- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.874
- 298
Pazartesi tartısıyla herhangi bir yarışma yok di mi kaptanım. Sadece cumalar önemlipazartsi tartısını unuttunuz heraldekaçamak yokkk döverim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi tartısıyla herhangi bir yarışma yok di mi kaptanım. Sadece cumalar önemlipazartsi tartısını unuttunuz heraldekaçamak yokkk döverim
![]()
evet canım cuma önemliPazartesi tartısıyla herhangi bir yarışma yok di mi kaptanım. Sadece cumalar önemli
Sıcak kumlardan serin sulara diye bir reklam aklıma geldi bi anda.
Toparlarsın inşallah canım çok güzel kilo vermişsin maşallah. Devamı gelsin inşallahYarin ama ne yapip edip toparlanmaliyim bu böyle gitmez...![]()
İlk detaylı diyetimde bende yumusadım hala yumuşağım spor istiyorBen şu an 98 kiloyum ama herkes yetmişlerde gösteriyorsun diyor. Bayağı taş gibiydi etlerim gerçekten. Şimdi kilo vermeye başlayınca yumuşadımTabii iyice kilo vermek istiyorum ama bu sefer de sallanırsa etlerim diye korkmaya başladım. Hiç spor yapamıyorum
![]()
yürüyüş yap bol bol canımBen şu an 98 kiloyum ama herkes yetmişlerde gösteriyorsun diyor. Bayağı taş gibiydi etlerim gerçekten. Şimdi kilo vermeye başlayınca yumuşadımTabii iyice kilo vermek istiyorum ama bu sefer de sallanırsa etlerim diye korkmaya başladım. Hiç spor yapamıyorum
![]()