• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhaba aranıza katılabilir miyim 😊

takım olmak ve takımda olmak adına neleri bilmeniz, yapmanız gerekiyor buraya bırakıyorum, müsait olunca okur incelersiniz :KK56:
Hiç telaş etmeyin hiçbirimiz ilk geldiğimizde bilmiyorduk, zamanla öğrenirsiniz Hoppa

Takımların ve yarışmanın ana hatları bu şekilde:

''Üyelerden oluşan takımlar arası bir kilo verme yarışması olarak özetleyebilirim.
Günlük diyet menü ve egzersiz programları paylaşılıyor takım topiklerinde.
Her hafta Cuma günü kiloları ile de takımlar derecelendiriliyor.''

Takım içinde neleri nasıl yapıyoruz, özetleyeyim:KK39:

* Günlük bol paylaşım yapalım .

*
Gün sonunda açıklayıcı şekilde menümüzü tüm günü kapsayan bütün olarak paylaşalım.

*Menümüze mutlaka gün içinde yaptığımız sporları,sürelerini yazalım.
*Menümüze mutlaka gün içinde içtiğimiz su miktarını yazalım.

*Pazartesi ve cuma günleri kilo bildirme günümüz.

*Yeni üyelerin deneme süresi en az 2 haftadır.
*deneme süresi sonunda listeye sadece hak edenler alınacaktır.
Listeye giren yeni üyelerin yarışma kuralınca ilk 2 ay izin kullanma hakkı yoktur.

*Bunun bir yarışma olduğunu her daim hatırlamalı ve kilo verip derece yapmaya gayret etmeliyiz.

*
Her cuma saat 12:00 a kadar mutlaka tartılıp kilomuzu bildiriyoruz.

*Kaçamaksız, sağlıklı beslenme ile en kısa sürede hedeflerimize ulaşıyor ve korumaya geçiyoruz.

*Su çok önemli günde 3 litre su mutlaka içmeliyiz,sağlıklı kilo verebilmek adına.

*KK ye ,takıma her giriş yaptığınızda mutlaka yazdığınız en son mesajdan başlayarak okumalısınız, bu çok çok önemli ve alışkanlık haline getirilmeli...

Aşağıdaki soruları cevaplamanızı rica ediyorum.

İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:

Benin menüm

Sabah 1 kase yoğurt 1 kaşık chia 1 kivi karışımı yedim
Rezene çayı

Ara türk kahvesi

Öğle 5 yemek kaşığı kuru fasulye 1 kase yoğurt 1 esas

Ara çeyrek portakal 5 badem

Akşam salata 1 kase yoğurt 2 kaşık makarna

Ara kiraz cayi

Şu 3 lt spor yok

takım olmak ve takımda olmak adına neleri bilmeniz, yapmanız gerekiyor buraya bırakıyorum, müsait olunca okur incelersiniz :KK56:
Hiç telaş etmeyin hiçbirimiz ilk geldiğimizde bilmiyorduk, zamanla öğrenirsiniz Hoppa

Takımların ve yarışmanın ana hatları bu şekilde:

''Üyelerden oluşan takımlar arası bir kilo verme yarışması olarak özetleyebilirim.
Günlük diyet menü ve egzersiz programları paylaşılıyor takım topiklerinde.
Her hafta Cuma günü kiloları ile de takımlar derecelendiriliyor.''

Takım içinde neleri nasıl yapıyoruz, özetleyeyim:KK39:

* Günlük bol paylaşım yapalım .

*
Gün sonunda açıklayıcı şekilde menümüzü tüm günü kapsayan bütün olarak paylaşalım.

*Menümüze mutlaka gün içinde yaptığımız sporları,sürelerini yazalım.
*Menümüze mutlaka gün içinde içtiğimiz su miktarını yazalım.

*Pazartesi ve cuma günleri kilo bildirme günümüz.

*Yeni üyelerin deneme süresi en az 2 haftadır.
*deneme süresi sonunda listeye sadece hak edenler alınacaktır.
Listeye giren yeni üyelerin yarışma kuralınca ilk 2 ay izin kullanma hakkı yoktur.

