Cnm belki bu diyetisyen fotokopi vermiştir diye içine sinmedi ama yarın başlayacağın diyetisyende ekmeği altı dilim verirse ye ben ilk başladığımda 8 dilim yiyordum. ben bukadar yiyemem normalde okadar tüketmiyorum demiştim bazen az yesem olurmu demiştim. 1 lokma bile az yersen benim ayarladıgım bütün dengeyi bozarsın ne yazarsam yiyeceksin demişti. Ekmek okadar da kötü bir besin değilmiş ben bunu anladım diyet sürecimde kaçamak yapmanı engelliyor çünkü karnın doyuyor gözün doyuyor. İlk hafta 8 dilimdi sonra 6 oldu sonra 4 dilime kadar düştü.
Bence normal cnm hemen hemen böyle fiyatlar.
ay evet senin ekmeklere tum takim sok olmustuk
sag ol cnm dr um cok iyi gidicem zaten ama merak etmistim
Sağol busem Allah razı olsun
Canım benim ya hala devam ediyor mu?Antibiyotiğini düzenli içmediğin için dr tekrar vermişti sanırım.Ne zaman biticekte gidicen doktora
duzenli kullanamadim sonra tekrar verdi baska antibiyotiik duzenli kullandim gecmedi. simdi aynisini tekrar yazdi 3 gun daha kullan gel dedi ama ben bakcam kendim. tıklatip agri varsa gitmicem devam edicem kactir bosa gidiyorum cocukla perisanlik iltahap gecmemis deyip yolluyor. kendimizin dr. u olmak lazim o kadarcık