• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ben de 3 öğüncüydüm. hatta arada meyve ya da abur cubur ya da kuruyemiş yerdim. ama karbondiratı minimuma indirdiğinde maksimum 3-4 gün de hadi taş çatlasın 1 haftada 2 öğüne çok güzel alışılıyor.
Ben 3 gunde alıştım benim gibi obez biiri😄😂

Ablam kaptanım ayşem sen bi yere bildirmiyon mu bu hatun şu kiloda şutlancak diye
Hepsi pc m de kayıtlıydı, tek tek hepinizin bilgileri mezun olabileceğiniz kilolar, takımın tüm tabloları vs. Büyük oğlan 2 aydır çöreklendi pc me:işsiz: her şey silinmiş. Telden de çok zor oluyor o yüzden sevmiyorum geçmiş bakmayı falan, pc ye alışkın biri için çok zor.:kahve:

Hepsi pc m de kayıtlıydı, tek tek hepinizin bilgileri mezun olabileceğiniz kilolar, takımın tüm tabloları vs. Büyük oğlan 2 aydır çöreklendi pc me:işsiz: her şey silinmiş. Telden de çok zor oluyor o yüzden sevmiyorum geçmiş bakmayı falan, pc ye alışkın biri için çok zor.:kahve:

ben de pc den okuyorum, yazıyorum.

Kızlar ne kadar çok yazmışsınız maşallah, oku oku bitiremedim. Ben bugün yine iş iş iş :( kileri toparla, atılacakları at, ayır, düzenle yine çok yoruldum ama bu yorgunluklar bana - olarak gelecek cumaya emin olun. Gün içi tartıldığımda cumaya göre çok güzel bir rakam gördüm💃💃

Bu arada bir sürü alıntı yapmıştım, teli bir ara bırakınca hepsi gitmiş :(

Kızlar ne kadar çok yazmışsınız maşallah, oku oku bitiremedim. Ben bugün yine iş iş iş :( kileri toparla, atılacakları at, ayır, düzenle yine çok yoruldum ama bu yorgunluklar bana - olarak gelecek cumaya emin olun. Gün içi tartıldığımda cumaya göre çok güzel bir rakam gördüm💃💃

Bu arada bir sürü alıntı yapmıştım, teli bir ara bırakınca hepsi gitmiş :(
Ooo süper 👍

Kızlar ne kadar çok yazmışsınız maşallah, oku oku bitiremedim. Ben bugün yine iş iş iş :KK43: kileri toparla, atılacakları at, ayır, düzenle yine çok yoruldum ama bu yorgunluklar bana - olarak gelecek cumaya emin olun. Gün içi tartıldığımda cumaya göre çok güzel bir rakam gördüm💃💃

Bu arada bir sürü alıntı yapmıştım, teli bir ara bırakınca hepsi gitmiş :KK43:
Çoğumuz aynı canm kmbende 2 gündür ev kapılar camlar 😔 oruçlu zordu vallahi. Bugün regli oldum. Yarın banyo yer derzleri i yapicim çok heyecanliiii😍😍

Kızlar ne kadar çok yazmışsınız maşallah, oku oku bitiremedim. Ben bugün yine iş iş iş :KK43: kileri toparla, atılacakları at, ayır, düzenle yine çok yoruldum ama bu yorgunluklar bana - olarak gelecek cumaya emin olun. Gün içi tartıldığımda cumaya göre çok güzel bir rakam gördüm💃💃

pişt banada ugrada mutfagı temizleyek:KK200::KK70::KK37:

Sahur
3 hurma
Cevizli tahin

Iftar
1 tabak kinoalı kabak yemeği
Domates, Salatalık
3 hurma
Cevizli tahin

Su
1 lt
Spor
Yok
Fidelerimi bahçeye diktik, alışveriş yaptım, yemek yaptım, tatlı yaptım, hiç oturmadım.
Sırtım kopuyor
menüyü begenmedim otur sıfır:KK60:

Hadi inşallah

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 674. ETAPEn Büyük TÜRKİYE

TAKIM DERECELERİ

spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (9. TAKIM) ==> %1.120
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (6.TAKIM) ==> % 0.815
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (10.TAKIM) ==> % 0.769