• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

takımın bi egzersiz programı var mı :) yoksa oluşturalım mı :)
kadın egzersizi diye bi uygulama var uygulama ile birlikte egzersiz yapıyorsun kaç kcal yaktığını hesaplıyor. uygulamayı birlikte kullanıp buraya sonuçları yazıp birbirimizle yarışalım mı :)
tutmayın beni :spor:
Yapabilirsen, vaktin varsa sen oluştur, belki kendimi mecbur hissedip uygularim

O nasıl bir kür?
Benim de öyle bir yandan da çok içmek istemşyorum 🙈 ne kadar çok su o kadar da wc 🙈 minikle evde yalnız olduğumda sorun oluyor bana 🤣

Şu sıralar yapmıyorum ama en motive eden şeylerden biridir. Her gün tartılmak ve not etmek🤣
[/QUOTE
Canım sabah ve akşam öğününden önce 1 incir 7 zeytin 500 ml su içiyorsun.
Şu sporun görselini atarmısın?

aynı programmı acaba 7x4 lük zorlu görev bölümünü mü yapıyorsunuz o çok zor değil mi ben 2.günü bile zor yaptım 3 ay nasıl yaptınız :KK9:
Yok canim benimki farkli..1 ci seviye 15 dakika..2 seviye 30 dakika ..3 seviye 45 dakika kadar sürüyor .biraz zor oluyor ama sonuca değer..çok faydasini gördüm ben..göbeğim popom kalçalarim sıkılaşti...3 ay sonra dahada sıkılaşir umarim...burda resim paylaşmiştim bikaç gün önce...😊
Screenshot_20200503-132525.webp

Screenshot_20200503-133805.png
ilk 3 ay yaptiğkm program buydu..beni en çok zotlayan süpermen hareketiydi..umarim yeni indirdiğim programda o hareket yoktur...
Buda yeni inditdiğim program..oda 3 ay sürecek👇
Screenshot_20200503-133824.png

Dünde ben ütü yaptım
Tam 24 tane tişört, 3 nevresim ütüledim
Hâlâ ütüyü kaldırmadım
Son çamaşırları yıkadım onlarida ütüleyip kkaldıracam.
Ben artık kışlık yazlık ayırmıyorum dolap büyük olunca hepsi sığıyor.
Bazı çok kalın olanları arkaya yollayıp inceleri öne alıyorum o kadar
yahu benim dolap ta büyük ama olmuyor işte. Sırf bu kadar büyük dolap bulsmadığım için yenisini almayıp eskisiyle idare ediyorum. Nevresim falan ütüleyemem canıma susamadım daha🙈

Bu gece 12 buçuk gibi çok kötü oldum, midem bulandı, gözüm karardı, vücudumdaki bütün kan sanki ayaklarıma indi.
Antredeydim, hemen olduğum yere uzandım, biraz kendimi toplayınca yattım.
Şimdi çok şükür iyiyim.
Dünkü yemeklerin aynısını yedim, hatta daha az
Sadece canım peynir istedi diye pilavı peynirle yedim. Dune göre daha şiş olduğumu hissettim fakat çok rahatsız olmadım.
Namazı gayet rahat kıldım.
Niye öyle oldu anlamadım
geçmiş olsun gezginim. Daha iyisin inşallah??

Insallha canım ya. Sende iradene sahip çıkmalisin kilon oldukça yüksek.. Sole Bi 10 kilo ver istediğini yeteri miktar da yersin ilerde.
inşallah canım :dua:

Obez bizim eski kızlardan
Çok güzel kilo verecek o eminim
Sizleri bozan karantina ve erkek, çocuk herkesin evde olması.
Benim oğlanlar işe başladı, darısı babalarına.
Dün adamın canı kaç çeşit tatlı istedi.
Sağolsun kızım yapmış, Eve de yolladı.
Bikaç gün sesi çıkmaz 😂😂
sorma gezo ya en sonunda imdaaat diye bağıracam. Karantina karantina da adam otursa bi totosunun üzerine. Şunu da yapalım bunu da yapalım off.. Şekerpare yapıyor yine içeride :( iyi dileklerin için sağol 😍😍beni iyi tanımışsın

Ne demek istiyosun kızzz:ıslık:
monişim sen kilo veremesem de kaçamak da yapsam bir kere ağzını açıp bir şey demedin ama bu @gezegenfeza öyle mi😣😣 canını okur. Hele bunun bir kankası vardı yasmin o olsa iflahımı keser. O yüzden şükür sana denk geldim minnoşum benim❤️

yahu benim dolap ta büyük ama olmuyor işte. Sırf bu kadar büyük dolap bulsmadığım için yenisini almayıp eskisiyle idare ediyorum. Nevresim falan ütüleyemem canıma susamadım daha🙈

geçmiş olsun gezginim. Daha iyisin inşallah??

inşallah canım :dua:

sorma gezo ya en sonunda imdaaat diye bağıracam. Karantina karantina da adam otursa bi totosunun üzerine. Şunu da yapalım bunu da yapalım off.. Şekerpare yapıyor yine içeride :( iyi dileklerin için sağol 😍😍beni iyi tanımışsın

monişim sen kilo veremesem de kaçamak da yapsam bir kere ağzını açıp bir şey demedin ama bu @gezegenfeza öyle mi😣😣 canını okur. Hele bunun bir kankası vardı yasmin o olsa iflahımı keser. O yüzden şükür sana denk geldim minnoşum benim❤️
(Abbamla ilgili düşüncelerimiz aynı)
Feza ablama laf yok

suan migdem feci sekilde yaniyor ya,öglen hurma ve limonlu yesil cay ictim saniirm limon dokunuyor bana gecen günde limonlu su ictigimde migdem yanmisti ,biraz daha gözlemlemem lazim

bu sabahki kilom 60.3'tü.

benim gibi her sabah tartılmaktan kendini alamayan var mı acaba başka :olamaz:

kime söylesem bunu yapma diyor. diyetisyenim de çok kızardı. ama ben böyle kendimi motive ediyorum. tabi geç saatte yemek yediğimde ve yüksek çıktığında yüzüm düşmüyor değil..
Ben de senden özendim gittim tartildim 68.8 ilk defa 68 i görmüş oldum bugün

evet sanirim ama söylede bisey var aclik sonrasi ictigim liomunlu su hic rahatsiz etmemisti ,

doğrudur. ben bir süre günde 2 öğün normal besleneceğim. tek hurma , incir falan yemeyeceğim. bir düzene gireyim. sinir oldum aslında ne güzel devam ederim diyordum. bakalım.

Back
X