- 30 Eylül 2014
- 6.501
- 23.819
- 348
Ben burdayim.Kaptan yok kaptan yardımcısı firarda nerde bu devlet nerde bu millet![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben burdayim.Kaptan yok kaptan yardımcısı firarda nerde bu devlet nerde bu millet![]()
Senki bir sağlıkçısın, yapma gülüm, yapma yavrucugum, yapmaCorona gerginliği valla sorma abla
Çok tşk ederim evet o dönemlerde bizde ağır şekilde geçirdik şuan beni korkutan hafif öksürük ve burun akintisi var hafif arada da hapsurma allerjik durumumuz çünkü ekim ayından bu yana böyleGeçmiş olsun canim...bikaç gün önce Ahmet Apa beyin canli yayinini dinledim..corona virus yilin başindan beri vardi ve birçoğumuz farkinda olmadan bu hastaliği geçirdik ve atlattik diyor...doğru olabilir ocak ayinda özelikle eşim çok fena hastalandi 3 gün yataktdn kalkamadi .titreme ateş boğaz ağrisi öksürük...bütün kemikleri ağriyordu...kendisi sigara içen biri..sonra çocuklara bulaşti...onlar daha hafif atlatti hastaliği..işin garibi bana bulaşmadi...Bağişiklik sistrmini güçlü tutalim buda sağlikli beslenmekle olur ..yediklerimize içtiklerimize dikkat edelim arkadaşlar..sigara ..şeker beyaz un şekerli içecekler çikolata ..tatli hamur işleri ve buna benzer sağliksiz yiyecekler bağişiklik sistemini zayiflatiyor..
Çok sağol canımGeçmiş olsun canım
Maşallah rakip, çok güzel vermişsin.Gecen hafta 71.3
Bugün 70.5
Fark 800 gr
Yüzde 1.12
Dün 70.3 idim wc ye çıkmadan tartilinca durum bugün böyleydi
Gulhan1
GecKızlar ben dün çok yedim sabah da amaan dedim tartısına su içtim iki un kurabiyesi yedim pişmanım şu saniyeden itibaren kendime geldim oruç tutmayı planlıyordum ama stres yememi tetikledi bu yediklerime rağmen 77.5 çıktım şu saniye size söz takımda kaç tane hanım varsa tek tek hepinize söz toparlanacağım en önce kendime söz
Cuma:77.3
Bugün:77.5
+200
Tabi arada 2 bardak su da var![]()
Suyu düşeydin benim gibiKızlar ben dün çok yedim sabah da amaan dedim tartısına su içtim iki un kurabiyesi yedim pişmanım şu saniyeden itibaren kendime geldim oruç tutmayı planlıyordum ama stres yememi tetikledi bu yediklerime rağmen 77.5 çıktım şu saniye size söz takımda kaç tane hanım varsa tek tek hepinize söz toparlanacağım en önce kendime söz
+200
Spor yaparken pencereyi açiyormusun...spor yaparken oksijen çok önemliymiş ..ben pencereyi açmadan spor yapmiyorumKızlar sabah tartıldım 68,800 çıktım
30 dakika bisiklet sürdüm, 300 ml kahve içtim, tekrar tartıldım, yine aynı çıktım.
Kahveden 200 gr çıkardım.
Umarım doğru yapmışımdır
2 bardak su içmişin sabit olarak kayit ediyorum seni..Kızlar ben dün çok yedim sabah da amaan dedim tartısına su içtim iki un kurabiyesi yedim pişmanım şu saniyeden itibaren kendime geldim oruç tutmayı planlıyordum ama stres yememi tetikledi bu yediklerime rağmen 77.5 çıktım şu saniye size söz takımda kaç tane hanım varsa tek tek hepinize söz toparlanacağım en önce kendime söz
+200