*Bunun bir yarışma olduğunu her daim hatırlamalı ve kilo verip derece yapmaya gayret etmeliyiz.

*
Her cuma saat 12:00 a kadar mutlaka tartılıp kilomuzu bildiriyoruz.

*Kaçamaksız, sağlıklı beslenme ile en kısa sürede hedeflerimize ulaşıyor ve korumaya geçiyoruz.

*Su çok önemli günde 3 litre su mutlaka içmeliyiz,sağlıklı kilo verebilmek adına.

*KK ye ,takıma her giriş yaptığınızda mutlaka yazdığınız en son mesajdan başlayarak okumalısınız, bu çok çok önemli ve alışkanlık haline getirilmeli...

Aşağıdaki soruları cevaplamanızı rica ediyorum.

İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:

Teşekkür ederim bilgilendirme için
Daha önce 7. Takımda yarışmıştım az çok biliyorum diyelim
Kullanıcı adı değiştirmedim
Başlangıç kilom 69.5
Güncel 65.0
Hedef kilo 57
Kendimi tekrar tanıtmama gerek yok sanırım 🙂

Hayırlı akşamlar 😊

Sabah : 1 dilim ekmek , peynir ,zeytin , et sote

Öğlen : 2 kaşık patates salatası, 5 adet yaprak sarma

Akşam : 2 içli köfte

1 litre su

1 buçuk saat yürüyüş
Canim en azinda dürüstce yaziyorsun yediklerini..ama karbonhidrati azalt biraz :KK66:
İlk menü mü paylaşayım öyleyse
Kahvaltı
2-3 parça kaşar
5 yeşil zeytin
Bir kaç parça hindi füme
Akşam 16:00
Bir kase kadar haşlanmış tavuk
2 bardak ayran
Gün böyle bitti
Güzel menü canim ama et üstüne ayran süt yoğurt pek tavsiye edilmiyordu bildiğim kadariyla..hazmi zorlaştiriyormuş..🙂

Benin menüm

Sabah 1 kase yoğurt 1 kaşık chia 1 kivi karışımı yedim
Rezene çayı

Ara türk kahvesi

Öğle 5 yemek kaşığı kuru fasulye 1 kase yoğurt 1 esas

Ara çeyrek portakal 5 badem

Akşam salata 1 kase yoğurt 2 kaşık makarna

Ara kiraz cayi

Şu 3 lt spor yok
Güzel menü..👍

Canim en azinda dürüstce yaziyorsun yediklerini..ama karbonhidrati azalt biraz :KK66:

Güzel menü canim ama et üstüne ayran süt yoğurt pek tavsiye edilmiyordu bildiğim kadariyla..hazmi zorlaştiriyormuş..🙂
Doğru söylüyorsun ama yiyebileceğim bunlardı karnını doyuracak ne varsa yedim içtim diyelim
Zira nefsimi oldukça zorlayan yiyeceklerde vardı 🤐

:KK9:

Hem menün Güzel hem sporun....:KK9:
Sağol cnm emeğimin karşılığını alacağım inş cuma günü güzel bir eksi gelsin ilk haftam malum🤗
canım ödem için diyetisyenimin bana söylediklerini paylaşayım ve listene yorum yapıyım yine diyetisyenimin önerileri ile.

sabah 3 yumurta yenir fakat sadece beyazları, sarıları çok tüketmemek lazım. mesela 1 tam 2 beyaz kullanabilirsin. kahvaltıda yeşil çay tüketebilirsin.
domates de bana yasak diyet sürecimde, ödem yapıyormuş.

