- Emoji Skoru
- 23.819
- Puanlar
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canımSelam kızlar yazamadım. Çok hastayım, beş gündür de antibiyotik kullanıyorum ama işe yaramadı
Dün sabah simit, öğlen yoğurtlu brokoli, akşam Adana kebap yedim ama sonra dayanamayıp browni yedim.
Bugün kesin kararlıyım, şekeri hayatımdan tamamen çıkaracağım. Yeni hayatımın ilk günü bugün❤
Üç yıl önce bugün kızıma hamile olduğumu öğrenmiştim. Özle bir günde yeni alışkanlıklara başlıyorum inşallah![]()
Geçmiş olsun canımHayirli sabahlar cümleten...benim 3 çocukta hasta oldu ortalikta koşturup duruyorum evin içinde..resmen 3 bölündüm..pek buraya girip yazamazsam beni merak etmeyin arkadaşlar...şu an firsatim varken sporumu yapim hemen daha temizlik çamaşir ütü yemek beni bekliyo![]()
Sağol canimGeçmiş olsun canım
Allah kolaylık versin
Geçmiş olsun canım beninkidller daha tam duzelmediHayirli sabahlar cümleten...benim 3 çocukta hasta oldu ortalikta koşturup duruyorum evin içinde..resmen 3 bölündüm..pek buraya girip yazamazsam beni merak etmeyin arkadaşlar...şu an firsatim varken sporumu yapim hemen daha temizlik çamaşir ütü yemek beni bekliyo![]()
Hayırdır nedenÇok yorgunum çoook
Ben zayıfladım bileMthn83
Mormeneksemmm
Nasıl gidiyor kızlaryarışalım dedik bir daha bişey yazmadık
bir birimizin menülerini de yorumlasak iyi olmaz mı ne dersiniz
![]()

Canım benim ufaklık yaklaşık 30 kg ve benle atıcılık oynamak istiyor ve tahmin edersin ki at kim...Hayırdır neden
Çok güzel canımMenüm
Sabah
Soğanlı yumurta 4 tane çeri domates çok çok az peynir 1 dilim ekmek
Ara öğün
Bitki çayı kuru erik
Akşam
6 kaşık tazefasulye 1 kase cacık 1 dilim ekmek
Su 2.5 (3'e tamamlarım )
Spor yok
Off ya allah yardımcın olsun kolay değilCanım benim ufaklık yaklaşık 30 kg ve benle atıcılık oynamak istiyor ve tahmin edersin ki at kim...
Bugün yatak çarşaf her yeri döktüm. Dolapları döktüm. Bi kısmını toplayamadım bile. 13.30 civarı hastaneye giriş yaptım. 10 dk önce eve döndüm. Elim ayağım titriyor yorgunluktan
AminOff ya allah yardımcın olsun kolay değil
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin hepsineHayirli sabahlar cümleten...benim 3 çocukta hasta oldu ortalikta koşturup duruyorum evin içinde..resmen 3 bölündüm..pek buraya girip yazamazsam beni merak etmeyin arkadaşlar...şu an firsatim varken sporumu yapim hemen daha temizlik çamaşir ütü yemek beni bekliyo![]()
Sağol canımGeçmiş olsun canım Allah şifa versin hepsine
Geçmiş olsun canım hastane ortamı zaten cok yoruyor insanı geçmiş olsunHastanede 5300 adım atmışım. Ama sanki beni 5300 kez çiğnemişller gibi geliyor
Sorma bide ayakkabı vurdu. Çocuklara güvensem bir duş biraz istirahat süper olacakGeçmiş olsun canım hastane ortamı zaten cok yoruyor insanı geçmiş olsun