Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ay saatlerdir giremiyorum demekki genel bi sorunmuş iyi geceler kızlar
Sabah
1 elma
2 tam ceviz
2 tatlı kaşığı sade tahin 1 hurma ile

Akşam
3 kaşık mantar salatası
2 kaşık fellah köftesi susuz aldım
1 dilim börek

Spor
30 dk koşu bandı
15 dk eliptik
50 mekik
Toplam 215 puan

Tatlım 3 ayı geçti ağzıma çikolata, ekmek, pestil bile sürmedim.
Zannediyormusunki benim canım istemiyor, yok vallahi arada canım istiyor, kendime bir söz verdim, tutmam lazım.
Etrafımdakilerin yinemi diyettesin sözünü yutturmam lazim.
Herşeyden önce karaciğer temizliği için başlamıştım, alnımın akıyla tamamlamam lazım.
Yoksa bende en azından haftada 1 sefer canımın istediğini yerdim.
Bugün eşim ve büyük oğlum pizza yediler, 1 lokma alıyım dedim, geri vazgeçtim, bu sefer nefsime dur demek zorlaşır diye.
Insan hele hele bir kadın isterse yapamayacağı şey yok, sen gerçekten istiyor musun ona bak.
istediğimi düşünüyorum. ne kadar gerçekçiyim bilmiyorum. hani bazen kandillerde oruç tutsam mı diye aklından geçerde akşamına niyet alır yatarsın ya. o ruh halinde gibiyim.

bugün duvara oturma yaptım fırsat buldukça. ilk gün 10 saniyeyle başlayıp 300 sn ye kadar çıkmak gerekiyormuş. bide plank yapsam. dizlerim biraz sıkıntılı sanırım kireç var. yürümede gezmede sorunum yokta zorlamaya gelmiyor
Duvara oturma bir spor. Mudur🤔

İyi akşamlar tekrradan valla bende sandım internetim çalışmıyor 😂😂meğer sitede sorun varmış.

spor 40 dkk normal yürüyüş
1 saat tempolu yürüyüş
5 dkk bölgesel hareket
60 ip atladım
Çok şükür .
galiba yarın spor yapmicam . Dinlenme günüm olur muhakkak . Yinede duruma bakarım 382 puan çıktı ama hesaplarım

Duvara oturma bir spor. Mudur🤔
1583873570947.webp

istediğimi düşünüyorum. ne kadar gerçekçiyim bilmiyorum. hani bazen kandillerde oruç tutsam mı diye aklından geçerde akşamına niyet alır yatarsın ya. o ruh halinde gibiyim.
O zaman önce niyetini sağlam tut
Ben 1 anda karar verdim.
Akşam 7 de bunu arkadaşlardan duydum, eve geldim, netten araştırdım, niyetimi ettim, sabah başladım, o başlayış

Bugünkü menüm hiçte olumlu değil cezayı hak ettim ama dayanamıyorum regli yaklaştıkça gözüm dönüyor resmen

Sabah 2 parmak kalınlığında beyaz peynir 3 zeytin söğüş

Ara kahve

Öğle çorba 2 kase ve salata

Aksam 5 kaşık taze fasulye ve 2 pogaca ve devamı 1 kase hoşaf

Su 1.5 lt spor yok

Tatlım 3 ayı geçti ağzıma çikolata, ekmek, pestil bile sürmedim.
Zannediyormusunki benim canım istemiyor, yok vallahi arada canım istiyor, kendime bir söz verdim, tutmam lazım.
Etrafımdakilerin yinemi diyettesin sözünü yutturmam lazim.
Herşeyden önce karaciğer temizliği için başlamıştım, alnımın akıyla tamamlamam lazım.
Yoksa bende en azından haftada 1 sefer canımın istediğini yerdim.
Bugün eşim ve büyük oğlum pizza yediler, 1 lokma alıyım dedim, geri vazgeçtim, bu sefer nefsime dur demek zorlaşır diye.
Insan hele hele bir kadın isterse yapamayacağı şey yok, sen gerçekten istiyor musun ona bak.
Ben de karaciğerimden çıkacakları merak ediyorum acayippp, bir de kan damara iyi etkisi olur mu acaba en sonda kan damar temizliği yazıyor ,malum benim sürekli tekrarlayan varisler var,bir de bağırsaksıkıntısı

Ben de karaciğerimden çıkacakları merak ediyorum acayippp, bir de kan damara iyi etkisi olur mu acaba en sonda kan damar temizliği yazıyor ,malum benim sürekli tekrarlayan varisler var,bir de bağırsaksıkıntısı
Birebir uyarsan niye olmasın
Amma bugün bozüyük yarın devam ederim deme

İki saate yakındır facebookta grupta dolaşıyorum her şeyi tek tek okudum seviyeleri,sık sorulan soruları, ramazanda ne olacağını ,bir söz çok hoşuma gitti gerçi hepsi güzel de
yıllarca bu bedeni arzularımıza uyarak mahvettik ve şimdi bunun kefaretini ödemek zorundayız.
Çok doğru ,inşallah başaracağız

Back
X