ödem atarken yenmeyecek ve içilmeyecekler(21 gün dayanabilirse güzel olur)
siyah çay
kahve(her çeşidi)
kola(her çeşidi)
icea tea
ayran
soda
tatlandırıcı
şeker
tuz
şalgam
domates
mısır
havuç
patates
bezelye
nar ekşisi

ödem için günlük yapılacak ve tüm gün içilecek su:

1 litre su
1 2 dilim limon
1 fındık kadar taze zencefil

1 çubuk tarçın.
Ellerine saglık kaptancım valla süper oldu bu bilgiler hepsine dikkat edeyim inş elimden geldiğince

İsmim Ayşe, 49 yaşındayım, evliyim, 2 oğlum var. Sosyoloji mezunuyum.Hoppa
Uzun zamandır buralardayım. 110 kg ile başladım yıllar önce.:cry:

Diyetisyen gözetimindeyim yaklaşık 1,5 aydır. Öncesinde de yine bir başka diyetisyenle birlikte 107 kg dan 80 kiloya düşmüştüm(2 yıl önce)hedefime ulaşamadan talihsizlikler ve hastalıklardan sebep tekrar hiç farketmeden yavaş yavaş kilo aldım.:KK35:
Bu süreçte bİrkaç kez daha diyetisyenime gittim ama eski istikrarı sağlayamadım ve devamı gelmedi. Bende yeni sürecime başka bir diyetisyenle başlama kararı aldım.:KK39:

Haliyle yıllar içinde kilo verme ile ilgili baya deneyimim oldu ve bilgilendim,:KK28: ama hiç kilo koruma evresine geçemedim. O yüzden kilo korumayı bilmiyorum, inşallah bu sefer son olur ve ben kilo korumaya geçip bu sürecide öğrenirim. :dua:
:KK200:
Evet çok doğru eskisi gibi aynı irade gerçekten olmuyor. Çünkü artık. Sıkılıyorsun yoruluyorsun. Buda üstüne üstlük bu kadar da geri almak kolay. Çok acı ya. Anlıyorum seni bende defalarca verip alan biri olarak. Nasıl geri gelio anlamıo sun bile. Okdar hızlıki.insallah bu sefer geri alicaz :KK76::halay::halay:

....
Sağol cnm emeğimin karşılığını alacağım inş cuma günü güzel bir eksi gelsin ilk haftam malum🤗

Ellerine saglık kaptancım valla süper oldu bu bilgiler hepsine dikkat edeyim inş elimde geldiğince
Emeğinin karşiliğini alirsin canim sporu düzenli yaparsan...ben 1 aydir göbek egzersisi 2.5 aydirda lesli yapiyorum..göbeğim bayaği toparlandi önceden çok kötüydü kilo vermiş halimle bile sarkik duruyordu..1 ay bölgesel spor sonunda en azindan o sarkik hali kayboldu...göbeğimde kaslar belirginleşene kadar göbek egsersizine devam edeceğim kafama koydum pes etmicem .💪🏻

bende listemde yemek olsun ve yiyeyim istiyorum ama diyetisyenim 1,5 aydır detoksa devam diyor :cry:
ve gitgide her şeyi kesti, yakında boş A4 kağıdı verip yollucak diye korkuyorum:KK70::KK70::KK70:
ıspanağı da ben kaçamak olarak yedim, liste böyle olunca ıspanak ve kahve kaçamak sayılıyor:KK48::KK48::KK48:perşembeden sonraki listemi hiç demiyim size, okudukça ürküyorum:eek:
vardır bi bildiği :KK75:
ah ah Ayşeme sorun ne çektiğimi,:KK61: onunla beraber gidiyoruz diyetisyene. onun listelerde benden hallice:KK70::KK70::KK70: lydznp lydznp :KK5:
Ayyy hayatta yapamam ne yalan solim

*** 10. Takım 664. ETAP ***

moni (98,4///%)
Ekrl (63,2///% )
sara_28(76,5///% )
gezegenfeza(70,6///% )
Antepia27 (118,2///% )
yst38(79,6///% )
lydznp (78,8///% )
reklam(66,3///% )
nairobi (84,7///% )
Efillim(73,4///% )
Canevim(69,8///%)
nilsub (85,5///% )

10. Takım Ortalaması: %

takım içi

baby_cat(77,5///%)Kendi isteği ile ayrılan üye, 71,6 kg ile 644. etap 18 ekim 2019
eddaak(82,1///%) Yeni üye, bt: 21 Şubat bk: 84 h: 75
Fitimfitsinfit (/) 530. etapta bildirimli 79 kg ile izne ayrılan üye.
jtaime020626 (/)
656. etapta 79 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Gonulbagi(/)575. etapta 62,2 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye.
YaKaMoZz-z (/)554. etapta 66,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.

