Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bende de durum şöyle: salı akşamından bu yana tartı değişmedi. spor da olmasına rağmen artı bile oldum. takmıyorum ama. bana bu hafta yetecek kadarını verdim. gayet de mennunum :KK68:

cuma 89.6
bugün 86.2

fark -3.4 Gulhan1 Gulhan1 moni moni
Işte bu

Geçmiş olsun canim...bikaç gün önce Ahmet Apa beyin canli yayinini dinledim..corona virus yilin başindan beri vardi ve birçoğumuz farkinda olmadan bu hastaliği geçirdik ve atlattik diyor...doğru olabilir ocak ayinda özelikle eşim çok fena hastalandi 3 gün yataktdn kalkamadi .titreme ateş boğaz ağrisi öksürük...bütün kemikleri ağriyordu...kendisi sigara içen biri..sonra çocuklara bulaşti...onlar daha hafif atlatti hastaliği..işin garibi bana bulaşmadi...Bağişiklik sistrmini güçlü tutalim buda sağlikli beslenmekle olur ..yediklerimize içtiklerimize dikkat edelim arkadaşlar..sigara ..şeker beyaz un şekerli içecekler çikolata ..tatli hamur işleri ve buna benzer sağliksiz yiyecekler bağişiklik sistemini zayiflatiyor..
Çok tşk ederim evet o dönemlerde bizde ağır şekilde geçirdik şuan beni korkutan hafif öksürük ve burun akintisi var hafif arada da hapsurma allerjik durumumuz çünkü ekim ayından bu yana böyle
Geçmiş olsun canım
Çok sağol canım 🤗

Kızlar ben dün çok yedim sabah da amaan dedim tartısına su içtim iki un kurabiyesi yedim pişmanım şu saniyeden itibaren kendime geldim oruç tutmayı planlıyordum ama stres yememi tetikledi bu yediklerime rağmen 77.5 çıktım şu saniye size söz takımda kaç tane hanım varsa tek tek hepinize söz toparlanacağım en önce kendime söz
Cuma:77.3
Bugün:77.5
+200
Tabi arada 2 bardak su da var🙂

Kızlar ben dün çok yedim sabah da amaan dedim tartısına su içtim iki un kurabiyesi yedim pişmanım şu saniyeden itibaren kendime geldim oruç tutmayı planlıyordum ama stres yememi tetikledi bu yediklerime rağmen 77.5 çıktım şu saniye size söz takımda kaç tane hanım varsa tek tek hepinize söz toparlanacağım en önce kendime söz
+200
Gec
+200
Suyu düşeydin benim gibi

Kızlar sabah tartıldım 68,800 çıktım
30 dakika bisiklet sürdüm, 300 ml kahve içtim, tekrar tartıldım, yine aynı çıktım.
Kahveden 200 gr çıkardım.
Umarım doğru yapmışımdır
Spor yaparken pencereyi açiyormusun...spor yaparken oksijen çok önemliymiş ..ben pencereyi açmadan spor yapmiyorum

+200
2 bardak su içmişin sabit olarak kayit ediyorum seni..

Back
X