- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Olur canım2 bardak su içmişin sabit olarak kayit ediyorum seni..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur canım2 bardak su içmişin sabit olarak kayit ediyorum seni..
Aynen yazmak istedim her şeyi bir nevi günah çıkartmaGec
Suyu düşeydin benim gibi
Evet canım açıktıSpor yaparken pencereyi açiyormusun...spor yaparken oksijen çok önemliymiş ..ben pencereyi açmadan spor yapmiyorum
Selam kaptanim özledik seni nerelerdeydin..selam kızlar,hayırlı cumalar
umarım herkes iyidir![]()
Tesekkür ederim canım. Yavaş yavaş gidiyoruz bakalım. Insallah 69 u gorsem gerisi gelecekMaşallah rakip, çok güzel vermişsin.
Inşallah haftaya 69 görürsün.
Hoşgeldin canımMerhabalar. Ben buse 29 yaşındayım. Sürekli diyette olan biriyim2018 temmuzda doğum yaptım doğum kilolarını verdim sonra hoop geri aldım geçen yaz kilo vermiştim Kışın geri aldım geçen ay yine başladım regl dönemine denk gelince ipin ucunu yine kaçırdım
Pazartesinden beri if diyeti yapıyorım motivasyon içinde buraya geldim umarım herkes istediği kiloya ulaşır
![]()
HoşbuldumHoşgeldin canım
Hadi hayırlısı olsun saracağım. Inşallah bu sefer müjdeli haberle gelirsin. Rabbim sanada bebek nasip etsin amin
Hosgeldin canım.İf diyeti uygulayan başka kimse var mı acaba grupta?
Kaptanım hoşgeldin çok özledim seniselam kızlar,hayırlı cumalar
umarım herkes iyidir![]()
Merhabalar. Ben buse 29 yaşındayım. Sürekli diyette olan biriyim2018 temmuzda doğum yaptım doğum kilolarını verdim sonra hoop geri aldım geçen yaz kilo vermiştim Kışın geri aldım geçen ay yine başladım regl dönemine denk gelince ipin ucunu yine kaçırdım
Pazartesinden beri if diyeti yapıyorım motivasyon içinde buraya geldim umarım herkes istediği kiloya ulaşır
![]()
Hoşgeldin Buse. İf yapmıyoruz ama if benzeri bir program uyguluyoruz. Konuya yabancı değiliz. Kaçsın kaça düşeceksin?İf diyeti uygulayan başka kimse var mı acaba grupta?