Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
periii helal sana periiiKizlar 1 günde 1 kilo vermek isteyen varmi ...
Günde 1 saat spor yapin.![]()
Sağol canim...böyle mucizeler yaşadiğkmda spora dahada bağlaniyorum...periii helal sana periii![]()
Hiç bi bilglm yok canim zaten facbook dosyasini iptal ettim hayatimdan....telegramdan yine Apa beyi dinlrmeye devam edcem yeni birşeyler öğrenmek için..Haftaya 3 günlük yapnayip adetten sonra yapip temizlik mi yapmaliyim Bi 2 tane daha tutamam yani
kızlar buna bi bakın çok eglenceli ve kolay görünüyor
Aynı durumda olmaktan korkuyorum. Gününde gelse kt sonrası gelmesi gerekiyor. Benimki her seferinde Bikaç gün önce geliyor, o zamanda kt ye denk gelebilir. Öyle olunca 1 hafta uzatmamız lazımPoffff cok canim sıkildi ya, özel günde Kt yapilmiyomus ben haftaya olucam seviye 7 yi uzatip 2 kere 3 günlük tutup yapin diyo e zaten ben 2. 3 günlügü tutuyorum adetten sonra bidaha mi 2 kere tutucam anlamadim bisey , haftaya aslinda kt bitime denk geliyo devam etsem nolur ki pöfffff
Niye ayol, hem daha verecek kilon var. Ben iyice yere yapışacağımHaftaya 3 günlük yapnayip adetten sonra yapip temizlik mi yapmaliyim Bi 2 tane daha tutamam yani
Zor oluyo oruc ya , evle alakam kesiliyo , benim kesin haftaya oruc tutmayip seviye 7 ye devam edip adetin bitimine dogru 3 günlükleri tutup öyle yapacagim ktNiye ayol, hem daha verecek kilon var. Ben iyice yere yapışacağım
30 dakikalık olan da güzel terletiyor canım. Bir bakmanı tavsiye ederimBen bi ara çok bikmiştim Lesli yapmaktan..değişik videolar araştirdim ama hiçbiri sarmadi beni yine Lesliye devam ediyorum...bazen 45 dakikalik videolarindan birer mil yapiyorum sonra yine devam ediyorum ayni videodan
Sırrı ne söyle bakalım?ablaaa valla yaramis billa yaramis ben sook![]()
Sırrı ne söyle bakalım?
55 kilo ollana kadar bende menü paylaşacağlm..yorumlarinizi eksik etmeyin arkadaşlar..ayrica tek öğüne geçtim...oğlumun doğum gününe kadar (18.07) 55 olmak istiyorum....
Bugünkü menüm...
Kahvalti...
1 kupa sütlü kahve
Ikindi....
1 Levrek
2 kaşik tahin
2 sahanda yumurta
10 findik....
Bundan sonra soğuik limonlu soda ..veya sütlü kahve içerim...
Spor 1 saat yaptim..Lesli ,ve bölgesel çalişmalar..![]()
Evet 2 oğün aslinda en iyisi...bu hafta tek öğün yapacağim...haftaya bakarim duruma göre...kaç gündür iyice abarttim.o yüzden 1 öğün iyi şimdilikharikasin ama bir ogun surdurulebilir gibi gelmiyor bilemedim. iki ogun yapsan da olur abla. ben hedefine ulasacagina inaniyorum.sporda var cunku basarabilirsin![]()