• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayirli sabahlar cümleten...benim 3 çocukta hasta oldu ortalikta koşturup duruyorum evin içinde..resmen 3 bölündüm..pek buraya girip yazamazsam beni merak etmeyin arkadaşlar...şu an firsatim varken sporumu yapim hemen daha temizlik çamaşir ütü yemek beni bekliyo:KK47:

Selam kızlar yazamadım. Çok hastayım, beş gündür de antibiyotik kullanıyorum ama işe yaramadı :KK43:
Dün sabah simit, öğlen yoğurtlu brokoli, akşam Adana kebap yedim ama sonra dayanamayıp browni yedim.
Bugün kesin kararlıyım, şekeri hayatımdan tamamen çıkaracağım. Yeni hayatımın ilk günü bugün😊
Üç yıl önce bugün kızıma hamile olduğumu öğrenmiştim. Özle bir günde yeni alışkanlıklara başlıyorum inşallah 😊
Geçmiş olsun canım

Hayirli sabahlar cümleten...benim 3 çocukta hasta oldu ortalikta koşturup duruyorum evin içinde..resmen 3 bölündüm..pek buraya girip yazamazsam beni merak etmeyin arkadaşlar...şu an firsatim varken sporumu yapim hemen daha temizlik çamaşir ütü yemek beni bekliyo:KK47:
Geçmiş olsun canım
Allah kolaylık versin

Geçmiş olsun canım beninkidller daha tam duzelmedi

Hayırdır neden
Canım benim ufaklık yaklaşık 30 kg ve benle atıcılık oynamak istiyor ve tahmin edersin ki at kim...
Bugün yatak çarşaf her yeri döktüm. Dolapları döktüm. Bi kısmını toplayamadım bile. 13.30 civarı hastaneye giriş yaptım. 10 dk önce eve döndüm. Elim ayağım titriyor yorgunluktan

Menüm
Sabah
Soğanlı yumurta 4 tane çeri domates çok çok az peynir 1 dilim ekmek

Ara öğün
Bitki çayı kuru erik

Akşam
6 kaşık tazefasulye 1 kase cacık 1 dilim ekmek

Su 2.5 (3'e tamamlarım )
Spor yok
Çok güzel canım
Ama benim menüm daha güzeldi :kk77:

Canım benim ufaklık yaklaşık 30 kg ve benle atıcılık oynamak istiyor ve tahmin edersin ki at kim...
Bugün yatak çarşaf her yeri döktüm. Dolapları döktüm. Bi kısmını toplayamadım bile. 13.30 civarı hastaneye giriş yaptım. 10 dk önce eve döndüm. Elim ayağım titriyor yorgunluktan
Off ya allah yardımcın olsun kolay değil

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin hepsine

Back
X