• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

:KK66:

İnsülin direncinden başka birsey mi bu? Diyabet mi yani? Bildiğim kadarı ile tip 1 ve tip 2 diyabet ilaçları kilo verdiriyor. Eğer ilaç kullanıyorsan sana destek olacaktır kilo verme sürecinde. Bunu bence kafana takip kendini demoralize etme. Başaracağım de ve başar :KK66:
Diyabete çok yakınım canm.. Yani ilaç kandaki şekeri yakmak için sanırım. Çünkü insülin bir hormon ve görevini yapmadığı için ben kilo alıyorum. Ama zayflarsam kendi kendine işlevini devem ettirecek. Şuan onun içini ilaç yapıyor. Zayflayinca birakicam. 10 kilo verdikten sonra. Motivem çok iyi😊💃

Ben bi alman forumuna takiliyorum sağlikli tarifler paylaşiliyor..orda kari koca sağlikli beslenmeye başlämiş 1.5 ay önce..bu süre içinde çikolata ve pizza yememişler...kadinin cani en sevdiği çikolata tofiffe cekmiş öncelerden 1 paketin hepsini bitiriyormuş..ama 1.5 ay sonra 1 tanesini tiksinerek zor yemiş...sonra kari kocanin canlari pizza çekmiş sipariş vermişler...1 er dilimi zor yemişler ..aceba busefer pizzayi iyi yapamamişlarmi diye oğullarina yedirtmişler tadina bakmasi için...oğullarida her zamanki gibi güzel değişiklik yok demiş...demem oki.bize buzamana kadar hiç bir faydasi olmayan sağliksiz besinlerden en azinda nefsimize hakim olup 1 ay sabreder uzak durursak istesekte yiyemeyeceğiz..çünkü damak tadimiz değişiyor ve bünyemiz artik kabul etmiyor o sağliksiz şeyleri..o besinler kisa sürliğine bizi mutlu edebilir ama sonrasi vücüdumuza yağ olarak yapişiyor...

Sen zaten hatikasin canim:KK52: iradene hayranim..inşallah bende bukadar ilerleyebilirim..

Harika👍
Teşekkür ederim,
2 gündür canım acaip nutella ve kek istiyor, öyleki bozsam gözümde yok. Hep diyordum ya nutellayi koklayınca pas kokusu alıyorum diye, dün kokladım belki tiksinirim diye, malesef, ne kadar güzel koktu anlatamam :KK70: :KK70: .
Ama ne yaptım? Nefsim senmi kazanacaksın, iradem senmi dedim. Iradem kazandı :KK9::KK9:.
Artık canım istemiyor

Ben bi alman forumuna takiliyorum sağlikli tarifler paylaşiliyor..orda kari koca sağlikli beslenmeye başlämiş 1.5 ay önce..bu süre içinde çikolata ve pizza yememişler...kadinin cani en sevdiği çikolata tofiffe cekmiş öncelerden 1 paketin hepsini bitiriyormuş..ama 1.5 ay sonra 1 tanesini tiksinerek zor yemiş...sonra kari kocanin canlari pizza çekmiş sipariş vermişler...1 er dilimi zor yemişler ..aceba busefer pizzayi iyi yapamamişlarmi diye oğullarina yedirtmişler tadina bakmasi için...oğullarida her zamanki gibi güzel değişiklik yok demiş...demem oki.bize buzamana kadar hiç bir faydasi olmayan sağliksiz besinlerden en azinda nefsimize hakim olup 1 ay sabreder uzak durursak istesekte yiyemeyeceğiz..çünkü damak tadimiz değişiyor ve bünyemiz artik kabul etmiyor o sağliksiz şeyleri..o besinler kisa sürliğine bizi mutlu edebilir ama sonrasi vücüdumuza yağ olarak yapişiyor...
Ahhh o bir ay nefsimize hakim olsak saglık lı beslenme yoluna girecek gercekten önümüz ramazan aslında o vakit iyi yapılır diye düşünüyorum tatlıdan agır yiyeceklerden uzak durursak 1 ayı atlatmış oluruz demi

Ahhh o bir ay nefsimize hakim olsak saglık lı beslenme yoluna girecek gercekten önümüz ramazan aslında o vakit iyi yapılır diye düşünüyorum tatlıdan agır yiyeceklerden uzak durursak 1 ayı atlatmış oluruz demi
Ben zaten ramazanda adet haline getirilmiş tatlil alişkanliğina sinir oluyorum..hatta iftardan sonra tatli ikram eden biri olsa kafasina çalasim geliyo:KK70:
Yahu zaten oruç ne için tutulurki sihat için...sahurda hamur işleri iftarda yemeklerden sonra şerbetli tatlilarda neyin nesi oluyor anlam veremiyorum...hani illaki tatli yenecekse en azindan meyve olsun...akşama kadar oruç tut sihat için sonra yemek arkasi şerbetli tatli .Akillara zarar.:olamaz:

Bugünkü kahvaltım çoğu zaman böle yapıyorum. Dün tuvalete cikabilseydim gene güzel bir eksi görecektim ama maalesef cikamadim

Eklentiler

• IMG_20200303_102518.webp
    IMG_20200303_102518.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 27
kizlar birde çocuklardan arti kalanlari yemeyelim...öyle yapa yapa kilo almadikmi zaten...Türkiyede sokak kedilerine köpeklere verin onlar riziklansin..
hem çocuklarida aliştiralim sağlikli beslenmeye..2 gün önce çocuklar çok istedi bir pasta yaptim..ama sağlikli olanini tercih ettim..cocuklar bayila bayila yediler 2 şer dilim...bende 1/2 dilim yedim geçekten güzel olmuştu tadi...sağlikli pastalarda lezzetli olabiliyormuş demekki...Türkiyede Quark sanirim zor bulunuyor ama yapmak isteyen olursa tarifini yinede vereyim...hem misafirlerede sağlikli ikramlari sunmayi alişkanlik haline getirelim...

