- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Haklısın, benim kastettiğim diğer misafirler.
Örnek veriyim.
Kızım doğum yaptığında hastaneye gelmek istemeyenler oldu, çıkınca eve gideceklermiş, zaten kız ameliyatlı, üstelik sürekli uyanıp emmek isteyen bebek var, gece uykusu bölük. Gündüzleri zombi gibi dolanıyor, üstelik gelen misafir geç saate kadar oturuyor.
2. Örnek
Bebek 5 gün hastanede yattı
Arkadaş hiçmi kimse gitmez?
Yok niye gitsinler, çıkınca eve giderler.
Belki aklınıza şöyle gelebilir, acaba bizde hastaneye kimseye gitmiyormuyuz?
Yok anacım, hastane ziyareti en sevdigim sevap ziyaretlerden biridir.
Büyük engelim yoksa giderim.
Kızımda öyle gördü, elinden geldiğince ıhmal etmez.
Senin durum farklı tabiki
Kesinlikle çok haklısın o tür durumlarda en güzeli hastaneye gitmek

Benim şükür telefonlar susmadi♡ sağ olsunlar tanidiklarimin hepsi aradı hatta bugün bile arayanlar oldu yeni duyunca

Okuldaki veliler de gelmeyi düşünmüşler ama kapıya da olsa kalkmamam için gelmediler telefon açtılar onlarda

Ya aslında arkadaşlarda sıkıntı yok da arabalardan kirildiklarim oldu çünkü cidden Ayşem de bilir kimin nesi olsa koşarak giderim

Kayinvalidem normalde sever beni ama hatun 4 gün sonra aramayı akıl etti

Kız kardeşim olacak değil ziyaret etmek telefon bile açmadı

Aslında bazen iyi oluyor böyle şeyler çünkü insanların gerçek yüzünü görüyor insan

günaydın arkadaşlar
hayırlı günlerimiz olsun inşallah
ben kıpırdayamıyorum dün saat 14ten gece 00 a kadar temizlik yaptım mutfak dolapları içleri dışları,alt dolaplar ,bütün çamaşırlar birikmişti yıka as, kıyafet dolapları,kuzumun oyuncaklarını koltuğun altına yerleştir ,koltuğu çek altlarını sil bilmem ne ,özellikle de mutfakta tek tek her parçayı yıka
sabaha kadar elektrikli sobanın dibinde yattım iç organlarım donmuş☺ et kesiği de olmuşum,
hep bu temizlik benim işimdeki Kadir'in yüzündenonu gördükçe temizlik aşkı doğdu
32 senedir yapmadığım temizliği 10 saate sığdırdım
Sanada çok geçmiş olsun

Evet şükür bugün güzel geçti çorba yedi çişini yaptı birazdan taburcu inşallah
Diyet olayına gelince sabah giyinik halimle 82 geldim. İftarda bidaha bakarım inşallah
Hadi gözünüz aydın canım