• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Haklısın, benim kastettiğim diğer misafirler.
Örnek veriyim.
Kızım doğum yaptığında hastaneye gelmek istemeyenler oldu, çıkınca eve gideceklermiş, zaten kız ameliyatlı, üstelik sürekli uyanıp emmek isteyen bebek var, gece uykusu bölük. Gündüzleri zombi gibi dolanıyor, üstelik gelen misafir geç saate kadar oturuyor.
2. Örnek
Bebek 5 gün hastanede yattı
Arkadaş hiçmi kimse gitmez?
Yok niye gitsinler, çıkınca eve giderler.
Belki aklınıza şöyle gelebilir, acaba bizde hastaneye kimseye gitmiyormuyuz?
Yok anacım, hastane ziyareti en sevdigim sevap ziyaretlerden biridir.
Büyük engelim yoksa giderim.
Kızımda öyle gördü, elinden geldiğince ıhmal etmez.

Senin durum farklı tabiki

Kesinlikle çok haklısın o tür durumlarda en güzeli hastaneye gitmek ;)
Benim şükür telefonlar susmadi♡ sağ olsunlar tanidiklarimin hepsi aradı hatta bugün bile arayanlar oldu yeni duyunca :D
Okuldaki veliler de gelmeyi düşünmüşler ama kapıya da olsa kalkmamam için gelmediler telefon açtılar onlarda ;)

Ya aslında arkadaşlarda sıkıntı yok da arabalardan kirildiklarim oldu çünkü cidden Ayşem de bilir kimin nesi olsa koşarak giderim ;) düğün, cenaze doğum her şeyde ben başı çekerim :D hastalıklarda da ister istemez insan o an karşılıksız da yapsa bir telefonu da mı çok gördüler diye üzülüyor :(

Kayinvalidem normalde sever beni ama hatun 4 gün sonra aramayı akıl etti :D ki ilk günden whatsuppdan gördü ve küçük kızı da sordu ;) hatta eşim o gün bana Annemi arayıp desene böyle böyle diye dedi bende tabi direk heee oldu Ananan beni aramiyor geçmiş olsun demek için ama ben arayıp haber vereceğim oldu dedim :D ve ne tesadüf 5 dakika sonra kayinvalide aradı geçmiş olsun böyle böyle olmuş dedi :D kesin eşim arayıp söylemiştir huyunu biliyorum :D

Kız kardeşim olacak değil ziyaret etmek telefon bile açmadı :(
Aslında bazen iyi oluyor böyle şeyler çünkü insanların gerçek yüzünü görüyor insan ;) ona göre de tavrını belli ediyor insan ;)

günaydın arkadaşlar
hayırlı günlerimiz olsun inşallah
ben kıpırdayamıyorum dün saat 14ten gece 00 a kadar temizlik yaptım mutfak dolapları içleri dışları,alt dolaplar ,bütün çamaşırlar birikmişti yıka as, kıyafet dolapları,kuzumun oyuncaklarını koltuğun altına yerleştir ,koltuğu çek altlarını sil bilmem ne ,özellikle de mutfakta tek tek her parçayı yıka
sabaha kadar elektrikli sobanın dibinde yattım iç organlarım donmuş☺ et kesiği de olmuşum,
hep bu temizlik benim işimdeki Kadir'in yüzünden💕 onu gördükçe temizlik aşkı doğdu
32 senedir yapmadığım temizliği 10 saate sığdırdım 😆😄

Sanada çok geçmiş olsun ;) Bende arada öyle herseyi bir anda yapayim diyorum ama sonrası 2 gün yatıyorum :D

Evet şükür bugün güzel geçti çorba yedi çişini yaptı birazdan taburcu inşallah
Diyet olayına gelince sabah giyinik halimle 82 geldim. İftarda bidaha bakarım inşallah

Hadi gözünüz aydın canım ;) Rabbim sana da sabırlar versin kolay değil bütün sorumluluklarını üstlenmek ;)

Kesinlikle çok haklısın o tür durumlarda en güzeli hastaneye gitmek :KK66:
Benim şükür telefonlar susmadi♡ sağ olsunlar tanidiklarimin hepsi aradı hatta bugün bile arayanlar oldu yeni duyunca :KK70:
Okuldaki veliler de gelmeyi düşünmüşler ama kapıya da olsa kalkmamam için gelmediler telefon açtılar onlarda :KK66:

Ya aslında arkadaşlarda sıkıntı yok da arabalardan kirildiklarim oldu çünkü cidden Ayşem de bilir kimin nesi olsa koşarak giderim :KK66: düğün, cenaze doğum her şeyde ben başı çekerim :KK70: hastalıklarda da ister istemez insan o an karşılıksız da yapsa bir telefonu da mı çok gördüler diye üzülüyor :KK43:

Kayinvalidem normalde sever beni ama hatun 4 gün sonra aramayı akıl etti :KK70: ki ilk günden whatsuppdan gördü ve küçük kızı da sordu :KK66: hatta eşim o gün bana Annemi arayıp desene böyle böyle diye dedi bende tabi direk heee oldu Ananan beni aramiyor geçmiş olsun demek için ama ben arayıp haber vereceğim oldu dedim :KK70: ve ne tesadüf 5 dakika sonra kayinvalide aradı geçmiş olsun böyle böyle olmuş dedi :KK70: kesin eşim arayıp söylemiştir huyunu biliyorum :KK70:

