Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selam geç kaldım menü için ama mazeretim var.Benim Kızım da sınava girdi bu gün.Onu avutmakla geçti günümüz. Yarin da devam.Allah yardımcısı olsun inşallah. Yemek de saçma sapan oldu dün gece hiç uyumadi bizi de uyutmadı.Sersem gibiyim.Şimdi de yarınki sınav için mizmizlaniyor.Patlamak üzereyim sıkıyorum dişimi .
Sabredin, hepsi çok zorlu bir süreçten geçiyor :( Kızım sınavdan çıkınca ölü gibi çıktı, korktum. Sorduğum soruya bile cevap verecek hali yoktu. Tek dediği "beynim yandı anne".. Akşama doğru ancak kendine geldi ki yarınki sınav daha zor olacak. Hiçbir sınav, diploma onlardan kıymetli değil. Canları sağolsun, sağlıklı olsunlar yeter. Siz de destek olun, şu an çok ihtiyaçları var

aslında yumurtalı peynirli cevizli bir kahvaltı yaptım. ekmek de yemedim. ama son haftalarda benim öğünlerim bol karbonhidratlıydı ve çok da dağınık yedim. insülin in çık oldu. insülin-leptin dengesi bozulmuştur. şimdi topla toplayabilirsen :işsiz:
naptın kız :rapci::rapci::rapci: ben de 3 gündür tadelleye taktım. eskiden sevmezdim. şimdi nasıl canım istiyor anlatamam. normalini ve beyaz olanını çok seviyorum. ben normalde ülkerciyimdir. onun çikolataları benim için 1 numaradır ama şimdi onu bile gözüm görmüyor. tadelle de tadelle :KK70::KK70::KK70:

Allah yardımcınız olsun canım. güzel geçer inşallah :dua::KK200::nazar:
Gözüm döndü yidim ,sucluyuk hakim bey 😜😜😜

M mumu
gezegenfeza gezegenfeza ben bu yola devam edemicem..hala kendime gelemedim...orucu bozmasaydim evin içinde belkide yikilip düşecektim..zaten baş dönme sorunum var..vitamin takviyelerinide alamiyorum .ve düzenli spor yapmam lazim..3 günlük açlik oruçlari...tuzsuz 2 hafta beslenmek hayvansal gidalardan uzak durmak et süt peynir yoğurt gibi...birde günlerce limonla geçireceğimiz perhiz bana iyi gelmeyecrk gibime geliyor düşük tansiyon sorunu var bende..Apa bey grefrut da olur dedi ama yinede ...birde günaha giriyorum niyetimi bozduğum için..artik bi şekilde bunun bedelini telafi etmek zorundayim

M mumu
gezegenfeza gezegenfeza ben bu yola devam edemicem..hala kendime gelemedim...orucu bozmasaydim evin içinde belkide yikilip düşecektim..zaten baş dönme sorunum var..vitamin takviyelerinide alamiyorum .ve düzenli spor yapmam lazim..3 günlük açlik oruçlari...tuzsuz 2 hafta beslenmek hayvansal gidalardan uzak durmak et süt peynir yoğurt gibi...birde günlerce limonla geçireceğimiz perhiz bana iyi gelmeyecrk gibime geliyor düşük tansiyon sorunu var bende..Apa bey grefrut da olur dedi ama yinede ...birde günaha giriyorum niyetimi bozduğum için..artik bi şekilde bunun bedelini telafi etmek zorundayim
Canim yapamiyorsan zorlama tabiki benim aclik korktugum gibi gecmedi devam edicem ama 2 gaftalik beslenmede ben de emin degilim kt dan sobra devam etmiycem ben zaten, spurilina almismiydin

Canim yapamiyorsan zorlama tabiki benim aclik korktugum gibi gecmedi devam edicem ama 2 gaftalik beslenmede ben de emin degilim kt dan sobra devam etmiycem ben zaten, spurilina almismiydin
Yok almadim...hiç özel birşey almamiştim ..magnesium sulfat ve sinemakide almamiştim

