Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bu hafta midem sırtıma yapışık gezdim detoksdan, ama sabah beni tartı şok etti. moralim çok bozuldu. diyetisyenim ise bu durumun çok normal olduğunu söyledi açıklama yaptı bir sürü.
moral bozukluğuna uykusuzluk ve yorgunlukta eklenince resmen bitik durumdayım. :KK51:
Valla bende 2 gundur sadece aksam yemeğiyle oruc tuttum dun aksamki kilomla bu aksamki kilom ayni çıktı şaşkınım. Sen canini sıkma cok hizli verdin ilk kiloları bi duraksama donemi olacak illa ki.

bu hafta midem sırtıma yapışık gezdim detoksdan, ama sabah beni tartı şok etti. moralim çok bozuldu. diyetisyenim ise bu durumun çok normal olduğunu söyledi açıklama yaptı bir sürü.
moral bozukluğuna uykusuzluk ve yorgunlukta eklenince resmen bitik durumdayım. :KK51:
Bu normal canım hızlı kilo verilince vücut kıtlık moduna girip kilo vermeyi durduruyor hatta kilo bile almış olabilirsin ki buda normal bir iki hafta biraz esnek davranınca yeniden kilo vermeye başlarsın gerçi sende biliyorsun bunları ama yine de söylemek istedim moral olsun diye :KK19: :KK60:

Ooooo harika tebrikler:rapci:
Teşekkür ederim 😻
oo ters köşe yaptın bizi bebeğim

harikasın👍🏻
Teşekkür ederim 😻
Bende şok yediklerini fazla fazla mi yaziyosun napiyosun anlamadim ki 🙄
Buna da diğer alıntıda cevap veriyorum 🙈
Teşekkürler 😍
moni moni
Gecen hafta 63.0
Bu hafta 62.1
Fark -900
%1.43
Natsume Natsume tebrikler sen kazandın
Berabere bence 😁
Ben geçen hafta aldıklarımı veriyorum daha 🙈
Bir de son zamanlarda diyet yapmama rağmen kilo verimim durmuştu biraz serbestleşince metabolizmam şaşırdı galiba vermeye başladım yine🙏 Bugün yediklerimi görünce daha çok şaşıracaksın🙈
Açıklama yapan diyetisyen candır 😂 bir hafta kilo aldım iki hafta veremedim benimki dinleyip dinleyip kafa sallıyordu. Son iki hafta kala bıraktım ben de. Bıraktıktan sonra tekrar kilo vermeye başldım bi de 🤣

Herkesi tebrik ediyorum takım bu hafta efsane 🦋

menüm

sabah
Çeyrek tost
Zeytin

üzerine
Şu karam gofretten ve yanına çay 🥶

Üzerine
1 dilim elmalı turta

öğle
Çırpılmış yumurta
3 dilim ekmek (bandırdım)

akşam
Balık
Salata

su: 1.5lt
Spor: 20dk koşu bandı, 1 saat bölgesel/ağırlık, 5000adım (80+180+50 =310)

Yarın zaman bulabilirsem tekrar ölçüme gideceğim. Merak içindeyim, salondaki hoca geçenki sonuçların hatalı olduğunu düşünüyor 😁

Sabah tartıdaki sonucumu görünce bugün ipimi koparmış gibi yedim ha yedim.

yarından itibaren ergin kırbaç’ın 3 günlük bir programına başlayacağım.
Program özetle şöyle:
Sabah-kahvaltı (klsik yumurtalı peynirli, zeytinli, yeşillikli ama ekmeksiz)
Öğle-yok
Akşam - sabahkinin aynısı yani kahvaltı.

kısa sürede hızlı kilo vermek ya da dirençli kiloları vermek için 3 gün yapılabilirmiş.

haftasonu salona gitmeyeceğim evde üç beş egzersiz de yaparsam işe yarar gibi geliyor 😃

gezom kısıtlı vakitte bir de böörek ni pişirdin ya. Bırak kuru pasta neylerine yetmiyo. Ya da mehtap a söyleseydin bir tepsicik yapsaydı sana ne olur yani
Mehtap benimle beraber geziyor, ben gidince kadının şaftı kayıyor.
Yinede sağolsun kek, kurabiye türü yapıyor ve geldikçe oturmuyor.
Onun bende emeği o kadar çok ki

Ben haşimato troidi mağduruyum canım bi sabah çok şiş oluyorum akşama doğru iniyor bazen günlerce sürüyor karışık yani
Işte yemek yediğim zaman bende şişiyorum, bi ara iyiydim, akşam salatama tuz koymuyordum.
Bu aralar havalar soğuk, isinamadigim için salata yapmıyorum. Haliyle tatlıya tuzluya dikkat etmeyince kazık gibi kalkıyorum sabahları

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
:sampiyon:
:KK9::KK9::KK9:
:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
:KK200:

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 700. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (9.TAKIM) ==> % 1.083
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (10.TAKIM) ==> % 0.973
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (5.TAKIM) ==> % 0.920
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER

1. @Sivaskayseri ==> %2.305==> 4. TAKIM :nazar:

2. Pain Killer Pain Killer ==> %2.060 ==> 5. TAKIM:nazar:

3. @hadikonusalim ==> %2.044 ==> 9.TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

Lusi Lusi ==> %-1.387==> 13.TAKIM

*** 10. TAKIM 701. ETAP ***

Aylin42konya(70,0///% 0)
sara_28(75,0///% )
Natsume (66,5///%)
Zehra_mda( 62,1///% )
moni(91,9///% )
88prenses22 (95,5/// % )
Baby Cat(74,3///% )
Ozgurkus (70,9///% )
Obezzto ( 84,7///% )

10. Takım Ortalaması: %

takım içi

busefit(74,0/b )694. etapta 75,3 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
obesofobi (97,9 / b)yeni üye, bt:10/10/2020 bk: 100 h: ?
60kiloyum (86,6/b)692. etapta 85,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Colorayzn (99,6/b)543. Etapta bildirimsiz 72,3 kg ile izne ayrılan üye.
Mydestinyy (96/b)628. Etapta bildirimsiz 95,1 kg ile izne ayrılan üye.
bilinmeyenkullanici (74,1/ b)
554. etapta 56,1 kg ile mezun olan üye. bt:26/10/2020 bk:73,5 h:
nilsub (91,3/b)671. etapta 81 kg ile kendi isteği ile ayrılan üye.bt:30/10/2020 bk: 92,2 h:
gezegenfeza(62,4/b) 682. etapta 57,8 kg ile mezun olan üye. bt:30/10/2020 bk: 64,9 h: 58,41

Back
X