- 19 Mayıs 2017
- 695
- 2.842
- 63
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
istediğimi düşünüyorum. ne kadar gerçekçiyim bilmiyorum. hani bazen kandillerde oruç tutsam mı diye aklından geçerde akşamına niyet alır yatarsın ya. o ruh halinde gibiyim.Tatlım 3 ayı geçti ağzıma çikolata, ekmek, pestil bile sürmedim.
Zannediyormusunki benim canım istemiyor, yok vallahi arada canım istiyor, kendime bir söz verdim, tutmam lazım.
Etrafımdakilerin yinemi diyettesin sözünü yutturmam lazim.
Herşeyden önce karaciğer temizliği için başlamıştım, alnımın akıyla tamamlamam lazım.
Yoksa bende en azından haftada 1 sefer canımın istediğini yerdim.
Bugün eşim ve büyük oğlum pizza yediler, 1 lokma alıyım dedim, geri vazgeçtim, bu sefer nefsime dur demek zorlaşır diye.
Insan hele hele bir kadın isterse yapamayacağı şey yok, sen gerçekten istiyor musun ona bak.
Duvara oturma bir spor. Mudurbugün duvara oturma yaptım fırsat buldukça. ilk gün 10 saniyeyle başlayıp 300 sn ye kadar çıkmak gerekiyormuş. bide plank yapsam. dizlerim biraz sıkıntılı sanırım kireç var. yürümede gezmede sorunum yokta zorlamaya gelmiyor
Bacakları çalıştırıyor ama tek işe yarayacağını sanmıyorum.Duvara oturma bir spor. Mudur![]()
Duvara oturma bir spor. Mudur![]()
kalça basen için. gün içinde tekrar edilmesi gerekiyor tabiki.Bacakları çalıştırıyor ama tek işe yarayacağını sanmıyorum.
O zaman önce niyetini sağlam tutistediğimi düşünüyorum. ne kadar gerçekçiyim bilmiyorum. hani bazen kandillerde oruç tutsam mı diye aklından geçerde akşamına niyet alır yatarsın ya. o ruh halinde gibiyim.
Ben de karaciğerimden çıkacakları merak ediyorum acayippp, bir de kan damara iyi etkisi olur mu acaba en sonda kan damar temizliği yazıyor ,malum benim sürekli tekrarlayan varisler var,bir de bağırsaksıkıntısıTatlım 3 ayı geçti ağzıma çikolata, ekmek, pestil bile sürmedim.
Zannediyormusunki benim canım istemiyor, yok vallahi arada canım istiyor, kendime bir söz verdim, tutmam lazım.
Etrafımdakilerin yinemi diyettesin sözünü yutturmam lazim.
Herşeyden önce karaciğer temizliği için başlamıştım, alnımın akıyla tamamlamam lazım.
Yoksa bende en azından haftada 1 sefer canımın istediğini yerdim.
Bugün eşim ve büyük oğlum pizza yediler, 1 lokma alıyım dedim, geri vazgeçtim, bu sefer nefsime dur demek zorlaşır diye.
Insan hele hele bir kadın isterse yapamayacağı şey yok, sen gerçekten istiyor musun ona bak.
Birebir uyarsan niye olmasınBen de karaciğerimden çıkacakları merak ediyorum acayippp, bir de kan damara iyi etkisi olur mu acaba en sonda kan damar temizliği yazıyor ,malum benim sürekli tekrarlayan varisler var,bir de bağırsaksıkıntısı
Kesinlikle Rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin inşallah niyetim oBirebir uyarsan niye olmasın
Amma bugün bozüyük yarın devam ederim deme
1cay bardağı pudra şekeri, 1bardak fındık için çok değil mi? Yarı yarıya neredeyse.Kızlar bakın hele
Kolay gelsin canım sende ben gibi erken sporcu sunGünaydin herkese
Totişi kaldirabilirsem spor yapacağım şimdi.
Görüşürüz![]()