Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

günaydın kızlarrrr :KK200: yine benim iştah tavan. demir hapına başlamıştım. ondan mı acaba diye düşünmeye başladım. kahvaltı yapmadım daha.
Fulyacım bende demir hapına başladım ama yatarken içiyorum özellikle.Bu şekilde iştahımı açmıyor denedin mi hiç

Özgür bir şekilde ailemle kahvaltimi yaptim..uzun zamandan sonra iyi geldi...🤗

Soğanli Patates kavurmasi
Kuymak
Peynir zeytin ve olmazsa olmazim sebze eksik etmiyorum kahvaltida Allah nasip ettiği sürece....ama ekmekten yinede mümkün olduğunca uzak duracağim ..zaten kuymak ve patatesde ekmek sayilir.
bende bugün ekmekli kahvalti yaptim :) acliklara devam edicem ama kt dan emin degilim cünkü 2 haftalik beslenme de kendime güvenemiyorum.

bu 2 haftalik beslenme kt nin olmassa olmazi diye biliyorum ama yanlis miyim acaba? acliklar yetiyor mu ki kt ya

Fulyacım bende demir hapına başladım ama yatarken içiyorum özellikle.Bu şekilde iştahımı açmıyor denedin mi hiç
ben de yatarken içiyorum canım. depo demir ilacıydı bu. biraz daha farklı. doktora gideyim de bakalım ne çıkacak kan değerlerim. Allah biliyor ya saçlarım dökülüyor diye başladım şimdi. yoksa hiç içmek istemiyorum. neredeyse 2,5 yıldan fazla kullandım. bıktım artık.
bende bugün ekmekli kahvalti yaptim :) acliklara devam edicem ama kt dan emin degilim cünkü 2 haftalik beslenme de kendime güvenemiyorum.

bu 2 haftalik beslenme kt nin olmassa olmazi diye biliyorum ama yanlis miyim acaba? acliklar yetiyor mu ki kt ya
aidin salihin kitabına bakmak lazım canım.

ben de öğlene doğru doğalsanın siyez gevreğiyle taze kayısılı cevizli tarçınlı şekersiz fıstık ezmeli süt kasesi hazırladım yedim. az önce de ev yapımı çekirdekli çavdar ekmeğiyle kahvaltı yaptım.

ben de yatarken içiyorum canım. depo demir ilacıydı bu. biraz daha farklı. doktora gideyim de bakalım ne çıkacak kan değerlerim. Allah biliyor ya saçlarım dökülüyor diye başladım şimdi. yoksa hiç içmek istemiyorum. neredeyse 2,5 yıldan fazla kullandım. bıktım artık.
aidin salihin kitabına bakmak lazım canım.

ben de öğlene doğru doğalsanın siyez gevreğiyle taze kayısılı cevizli tarçınlı şekersiz fıstık ezmeli süt kasesi hazırladım yedim. az önce de ev yapımı çekirdekli çavdar ekmeğiyle kahvaltı yaptım.
Canim hic istemiyor acikcasi 2 hafta o sekil beslenmek ama yine de denemeden pes etmek istemiyorum.
Kilonun geri gelmesi canimi sıktı biraz da o yüzden sapittim :(

Canim hic istemiyor acikcasi 2 hafta o sekil beslenmek ama yine de denemeden pes etmek istemiyorum.
Kilonun geri gelmesi canimi sıktı biraz da o yüzden sapittim :KK43:

artı kilo moral bozup motivasyonu çok düşürüyor. ben de şu an öyleyim. haftalardır toplayamadım. sabitlemeye çalışıyorum en azından. şimdi de bu halsizlik ve saç dökülmesi çıktı. halsiz olunca da diyet yapasım gelmiyor. 80 nin altına bir insem ne güzel olur.

Kilonun geri gelmesi canimi sıktı biraz da o yüzden sapittim :KK43:
Sende yapacağin yere kadar devam et canim ben yapacağim yere kadar denedim benden bukadar...daha fazla yapamayacağimi anladim... artik beni aşar budan sonrasi

Son düzenleme:
menum rezil oldu
simdiden paylasiyorum

sabah
tereyaginda 2 yumurta
4 ufak tombul sosis 🤦🏼‍♀️

ogle
1 yk makarna
izgara tavuk

ara
bi avuc yer fistigi

yatana kadar 3 lt su olur

günü kapattim
🙄
Sosis yemeseydin iyiydi..bugün bizim kahvalti masasindada hazir sucuk vardi yemedim...gerçi sevmiyorum sucuk sosis salam gibi şeyleri...dün ama yedim ekmekle beraber salam.. kendime geleyim diye...şaftim kaymişti o ne gündü öyle..:KK70:ben bende değildim elime ne geçtiyse yedim....

Tek başına yetmiyor, 0 tuz 0 hayvansal olması gerekiyor. Ne yiyecez acaba

Canım kolları kas bence :) çok takma zayıfladıkça her yerden gidiyor
hic umudum yok koldan napsan gitmez
Sosis yemeseydin iyiydi..bugün bizim kahvalti masasindada hazir sucuk vardi yemedim...gerçi sevmiyorum sucuk sosis salam gibi şeyleri...dün ama yedim ekmekle beraber salam.. kendime geleyim diye...şaftim kaymişti o ne gündü öyle..:KK70:ben bende değildim elime ne geçtiyse yedim....
cocuk yemedi ziyan etti cope gidecek dusuncesiyle yedim. halbuki boyle artiklarini yemekten sistim zaten. hataydı bi daha yok 😔

Back
X