- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bugün dünün telafisi olsun diye baya dikkat ettim. Yarın daha dengeli bi menü hazırladım amaWasa abur cubur yemekten iyidir bende evde bulundurayim.....çok az yemişsin ama..
Geldim geldim sirkeli suyumu içtim leslie ye geliyorumGünaydın hanımlar
Az sonra ise gidicem. Lesli 15 dk araya sıkıştırdım bide yeşil çay yaptım. Hadi gelin kalkın kalkın gelin.
21 aylıkahaha yerim onu yani kisa tuylu dusuk kulak kedinin kremini mi alcam
cok hizli gitme istersen organlarin zarar gormesin
bir tabaga izin var miydi? ye valla o zamancok severim bende ama hasretim
bilmiyorum oyle seyler yapmadi sokaktakilere ama evde koseye kistirabilirseninki kac yasinda
21 aylık![]()
AlmanyaNerde yaşıyosun??
Kulagi düsük degil o baska bi cins sanirim benim dedigim ingiliz kedisi gerci onun da cesitlileri var ama kulagi düsüge rastlamadim hic :) eger cins kedi alicaksan karisik olmamasina dikkat et , cabuk hasta oluyolarmis , orda cok kedi ya en iyisi sokaktan sahiplensene , orda olsam öyle yapardim :)ahaha yerim onu yani kisa tuylu dusuk kulak kedinin kremini mi alcam
cok hizli gitme istersen organlarin zarar gormesin
bir tabaga izin var miydi? ye valla o zamancok severim bende ama hasretim
bilmiyorum oyle seyler yapmadi sokaktakilere ama evde koseye kistirabilirseninki kac yasinda
Almanya
Kulagi düsük degil o baska bi cins sanirim benim dedigim ingiliz kedisi gerci onun da cesitlileri var ama kulagi düsüge rastlamadim hic :) eger cins kedi alicaksan karisik olmamasina dikkat et , cabuk hasta oluyolarmis , orda cok kedi ya en iyisi sokaktan sahiplensene , orda olsam öyle yapardim :)
vay vay vaaayybugün günlerden gezmecelerrr![]()
Aahha yokk tekme henüzbenimki de 29normal seninkinin kulak kuyruk cekmesi. beninkide o kadarken tekme atmisti
![]()