Üye AdıCumaCtsiPazarPztSalıÇrşPrş
@Ekrl +240+++90+135
sara_28 sara_28 mmm+120+
gezegenfeza gezegenfeza ++90+80++80
Antepia27 Antepia27 -+-+-
@yst38 -++-m
lydznp lydznp +80-+120+80-
R reklam +++40++
N nairobi +++40+180+80
Efillim Efillim ++++60+70
Esmeray34 Esmeray34 +45++++270
nilsub nilsub mmmm m
Eddaak Eddaak +90++90++90
jtaime020626 jtaime020626 +250+250
+270
+300+380
G Gonulbagi m+100++180+
F Fitimfitsinfit mmm+-
YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z mmmm+
Ben bugün spor yaptım cnm eksi koymuşsun valla ben bu spor listesini anlamadım kızlar zamanla anlarım inş😂🤣
....

Emeğinin karşiliğini alirsin canim sporu düzenli yaparsan...ben 1 aydir göbek egzersisi 2.5 aydirda lesli yapiyorum..göbeğim bayaği toparlandi önceden çok kötüydü kilo vermiş halimle bile sarkik duruyordu..1 ay bölgesel spor sonunda en azindan o sarkik hali kayboldu...göbeğimde kaslar belirginleşene kadar göbek egsersizine devam edeceğim kafama koydum pes etmicem .💪🏻
Süpersin cnm benim göbüşümde bayaga sarkık eskiye göre çok fark var toparlandı ama yinede rahatsız ediyor inş benimkide kas yapma hayali kuracak kadar toplanır

1583266277178.webp

Ben bugün spor yaptım cnm eksi koymuşsun valla ben bu spor listesini anlamadım kızlar zamanla anlarım inş😂🤣

Süpersin cnm benim göbüşümde bayaga sarkık eskiye göre çok fark var toparlandı ama yinede rahatsız ediyor inş benimkide kas yapma hayali kuracak kadar toplanır
menü paylaşmadın henüz o yüzden:KK56: menünde belirt tekrar sporunu eklerim sabah:KK60:

menü paylaşmadın henüz o yüzden:KK56: menünde belirt tekrar sporunu eklerim sabah:KK60:
Paylaştım kaptanım ya seni etiketlemedim ama etiketlemek mi lazım

》》》
Slm kızlar çok yorucu bir gün geçirdim şimdi spordan geldim yoruldum dinlenme moduna geciyorum inş dinlenebilirsem tabi. Yağ kas ölçümü yapıldı aşırı ödem cıktı bitki çayları içiyorum aslında ama başka bişeyler yapmak lazım demekki. Biraz arastırıyım

Sabah
3 yumurta
Domates
Peynir
Zeytin

Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak az yağda sotelediğim kabak
Yoğurt
Salata

Ara
Şekersiz kahve
1 kare bitter

Spor
20 dk koşu bandı
15 dk eliptik
45 mekik

bende listemde yemek olsun ve yiyeyim istiyorum ama diyetisyenim 1,5 aydır detoksa devam diyor :cry:
ve gitgide her şeyi kesti, yakında boş A4 kağıdı verip yollucak diye korkuyorum:KK70::KK70::KK70:
ıspanağı da ben kaçamak olarak yedim, liste böyle olunca ıspanak ve kahve kaçamak sayılıyor:KK48::KK48::KK48:perşembeden sonraki listemi hiç demiyim size, okudukça ürküyorum:eek:
vardır bi bildiği :KK75:
ah ah Ayşeme sorun ne çektiğimi,:KK61: onunla beraber gidiyoruz diyetisyene. onun listelerde benden hallice:KK70::KK70::KK70: lydznp lydznp :KK5:
Selam☺ perşembeden sonraki listeyi atabilir misiniz bana 🙃 zaten az yiyorum biliyorsunuz.🤗 heheheh

Back
X