• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ha ben ne için girdim foruma ne diye çıktım
Avrupa ülkelerinde oturanlara sormak istiyorum
Ab Türkiye ilişkileri diye bir dersim var da
Orada bur cümlede 21 yaşını doldurmamış oğlun aile üyesi sayılmasına dair karar vs
Ne yani 21 yaşından büyük erkek çocuklar aileden sayılmıyor mu ya da ne oluyor?

Aaaa ah ilgi alaka deme deme 🤣🤣🤣🤣
Kızlar biliyor konuyu sen de burada mıydın bilmiyorum da
😆😅🤣
Ay güldüm valla
Benim herif az biraz ilgisizdir de
Benimki seninkinden hallice canım biliyorum mevzuyu . Kaç saattir bilgisayar başında 4 saat fln oldu.

Alah acil şifalar versin canim...inşallah çabuk düzelirsin...çok güzel bir rakam görmüşsün bu arada..tebrikler 👍
Teşekkür ederim cnm inş bu sefer çok ümitliyim bu sefer olcak sanki🤗🤗
aa sen halen boyamadın mı?? E hadi bakalım kolay gelsin

22
maşşallahh.. Yarasın buseciğime 😁😁
oo harikasın👍👍sen baskül sabit kaldı deyince bir üzülmüştüm ama bak öyle değilmiş. Aferin 👏👏👏

Darısı B busefit le benim başıma artık 🙈🙈
Teşekkürler cnm❤1600 'ün üzerine sabit kalmıştım regli öncesi olmasa belki dahada giderdi ama buda çok güzel çok mutlu oldum.
😚😚

Orada bur cümlede 21 yaşını doldurmamış oğlun aile üyesi sayılmasına dair karar vs
Öyle biseyler duydum da tam nasıl bilmiyorum

Önceden 18 di şimdi 21 mi olmuş hiç takip etmiyorum politikayi haberleri....yani biolojik olarak tabiki yine aile üyesi ama teorik olarak 18 yaşini dolduran bir çocuğa anne baba karişamiyor hatta bazi ebeveyinler artik yetişkinsin sana bakma mecburiyetimiz yok artik deyip kendi ayaklarinin üzerknde durmaya mecbur birakip aile evinden taşinmasini istiyorlar..Almanlarin aile ilişkileri biraz farkli..rahatlarina düşkün insanlar genel olärak

Iyi geceler hanimlar yine unutmadan yazayim menumu

Sabah 2 yumurta ile kabakli omlet
4 parca karpuz

Ara 1 ceyrek simit

Aksam
4 kasik fasulye
1 kare dilim tepsi kebabi
1 közlenmis biber
4 5 kasik yogurtlu semizotu

Su heralde 2lt gecti bugun hava ne sicak oyle 😣
Güzel menü beğendim 👌

Günaydın 10.takım. Bugün herkese benden bir buket çiçek 💐💐💐💐💐💐
Günaydin canlm teşekkür ederim :KK60:
Bende sütlü filtre kahvemi içiyorum..insan bi biraktimi kendisini kolay kolsy toparlanamiyor...dünde sapa saçma beslendim ama yavaş yavaş eski düzenime dönmeye çalişiyorum....1 ay boyunca şekerden ekmek un mamülerinden uzak durmaya çalişacsğim..düzeni dengeyi en çok kötü etkileyen bunlar.....gerçi bu ay 2 doğum günleri var hem büyük oğlumun hem küçük kizimin doğum günü var ams dikkat edcem yinede inşallah

Günaydin canlm teşekkür ederim :KK60:
Bende sütlü filtre kahvemi içiyorum..insan bi biraktimi kendisini kolay kolsy toparlanamiyor...dünde sapa saçma beslendim ama yavaş yavaş eski düzenime dönmeye çalişiyorum....1 ay boyunca şekerden ekmek un mamülerinden uzak durmaya çalişacsğim..düzeni dengeyi en çok kötü etkileyen bunlar.....gerçi bu ay 2 doğum günleri var hem büyük oğlumun hem küçük kizimin doğum günü var ams dikkat edcem yinede inşallah
Hayırlı yaşları olsun canım

Back
X