah artık güzel kilolar vereceksin inanıyorum:KK39:
@Sarayca >> kuzum güzel yüzdeler artık gelsin:KK39:
@Antepia27 fatmam biraz daha gayret canımcım, menüler düzene girsin artık inşallah :KK60:
@divinity >> azimli hatun senden güzel şeyler bekliyorum:21:
@Zerosima >> güzel gelinim çok az kaldı mezuniyete :KK39:bu azimle kuğu gibi gelin olacaksın inşallah:KK68:

@evinizinmimarı >> aynı başarının her hafta geleceğine innaıyorum kuzumHoppa
@aeben >> 6 lı rakamlar çok yakıştı canım:21:artık güzel yüzdeler gelecek:KK60:
vorones vorones >> 58 muhteşem:KK9:devamı gelsin inşallah:KK39:
Ve yeni kızçelerim,
@sara_28 tostosi tostosi gamze21 gamze21 @ozlemkartal @Deryagundz13 @Asivemavi34
Tekrar hoşgeldiniz, güzel kilolar vermenizi diliyorum.:KK36:
Abla köydeydim şebeke yok girmeye çalıştım ama giremedimben bir aydan fazla yokum kardeşimin düğünü var spor diyet ve tartıya ara verme istiyorum

Herle nası bisiki
Çorba canım
Yeşil mercimeği pisiriyorsun, ayrı bir tavada tereyağında un kavuşuyorsun.
Mercimek tam piştiği zaman yeterince kavrulmuş unu ekleyip, tuz, biber atıp hemen ikram ediyorsun.
Beklemeye gelmez, soğuduğunda puding gibi olur

Yok artık . Alaaaaa ben ramazan in başından beri 59 kusurum hep de öyle oldu bi iki kere 58 ı ucundan gördüm. :KK14:
Oynamıommmm ben yaaaa. Hele ben yarın tatile yola cikacam ki baskül de yok orda . Bol bol yerim de:kk77: . Kombeler mantilar. .. vay arkadassss !! Neyse du bakem bıraktım sanma yarışı da . Ben biraz dusunuiyimmm:deli::işsiz::KK14::KK14:
Cankm sana iyi tatiller.. bişi olmaz o kadarcıktan keyfini cıkar tatilinin.. her zaman tatil yapmıyoruz sonucta:KK49:

Benim için fazla bi kiloydu genelde kilom 55 benim de yani 55in altına inmek cok zor oluyor benim için de.. :işsiz: 55 ten sonra yarısmayı unutabilirim:ruh:

CqmcrBxG2Q8NI0C3RNemDSK9CJOfnBRJrQzuYGCipyhnbY38zM-pp_PmPN4OsBjLq8iSH7sJwen1OH4azoqUYZyCpYaoi94B-TuJv0J1mX_1OUIEPoVbmq21ZeRd_1PYWYkMmq5X
PAZARTESİ TARTISI 16TEMMUZ
CqmcrBxG2Q8NI0C3RNemDSK9CJOfnBRJrQzuYGCipyhnbY38zM-pp_PmPN4OsBjLq8iSH7sJwen1OH4azoqUYZyCpYaoi94B-TuJv0J1mX_1OUIEPoVbmq21ZeRd_1PYWYkMmq5X

PAZARTESİ

@miyaww__>>?
@Zhre_>>muaf
E Ezgi osman >>?

Mor Vampirella Mor Vampirella >>62,6
@guziss35>>?
@Monaalizza>>?
Y Ya habibi >>101,9
@Dumbledore>>sabit
@Sarayca >>?
@Antepia27>>110,5
@Ssy8491 >>muaf
@divinity>>?
@evinizinmimari>>
@Zerosima >>55,6
@aeben >>71,5
@vorones >>59,4
@sara_28>>105,5
@tostosi>>?
@gamze21>>71,2
@ozlemkartal>>99,9
@Deryagundz13>>82
@asivemavi34>>?
D Drdentist >>71.5
@birumut55>>55

Sanırım doğru yaptım yanlışım varsa düzeltebilir misiniz hanımlar

Canım benim 57 bıgün tartım

Cankm sana iyi tatiller.. bişi olmaz o kadarcıktan keyfini cıkar tatilinin.. her zaman tatil yapmıyoruz sonucta:KK49:

Benim için fazla bi kiloydu genelde kilom 55 benim de yani 55in altına inmek cok zor oluyor benim için de.. :işsiz: 55 ten sonra yarısmayı unutabilirim:ruh:
Heh işte aynı senin 55 benim 58 gibi. 58 in altına dustugum 10 sene oncedir. Gerçi bi 56 görmüştüm o da baskül farklıydı ;) haklısın ya. Ki ben zaten kızlar da bilir beni tatil de yemek için verirsdim kilolari gene dikkat ederim ama diyet mevzu şu zor bea. Huzur önemli ;) Ha bugün yedim mi yemedim yatmadan suyu mu içtim bana iyi geceler;)

Back
X