Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hic umudum yok koldan napsan gitmez

cocuk yemedi ziyan etti cope gidecek dusuncesiyle yedim. halbuki boyle artiklarini yemekten sistim zaten. hataydı bi daha yok 😔
Evet en büyük hatamiz o zaten..neyseki benim evin arka tarafinda bi bahce var ..çöpe atmaya kiyamiyorum o bahceye atiyorum yatak odasinin penceresinden çocuklarin artiklarini...kargalar siçanlar kuşlar yiyor birşey birakmiyorlar
20200628_151541.jpg

hic umudum yok koldan napsan gitmez

cocuk yemedi ziyan etti cope gidecek dusuncesiyle yedim. halbuki boyle artiklarini yemekten sistim zaten. hataydı bi daha yok 😔
Bak bi site var zayıflayınca nasıl görünecegine bakıyorsun ben ara ara girer bakarım linkini koyuyorum türkçeye çevir siteyi mutlaka. Vucut tipini ve görünüşünün minyon olup olmadıgını vs her şeyi seçebiliyorsun
https://www.google.com/url?sa=t&sou...FjAAegQIBRAD&usg=AOvVaw17PCML01dCTplqy7mqhNNx

tartida sabit kalinca sevkim kiriliyo ya

ayna da baktim kendime bugun otururken
gobegim katlanmis kol halterci gibi basenden fırtlamıs valla aklim nerdeydi de bu kadar yedim sistim diyorum oof 🤦🏼‍♀️
Ayyy ben de çok diyorum onu canım. Canını ne kadar erken başlarsak o kadar iyi

ben de yatarken içiyorum canım. depo demir ilacıydı bu. biraz daha farklı. doktora gideyim de bakalım ne çıkacak kan değerlerim. Allah biliyor ya saçlarım dökülüyor diye başladım şimdi. yoksa hiç içmek istemiyorum. neredeyse 2,5 yıldan fazla kullandım. bıktım artık.
aidin salihin kitabına bakmak lazım canım.

ben de öğlene doğru doğalsanın siyez gevreğiyle taze kayısılı cevizli tarçınlı şekersiz fıstık ezmeli süt kasesi hazırladım yedim. az önce de ev yapımı çekirdekli çavdar ekmeğiyle kahvaltı yaptım.
Bende demir ilacı b12 ve d vitamini kullanıyorum bende düşük bunlar saç dökülmesi için d vitaminine de baktır bence bu arada doktorlar çogu zaman degerler normal deseler bile çogu tahlilin aslında üst sınıra yakın olması asıl saglık belirtisiymiş.

tartida sabit kalinca sevkim kiriliyo ya

ayna da baktim kendime bugun otururken
gobegim katlanmis kol halterci gibi basenden fırtlamıs valla aklim nerdeydi de bu kadar yedim sistim diyorum oof 🤦🏼‍♀️
Zararin neresinden dönersen kãrdir..benim 44 yaşinda aklim başima geldi..hiç birşey için geç değil daha önümüzde Allah ömür verirse uzun yillarimiz var...

Eklentiler

• Screenshot_2020-06-28-16-40-25-698_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2020-06-28-16-40-25-698_com.android.chrome.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 26
menum rezil oldu
simdiden paylasiyorum

sabah
tereyaginda 2 yumurta
4 ufak tombul sosis 🤦🏼‍♀️

ogle
1 yk makarna
izgara tavuk

ara
bi avuc yer fistigi

yatana kadar 3 lt su olur

günü kapattim
🙄
sosisler dışında iyi bence. ama gün içinde sebze salata yememişsin. çok kötü değil menün.
Bende demir ilacı b12 ve d vitamini kullanıyorum bende düşük bunlar saç dökülmesi için d vitaminine de baktır bence bu arada doktorlar çogu zaman degerler normal deseler bile çogu tahlilin aslında üst sınıra yakın olması asıl saglık belirtisiymiş.
aynılarını kullandım canım.

Back
X