Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bırde gong dan yedimPatates kızartması
Peynir
Ezme
1.5dilim ekmek
1.5dilim salam
1.5hurma
Yarım salatalık
2kare çikolata
Mercimek çorbası yarım kase
Fırında sebze yemegi
Yoğurt
Kabak tatlısı 8dilim
Detoks suyu 1.5ltre
Çay
10adet cekirdek
Toplam 2.300lt su
Valla bende 2 gundur sadece aksam yemeğiyle oruc tuttum dun aksamki kilomla bu aksamki kilom ayni çıktı şaşkınım. Sen canini sıkma cok hizli verdin ilk kiloları bi duraksama donemi olacak illa ki.bu hafta midem sırtıma yapışık gezdim detoksdan, ama sabah beni tartı şok etti. moralim çok bozuldu. diyetisyenim ise bu durumun çok normal olduğunu söyledi açıklama yaptı bir sürü.
moral bozukluğuna uykusuzluk ve yorgunlukta eklenince resmen bitik durumdayım.![]()
Teşekkür ederim canım benimgeçmiş olsun canım
Bu normal canım hızlı kilo verilince vücut kıtlık moduna girip kilo vermeyi durduruyor hatta kilo bile almış olabilirsin ki buda normal bir iki hafta biraz esnek davranınca yeniden kilo vermeye başlarsın gerçi sende biliyorsun bunları ama yine de söylemek istedim moral olsun diyebu hafta midem sırtıma yapışık gezdim detoksdan, ama sabah beni tartı şok etti. moralim çok bozuldu. diyetisyenim ise bu durumun çok normal olduğunu söyledi açıklama yaptı bir sürü.
moral bozukluğuna uykusuzluk ve yorgunlukta eklenince resmen bitik durumdayım.![]()
Teşekkür ederimOoooo harika tebrikler![]()
Teşekkür ederimoo ters köşe yaptın bizi bebeğim
harikasın![]()
Buna da diğer alıntıda cevap veriyorumBende şok yediklerini fazla fazla mi yaziyosun napiyosun anlamadim ki![]()
Teşekkürler
Berabere bence
Açıklama yapan diyetisyen candırbu hafta midem sırtıma yapışık gezdim detoksdan, ama sabah beni tartı şok etti. moralim çok bozuldu. diyetisyenim ise bu durumun çok normal olduğunu söyledi açıklama yaptı bir sürü.
Süper
Mehtap benimle beraber geziyor, ben gidince kadının şaftı kayıyor.gezom kısıtlı vakitte bir de böörek ni pişirdin ya. Bırak kuru pasta neylerine yetmiyo. Ya da mehtap a söyleseydin bir tepsicik yapsaydı sana ne olur yani
Işte yemek yediğim zaman bende şişiyorum, bi ara iyiydim, akşam salatama tuz koymuyordum.Ben haşimato troidi mağduruyum canım bi sabah çok şiş oluyorum akşama doğru iniyor bazen günlerce sürüyor karışık yani
Kızım ve civcivler geldineredesiniz ayol, gelen giden yokbende dinleneyim bari
bi yerlerde uyuyakalmazsam uğrarım![]()
Geçmiş olsun canımkızlar ben de insülin direnci başlangıcı çıktı. hemen kontrol altına almam lazım