Selam geç kaldım menü için ama mazeretim var.Benim Kızım da sınava girdi bu gün.Onu avutmakla geçti günümüz. Yarin da devam.Allah yardımcısı olsun inşallah. Yemek de saçma sapan oldu dün gece hiç uyumadi bizi de uyutmadı.Sersem gibiyim.Şimdi de yarınki sınav için mizmizlaniyor.Patlamak üzereyim sıkıyorum dişimi .
Kıyamam ya
Bu baby cat ben değilim ki 😊

Nedenir böyle densizlere bilmiyorum...istanbuldami kaliyorsun..ben her gittiğimde böyle manzaralarlan karşilaşiyorum...heryer çekirdek kabuklariyla dolu..piknik mangal alanlari çöp içinde.insan yaşadiği yeri nasil pisletiyr anlam veremiyorum..ondan sonra avrupaya özeniyorlar tertemiz diye....e pisletmeyin kendi memleketinizi sizinkide temiz olsun dimi
Manisa ablacım :( öyle işte kimse üstüne düşeni yapmıyor .

Sabredin, hepsi çok zorlu bir süreçten geçiyor :KK43: Kızım sınavdan çıkınca ölü gibi çıktı, korktum. Sorduğum soruya bile cevap verecek hali yoktu. Tek dediği "beynim yandı anne".. Akşama doğru ancak kendine geldi ki yarınki sınav daha zor olacak. Hiçbir sınav, diploma onlardan kıymetli değil. Canları sağolsun, sağlıklı olsunlar yeter. Siz de destek olun, şu an çok ihtiyaçları var
Allah kızınıza yardım etsin inşAllah çok güzel sonuçlar alır.

Böyle bir değişim gördüm nasıl içim gitti :KK51: :KK51: :KK51: :KK51:

Eklentiler

• IMG_20200628_013051.webp
    IMG_20200628_013051.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 36
M mumu
Sen kendini daha iyi bilirsin canım
Nasıl diyorsan öyle yap
Bu sefer benimde sesim soluğum kesildi.
Arkadaş halin kalmadı, şuna bak, sana çok açıyorum diyor ki gerçekten halim kalmadı.
Tüm bacaklarım ağrıyor, inşallah sifalaniyorum diyorum ve inşallah devam ediyorum

20.000 adım kaç dk ediyor :)
Bugün aşırı sinir oldum. Evimizin karşısında bi yürüyüş parkı var ortası çim ve çok yıllık agaçla kaplı ama bence oturmak için degil bu alan. Bir gittim akşamüstü yürüyüşe yazık insanlar zor spor yapıyor her yer çocuk yürüyüş parkurunda çekirdek çitleyerek gezenler mi dersiniz. Çimlere oturup semaver yakan mı ararsınız. Ben böyle bir şey görmedim o kadar kalabalıktı ki birde herkes dönmüş koşanları yürüyenleri çekirdek çitleyerek izliyor. Eve döneyim dedim. Sonra bu kadar geldim diye kaldım. Normalde yürürken maskemi arada bi indiriyorum tenha oluyor diye ama maskeyi indiremedim bile herkes iç içe ve çogu maskesiz hemde çok kalabalık. Bir saat yürüdüm temizlikçi abiler geldi. Söylene söylene temizlik yaptılar böyle iş mi olur diye. Eger oturulacak bir park olsa bank koyarlar degil mi.
3 saat yapıyor canım 20 bin adım sabah 1.5 saat aralıksız yürüdüm akşam da acil dışarı cıkmak gerekti vesaite binmedik yarm saat ve 1 saat olarak yürüdüm

Ben İzmir deyim burada var öyle dengesiz çevre düşmanı diyorum ben onlara park park lıktan cıkıyor artık aslında belediye bir görevli ara koyucak atana ceza kesilecek bakalım bir daha atıyorlarmı ama yok o süpüren işçilere cok üzülüyorum hep de derim ben bunların işini yapmış olsam heralde o insanlara hep küfür ederek süpürürüm

Back
X