• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Nergis 35 Nergis 35 kuzum bu iki topiğe yazman gerekiyor, hatırlatayım istedim. :KK60:
inşallah 1. oalarak ta sırrını yazmak nasip olur.:KK200:

İnşallah moni moni yazdım görev tamam

İsminiz (İsteğe Bağlı ): Zuhal
Yaşınız : 39
Boyunuz:1.60
Mesleginiz: Ögretmen
Şu anda çalışıyor musunuz: Calisiyorum
Evli/bekar: bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane
Emziriyor musunuz: hayir
Yaşadığınız şehir: Kocaeli
Kilo alma hikayeniz : yemek yemegi sevdigim icin ve depresyondayim galiba
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: surekli yorgunum yurumek hareket etmek zor geliyor. Kiyafetlerim yakismiyor
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Dogudan batiya yeni tayin oldum. Yeni cevreye henuz alisma asamasindayim. Biraz da bunun etkisiyle cok kilo aldim. Ama her yedigim lokmanin pismanligi var. Daha once burasi sayesinde cok kilo verdigim oldu. O yuzden dedim yine beni kk toparlar ve geldim. Heyecanliyim 😄
Hoşgeldin bacım

Günaydın güzel takımım hayırlı mutlu güzel hafta sonlarınız olsun inşAllah. Ben hemen evimin işini yapıp küçük oğlanı doktora götürecem hasta valla . Hadi görüşürüz .
Geçmiş olsun canım
kızlar haftasonu nu dikkatli geçirdiğinizi düşünüyorum:KK56: aman kaçamak olmasın yoksa cumaya kadar gitmez :KK20:bende saçınızı başınızı yolarım.:KK4::KK4::KK4:
Yolucu gelmiş yine :KK17::KK17::KK17:
İsminiz (İsteğe Bağlı ): Zuhal
Yaşınız : 39
Boyunuz:1.60
Mesleginiz: Ögretmen
Şu anda çalışıyor musunuz: Calisiyorum
Evli/bekar: bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane
Emziriyor musunuz: hayir
Yaşadığınız şehir: Kocaeli
Kilo alma hikayeniz : yemek yemegi sevdigim icin ve depresyondayim galiba
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: surekli yorgunum yurumek hareket etmek zor geliyor. Kiyafetlerim yakismiyor
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Dogudan batiya yeni tayin oldum. Yeni cevreye henuz alisma asamasindayim. Biraz da bunun etkisiyle cok kilo aldim. Ama her yedigim lokmanin pismanligi var. Daha once burasi sayesinde cok kilo verdigim oldu. O yuzden dedim yine beni kk toparlar ve geldim. Heyecanliyim 😄

Hosgeldin :rapci:

iyi akşamlar kızlar :KK200: 2 gündür şehitlerimizden dolayı çok üzgündüm ve modum çok düşüktü. hepsine Rabbim rahmet eylesin. habire haber okudum durdum. gece bile huzursuz yattım aklımda onlarla.
enerjim çok düşüktü. bugün hava az yağmurluydu. dışarı çıkalım dedik, gezdik geldik. yürüyüş iyi geliyor insana. gelince de kendime güzel bir kahve yaptım içtim :kahve: ama elim hala haberlerde :KK43: bol bol dua. elden gelen sadece bu :cry::KK42:

Back
X