• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

1581188180637.webp

Hayırlı akşamlar 😊

Sabah : Peynir ,zeytin ,1 dilim ekmek

Öğlen :2 mücver ,1 tahinli poğaça ,2 kaşık patates salatası

Akşam : 2 kaşık nohut ,çoban salatası

Ara : 2 bardak çay ,gofret 🤦🤦🤦

1 litre su

20 dk yürüyüş

Spor yok

Iyi haftasonlari kizlar...bugün yine saçmaladim..sanirim çocuklar bunalti beni 3 ü de hastaydi biri yeni düzeldi ..beslenmeme dikkat edemiyorum..:KK34:

Ben şu an 98 kiloyum ama herkes yetmişlerde gösteriyorsun diyor. Bayağı taş gibiydi etlerim gerçekten. Şimdi kilo vermeye başlayınca yumuşadım :skandal: Tabii iyice kilo vermek istiyorum ama bu sefer de sallanırsa etlerim diye korkmaya başladım. Hiç spor yapamıyorum :(

Ben şu an 98 kiloyum ama herkes yetmişlerde gösteriyorsun diyor. Bayağı taş gibiydi etlerim gerçekten. Şimdi kilo vermeye başlayınca yumuşadım :skandal: Tabii iyice kilo vermek istiyorum ama bu sefer de sallanırsa etlerim diye korkmaya başladım. Hiç spor yapamıyorum :(
İlk detaylı diyetimde bende yumusadım hala yumuşağım spor istiyor

Bugünün menüsü
Sabah çeyrek simit, b. Peynir, yeşil zeytin, domates, 1 çay k. Bal
Orta Türk kahvesi
Akşam, balık ama maalesef kızartma, bol salata
Çayın yanına 1 dilim kek

İlk günün günahı olmaz diyerek pazar günü toparlayacağım.

Ben şu an 98 kiloyum ama herkes yetmişlerde gösteriyorsun diyor. Bayağı taş gibiydi etlerim gerçekten. Şimdi kilo vermeye başlayınca yumuşadım :skandal: Tabii iyice kilo vermek istiyorum ama bu sefer de sallanırsa etlerim diye korkmaya başladım. Hiç spor yapamıyorum :KK43:
yürüyüş yap bol bol canım Hoppa

Back
X