Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

arkadaşlarım 14 kasım menüm

sabah: iki dilim ekmekle muhlama

Ama ekmek nasıl bir ekmekti biliyor musunuz?? Offf müthiş bişeydi. Odun ateşinde lahana yaprağı içinde pişmiş ekşi mayalı sıcak ekmek. Allahım sana geliyorum deyip bir de tereyağ ve balla yedim🙊ekstraları saymıyorum

hadi sabah gümbürtüye gitti diyelim.akşam ne yedim??

akşam: 1.5 iskender. Yanında tabii ki light cola:confused:

su:1.5 litre
spor: yok
ayy bayılajaımmmm:ruh: kız sana karadeniz yemeklerini yasaklıyorum aaaa yiyen var yiyemeyen var:KK4:
kıskanan moni bırakayaım şuraya bi:KK70::KK70::KK70:
menüne gelince pis döverim:sinirli:

merhaba bende yeni basladim kg 73 boy 163 yas 17 kasiyer
Hoşgeldin daha çok gençsin bunu değerlendir seni metabolizma bizimkinden iyi durumdadır ;)
Vay kaç aylık bu minik uyku düşmanı 🙈

Naptın? Yaptın mı?
Ben bozdum öğlen kızçeden kalan brokolileri attım ağzıma ziyan olmasın dedim. Akşama da arkadaş bir yemek tarifi attı hoşuma gitti, onu pişirdim. Kahvaltı yalan oldu
Yaptım canm bugünde 73 u gordum😁😁

Bugün 73.8 çıktım 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁 Çok şükür. Dün kahvaltı yaptım. Vallahi kızlar mide bulantısi var ama kusturmuyor ilginç. Şeker ilacımı yapıyor acaba bilemedim. O ilk zamanlar yapmıştı ama bakalım. Gecede gaviskon içtim geçti
benim şeker ilacı bende tık yapmıyor.bünyeye göre değişiyor demek ki

Eklentiler

• 20201110_085136.webp
    20201110_085136.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 26
merhaba bende yeni basladim kg 73 boy 163 yas 17 kasiyer
minnak kuzumm seni tanıyabilmemiz için şu formu doldurur musun :KK5:

İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:

minnak kuzumm seni tanıyabilmemiz için şu formu doldurur musun :KK5:

İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :17
Boyunuz:163
Mesleginiz:kasiyer
Şu anda çalışıyor musunuz:evet
Yaşadığınız şehir:istanbul
Kilo alma hikayeniz :fazla aburcubur tuketimi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:diyabet icin ayrica kotu duruyor
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)hayir ilk
Şu anki kilonuz:73
Hedef kilonuz:
60

Çok güzel canım bide eski diyetisyenim narın insülin direncine çok iyi geldiğini söylemişti direk yiyeceğin gibi salatalarınada ekleyebilirsin özellikle roka salatasına çok yakışıyor :KK39:
salata içinde narı ben de çok severim. evet kırmızı soğan, roka, domates ve nar :KK68: ay bak ağzım sulandı valla :KK70:
arkadaşlarım 14 kasım menüm

sabah: iki dilim ekmekle muhlama

Ama ekmek nasıl bir ekmekti biliyor musunuz?? Offf müthiş bişeydi. Odun ateşinde lahana yaprağı içinde pişmiş ekşi mayalı sıcak ekmek. Allahım sana geliyorum deyip bir de tereyağ ve balla yedim🙊ekstraları saymıyorum

hadi sabah gümbürtüye gitti diyelim.akşam ne yedim??

akşam: 1.5 iskender. Yanında tabii ki light cola:confused:

su:1.5 litre
spor: yok
yalnız var ya duble atom menü :sampiyon:
Bugün 73.8 çıktım 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁 Çok şükür. Dün kahvaltı yaptım. Vallahi kızlar mide bulantısi var ama kusturmuyor ilginç. Şeker ilacımı yapıyor acaba bilemedim. O ilk zamanlar yapmıştı ama bakalım. Gecede gaviskon içtim geçti
73.8 çok kalp :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::nazar::deli:
yaa sen de 60kiloyum 60kiloyum gibi menüme muhteşem ifadesi bıraksan n'olurdu ki?😢😢

zalım moni:KK14:
dün gecenin en muhteşem menüsü sana aitti obezim :KK200::KK200::KK200::KK68: bileğinin hakkıyla aldın muhteşem ifadesini :deli::deli::deli:

buyrun benim:cool:

zalım moni :süslü:eli maşalı moni :sinirli:yolukçu moni:KK4:
aşkotellam monişim❤❤❤
salata içinde narı ben de çok severim. evet kırmızı soğan, roka, domates ve nar :KK68: ay bak ağzım sulandı valla :KK70:

yalnız var ya duble atom menü :sampiyon:

73.8 çok kalp :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::nazar::deli:

dün gecenin en muhteşem menüsü sana aitti obezim :KK200::KK200::KK200::KK68: bileğinin hakkıyla aldın muhteşem ifadesini :deli::deli::deli:
keşke herkes senin gibi emeğe saygı duyabilse fulyam ama yok:KK14:

Sen de olmasan..iyi ki varsın❤❤❤

Back
X