Kızçelerim,:anne:

Geldik Mart ayına, bahar göz açıp gelene kadar gelecek. :KK75:Yoksa yaza şişko ve mutsuz olarak mı girmek istiyoruz?:eek: Yine oramızı buramızı saklamakla mı geçiricez yazı? :skandal:Bunu gerçekten istiyor muyuz?:KK43::KK43::KK43:

Cevapları duyar gibiyim, kesinlikle ''hayır''...:KK31:

O halde silkelenip kendimize geliyoruz.:KK69::KK69::KK69:

Hazır önümüzde zaman varken, azimle hedeflerimize ulaşıp yaza üfür üfür mutlu mesut istediğimiz kiloda giriyoruz.:21::21::21:

Bunu kendimize borçluyuz.:KK56:

E hadi o zaman, kim tutar bizi.:KK73::KK73::KK73:
Ben bize inanıyorum.:KK36::KK36::KK36:
lütfen sizde kendinize inanın.:KK15::KK15::KK15:
:KK200:
''Hiçbir yemek tartıda gördüğüm ve mutlu olduğum eksilerden daha lezzetli ve güzel değil.''

Ben zaten ramazanda adet haline getirilmiş tatlil alişkanliğina sinir oluyorum..hatta iftardan sonra tatli ikram eden biri olsa kafasina çalasim geliyo:KK70:
Yahu zaten oruç ne için tutulurki sihat için...sahurda hamur işleri iftarda yemeklerden sonra şerbetli tatlilarda neyin nesi oluyor anlam veremiyorum...hani illaki tatli yenecekse en azindan meyve olsun...akşama kadar oruç tut sihat için sonra yemek arkasi şerbetli tatli .Akillara zarar.:olamaz:
Ayyy hele. O yemek tabağını tıka basa doldurmak. Ne ya 😂

Teşekkür ederim,
2 gündür canım acaip nutella ve kek istiyor, öyleki bozsam gözümde yok. Hep diyordum ya nutellayi koklayınca pas kokusu alıyorum diye, dün kokladım belki tiksinirim diye, malesef, ne kadar güzel koktu anlatamam :KK70: :KK70: .
Ama ne yaptım? Nefsim senmi kazanacaksın, iradem senmi dedim. Iradem kazandı :KK9::KK9:.
Artık canım istemiyor

Şekerin düşmüş olabilir canım dikkat et kendine çok az yiyorsun biliyorum bir proğram uyguluyorsun ama bana çok sağlıklı gelmiyor açıkçası

Bu arada mutvağimdaki sağliksiz unu şekeri ve tuzu daha sağlikli olanlariyla değiştireceğim...şu an unu değiştirdim bi önceki unlan.organik un aldim...beyaz şeker bitsin yerine kahverengi şeker alacağkm..sağliksiz beyaz tuzda bitsin yerine kaya tuzu alacağim katkisiz floridsiz...

Teşekkür ederim,
Artık canım istemiyor
Canin istese bile yiyemiyorsun..aynisi bende oldu bikaç gün önce..çay kaşiği ucuylan yedim yine tiksindiriciydi..sonra kuru incir ve hurma yedim tahine bandirarak..nutelladan kat kat daha güzeldi ..😍

Sporumuzuda ihmal etmeyelim kizlar ben yaptim az önce şimdi kahvaltimi yapiyorum sütte bekletilmiş keten tohumu ve chia..yaninda sahanda yumurta ve sebze..1 kaşikta tahin yerim çok sağlikliymiş...önceden sade yiyemiyordum ama şimdi severek yiyorum..artik benim nutellam Tahin.👌

Ondan sonra mide fesatı geçiriyon gelsin sodalar oluyor 😄

Evet doğrudur Çünkü benim de makarna bağımlılığım vardı gece 10'da 12 de 2 de kalkıp makarna pişirip bir tencere yerdim meşhurdur benim burada makarna bağımlı şimdi neredeyse 3-4 günde bir yapıyorum Allah'ım yaparken bile midem kalkıyor değil Tadına bakmak Yani beynm de öyle bir bitirmişim ki her şey beyinde🙃

Ondan sonra mide fesatı geçiriyon gelsin sodalar oluyor 😄
Şaka bir yana manevi yöndende sevabini kaybediyoruz ramazan orucunun..birgün bi hadisi şerif okudum takvim yaprağinda onu bulursam burda paylaşirim .tam olarak hatirlayamiyorum ama ..bu Dünyada her caninin çektiğini yiyen Airette.bir çok güzel ve kiymetli nimetlerden mahrum birakilacakmiş...bu sözü aklimizdan çikarmayalim. .unutmayalimki nefsimizin her istediğine engel olduğumuzda sevabinida kazaniyoruz...

Back
X