- 9 Mayıs 2019
- 115
- 464
- 23
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatırladım canım nasılsınAyse abla meraba ben habibe ne zamn tam hatırlamıyorum ama ben bu grupta yarışmıştım.tekrar bu grupta gelebilirmiyim boyum 1.70 kilom 101 bu grupta yaklaşık 20 kilo vermiştim.5 kilo aldım![]()
Hayırlı sabahlar aminnnhayırlı sabahlar herkese tartılarınızın gülücükler saçması dileği ile![]()
HosgeldinnBu sefer hedefim 80 düşmek
Günaydinnn.
Gecen hafta 82.9
Bu hafta 82
Fark -900
Yüzde 1,085
Tekrar hoşgeldin aramiza...Ayse abla meraba ben habibe ne zamn tam hatırlamıyorum ama ben bu grupta yarışmıştım.tekrar bu grupta gelebilirmiyim boyum 1.70 kilom 101 bu grupta yaklaşık 20 kilo vermiştim.5 kilo aldım![]()
Kızlar aranızda antepli var mi?
Firik aldım, pilavı en güzel nasıl olur? Nette bikac tarif var, antepli birinden tarif almak isterim.
Fatma burda olaydı
Tesekür ederim.canimmumucum tebrikler 1 kiloya yakın vermişsin![]()
Oh masallah, benim cok moralim bozuk buhün yapabilirim insallah,Bende sporumu aradan çikardim şimdiMuMu85 ...sabah iyi oluyo sonra yaparim diye ertelenince üşengeçlik oluyo..
![]()
Tesekür ederim.canim
7 ler geliyoooooo
Oh masallah, benim cok moralim bozuk buhün yapabilirim insallah,
Bizim vizeleri kopya cekenler yüzünden iptal etmisler, sinirden aglamak üzereyim
Çok teskkur edrim ablacim şuan teknik olarak sıkıntı yaşıyorum daHatırladım canım nasılsın