Rabbim acil şifalar versin inşallah ....Aminnnn
Kuzu kaç yaşındabilmiyorum ama benim ufak kız da 2 yaşındayken çok sık hastalanirdi hatta artık ilaçlar fayda etmiyor çocuk devamli hasta diye ne yapacağımı şaşırmıştım

en sonunda bagdemcikleri ve geniz eti sıkıntı yaratıyor olabilir dediler. Kulak burun boğaza gittiğimizde çocuğunsadece yüzde 5 nefes aldığını söylediler ve acil ameliyat olmazsa kalbe zarar verip Allah esirgesin sonucun kötü olacağını söylediler

Tabi hemen kabul ettik ve biz 1 ay sonra en az gel derler diye düşünürken yarın gel ameliyat edeceğiz sabah dendi

Tabi önce oturup hüngür hüngür ağladım doğal olarak ama şükür 2.5 yaşında geniz eti ve bademcik alındıktan sonra maşallah kuzum hiç hastalanmadi sadece bana söylenen Grip olursa direk faranjit olur dikkat etmezsek ama sene de bir bile hastalanmadigi oluyor

öbür türlü her ay neredeyse hastanelik olurduk
Seninkinin tam sıkıntısı ne bilemiyorum ama doktorlar gerekeni zaten yaparlar zaten

Biz o minnak haliyle bile her hastalandiginda hava makinesine baglardik nefes alamıyor diye

şükür şu anda 9 yaşında ♡
O zamandan beri hava makinemiz evde hala hazır ama Rabbim muhtaç etmesin. ..Aminnn