Kız kardeşim olacak değil ziyaret etmek telefon bile açmadı :KK43:
Aslında bazen iyi oluyor böyle şeyler çünkü insanların gerçek yüzünü görüyor insan :KK66: ona göre de tavrını belli ediyor insan :KK66:

Sanada çok geçmiş olsun :KK66: Bende arada öyle herseyi bir anda yapayim diyorum ama sonrası 2 gün yatıyorum :KK70:

Hadi gözünüz aydın canım :KK66: Rabbim sana da sabırlar versin kolay değil bütün sorumluluklarını üstlenmek :KK66:
Teşekkürler☺

Benim şükür telefonlar susmadi♡ sağ olsunlar tanidiklarimin hepsi aradı hatta bugün bile arayanlar oldu yeni duyunca :KK70:
Okuldaki veliler de gelmeyi düşünmüşler ama kapıya da olsa kalkmamam için gelmediler telefon açtılar onlarda :KK66:

Ya aslında arkadaşlarda sıkıntı yok da arabalardan kirildiklarim oldu çünkü cidden Ayşem de bilir kimin nesi olsa koşarak giderim :KK66: düğün, cenaze doğum her şeyde ben başı çekerim :KK70: hastalıklarda da ister istemez insan o an karşılıksız da yapsa bir telefonu da mı çok gördüler diye üzülüyor :KK43:

Kayinvalidem normalde sever beni ama hatun 4 gün sonra aramayı akıl etti :KK70: ki ilk günden whatsuppdan gördü ve küçük kızı da sordu :KK66: hatta eşim o gün bana Annemi arayıp desene böyle böyle diye dedi bende tabi direk heee oldu Ananan beni aramiyor geçmiş olsun demek için ama ben arayıp haber vereceğim oldu dedim :KK70: ve ne tesadüf 5 dakika sonra kayinvalide aradı geçmiş olsun böyle böyle olmuş dedi :KK70: kesin eşim arayıp söylemiştir huyunu biliyorum :KK70:

Aslında bazen iyi oluyor böyle şeyler çünkü insanların gerçek yüzünü görüyor insan :KK66: ona göre de tavrını belli ediyor insan :KK66:

Sanada çok geçmiş olsun :KK66: Bende arada öyle herseyi bir anda yapayim diyorum ama sonrası 2 gün yatıyorum :KK70:

Hadi gözünüz aydın canım :KK66: Rabbim sana da sabırlar versin kolay değil bütün sorumluluklarını üstlenmek :KK66:
ah banucum takma boşver kimseyi, o tatlı canını sıkmaya değmez. :KK60:
oynakbaşı, halay başı, gün başı, hastalık başı, böyle sürer gider, banuşumun millete koşturması. Ayağı yanmış kedi misali herkese koşturur.:KK200:

Şükür evdeyiz kvld gelmesin diye oğlanı kapıdan gösterdim geldim. Aradılar akşam geleceğiz diye. Yalan yanlış ikramlık hazırla yemek hazırla çıkamadım mutfaktan.
Büyük oğlanın satrancı var. Annesi gil gelecek diye ona bile gitmedi

Şükür evdeyiz kvld gelmesin diye oğlanı kapıdan gösterdim geldim. Aradılar akşam geleceğiz diye. Yalan yanlış ikramlık hazırla yemek hazırla çıkamadım mutfaktan.
Büyük oğlanın satrancı var. Annesi gil gelecek diye ona bile gitmedi
Torunu ameliyat oldu hastaneye gelmedi de tlfnla randevu alıp mı geliyor çok ilginç gerçekten

Karatay 4.gün menüsü

Sabah: 2 yumurtadan omlet, beyaz ve kaşar peyniri, 2 cherry domates, 6_7 yeşil zeytin ve ceviz

Ara: Sade Türk kahvesi

Ara: 9 tane çiğ badem

Akşam: 1 tabak zeytinyağlı barbunya, 1 küçük kase yoğurt, mevsim salata

Spor 3500 adım, su 2 lt daha da içeceğim

Şimdi kuru çay içme zamanı 😊

Grup ne durumda
Dün hep çıkardım demiştim.
Bugün karataya uygun sahur yaptım 2 yumurta peynir 2 zeytin maydonoz ceviz
Akşam 2 kase bulgur çorbası tavuk pirzola salata 2 tane çikolata
Su yok gibi
7500 adım atmışım bide çok yorgunum
İyi geceler

Evet, kızımda dedi. Bundan sonra arayıpta çocukları sevmeye gelecez derlerse geç kalmadinizmi diyecem dedi.
Sözde çocukları çok seviyorlar, gelmek biyana aramamışlar bile.
Sadece kaynanası, eltisi, eşim gittiler.
Görümcesine gelme demiş, hastalık bulaşıcı olduğu için, çocuklara geçmesin diye.
Bende evde Ötekilere bakıyordum gidemedim.
Velhasıl giden olmamış, arayana sadece bizim taraf olmuş

Back
X