• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

10.30 -
Omlet
Çay
3 Zeytin

13.00 -
1 Portakal

15.30 -
1 Muz

19.00 -
Mercimek Çorbası
Izgara Tavuk
1 Bardak Gazoz

500 mL su (biliyorum çok az, gece yatmadan 1 L’ye tamamlıcam)
Koşu bandında 20 dakika normal yürüyüş

Kızlar bugünkü menüm böyle. Ayrıca burada paylaştığım ilk menüm :KK15: Ben kahvaltı ve gün içinde çok yemem ama akşam yemeğinden sonra hep abur cubur yiyorum. Mesela bir şey izlerken mutlaka cips kola yaparım. Bundan vazgeçsem süper olacak, umarım kendimi tutarım:KK17::cry:
Afiyet olsun, gazoz icmesen iyi olurmus , aksam vakti bide

Hımm kız bulgur cıkartdsa bulgur pilavında da olmazmı ben acılı yapıyorum ve hep pul biber e baglıyorum ama bak şimdi bilemedim sen tatlı yapmana ragmen aynı durumdayız
Ben yedim ya bayağı bu hafta ne yalan solim.. Kötü etkilenmedim şükür. Bende anlamadim doğru diyon normal bulgur neden yapmıyor acep . Sen kaç kilosun şimdi

10.30 -
Omlet
Çay
3 Zeytin

13.00 -
1 Portakal

15.30 -
1 Muz

19.00 -
Mercimek Çorbası
Izgara Tavuk
1 Bardak Gazoz

Kızlar bugünkü menüm böyle. Ayrıca burada paylaştığım ilk menüm :KK15: Ben kahvaltı ve gün içinde çok yemem ama akşam yemeğinden sonra hep abur cubur yiyorum. Mesela bir şey izlerken mutlaka cips kola yaparım. Bundan vazgeçsem süper olacak, umarım kendimi tutarım:KK17::cry:
Gazoz içmiyoruz canim..şekeri yüksek olan meyveleride sabah veya en geç öylen yiyelimki şeker yağ yakimini yavaşlatmasin biz uyurken...abur cubur canin çektiğinde tv izlerken bitkisel çay içebilirsin sicak sicak ..oda güzel oluyo....:KK66:.

10.30 -
Omlet
Çay
3 Zeytin

13.00 -
1 Portakal

15.30 -
1 Muz

19.00 -
Mercimek Çorbası
Izgara Tavuk
1 Bardak Gazoz

Gazoz derken
Şekerli olandan mı?
Onun içi ağzına kadar şeker doluuu 😱😱😱

10.30 -
Omlet
Çay
3 Zeytin

13.00 -
1 Portakal

15.30 -
1 Muz

19.00 -
Mercimek Çorbası
Izgara Tavuk
1 Bardak Gazoz

Menüdeki gazoz hariç güzel, abur cubur görmeyim duymayım :KK66:

Back
X