Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırlı akşamlar 😊

Bu haftayı geride bırakıp Allah'ın izniyle yarından itibaren dikkat etmeye devam

Sabah :1 tavada yumurta, peynir , zeytin ,1 dilim ekmek

Öğlen: 5 yaprak sarma , 2 kaşık patates salatası

Akşam : 1 tabak kuru fasulye ,salata

1 litre su

20 dk yürüyüş
istersen sabah kahvaltida ekmeği iptal et belki şekerini yükseltiyordur...ekmek yerine orta haşlanmiş yumurta peynir çiğ çerez...keten tohumu chia..yulaf kuru meyve ile hazirlanmiş lapa veya müslü yiyebilirsin...hatta pekmezide uzun bir zaman hayatindan çikar..oda iştah açabiliyor

istersen sabah kahvaltida ekmeği iptal et belki şekerini yükseltiyordur...ekmek yerine orta haşlanmiş yumurta peynir çiğ çerez...keten tohumu chia..yulaf kuru meyve ile hazirlanmiş lapa veya müslü yiyebilirsin...hatta pekmezide uzun bir zaman hayatindan çikar..oda iştah açabiliyor
Bu yazdıklarının hiç birini daha önce yemedim cesaretimde yok yemeye bitki çayları falan icemem. Müslü yü deneye bilirim her seferinde alıp geri bırakıyorum yemem diye yeni şeyleri denemeye cesaretim yok .

Var ya tuvaletin pembiş papaslarını ellerimle yıkadım☺ aslımda makineye atsam güzelce çıkar ama maksat hareket olsun.tabi bu arada oğlumu da ihmal etmiyorum ,şu an babasıyla ve de 20yaşlarında bir misafirimiz var onlarla oynuyor, sıkılınca zaten annecim şeni çok öşledim diye gelir yanıma☺☺😍 öncelik tabiki de o, benim yaptığım temizlik titizliğimden falan değil maksat bağırsaklar çalışsın yağlar erisin. Resmen evde iş arıyorum nereyi yapsam boş durmayayım yeter ki, sağ olsun işler de hiç bitmiyor:) arayan bulur
Bize de gelsene 🙄🙄😇😇
Sen nerelisin?

Apa yi ben yapamam ya. Niyet edip o niyeti bozmak sonrası bence günah. Gerçekten yapılabilecekse başlanmalı. İnşallah başarırsıniz kızlar. Basarilar🤗
Canım diyetede sağlığımız için başlamadık mı? Niye kaçamak yapınca günah demiyoruz. Sonuçta bu bedende bize emanet. Rabbim niyetimizden döndürmesin her türlü niyetten

Bu yazdıklarının hiç birini daha önce yemedim cesaretimde yok yemeye bitki çayları falan icemem. Müslü yü deneye bilirim her seferinde alıp geri bırakıyorum yemem diye yeni şeyleri denemeye cesaretim yok .
Canim kilo vermekle iş bitmiyor ..sonrasida var şu anki yediklerinle görüyorumki zor kilo veriyorsun..mezun olduğunu düşün..aynen benim gibi tekrar tekrar kilo verir alirsin..yeni ve sağlikli besinlere açik ol..tiksine tiksinede olsa zorla biraz .. azar azar yiyerek aliştir kendini..tarçinla tatlandir mesela müsliyi..sonra o tiksinerek yediğin şeyleri severek yiyeceksin...ben mesela asla sade tahin ağzima sürmezdim🤢..şimdi bayila bayila yiyorum..başkalari nutella kaşikliyor ben tahin kaşikliyorum 😂
Veya keten tohumu chia yulaf..onlarida severek yiyorum artik...😍

Canim kilo vermekle iş bitmiyor ..sonrasida var şu anki yediklerinle görüyorumki zor kilo veriyorsun..mezun olduğunu düşün..aynen benim gibi tekrar tekrar kilo verir alirsin..yeni ve sağlikli besinlere açik ol..tiksine tiksinede olsa zorla biraz .. azar azar yiyerek aliştir kendini..tarçinla tatlandir mesela müsliyi..sonra o tiksinerek yediğin şeyleri severek yiyeceksin...ben mesela asla sade tahin ağzima sürmezdim🤢..şimdi bayila bayila yiyorum..başkalari nutella kaşikliyor ben tahin kaşikliyorum 😂
Veya keten tohumu chia yulaf..onlarida severek yiyorum artik...😍
Ben sade kahve asla diyordum ama şimdi büyük kurtarıcı
Chia için örnek versene bire karabuğday için
Elimde var ama değerlendiremedim

Back
X