• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Görünür bi problem yok isin kötüsü. Esimle sürekli hir gür kavga halindeyiz ne ben mutluyum ne o. Kendimi değersiz hissettiriyor abuk subuk lafları var hayata bakış açımız farklı herşeyi eleştiriyor ama sorsan sana hiç karışmıyorum ben diyor. Hiçbiseyden mutlu değil sürekli memnuniyetsiz. (Onu dinleyince o da bana ayni şeyleri söylüyor) O bana boyle davrandıkça ben de ofkeleniyorum birikip birikip patliyorum (zaten artik birikmeye gerek yok en ufak şeyde sinirleniyorum) eve geliyor surekli tv acik ayni zamanda telefondan da kafasini kaldırmıyor. 2 dakka tuvalete gidiyorum onda bile çocuğu oyalamak istemiyor cocuk ağzını acsa bağırıyor (biz surekli tartistikca ve esim de herseye bagirdikca cocuk iletisim kurmayı öğrenemedi oyuzden hiç konusarak anlaşamıyoruz istediğinin disinda bişey oldu mu bağırarak ağlıyor sürekli ve konuşmadığı icin ne istediğini de anlayamiyorum) tuvaltteyken oglum gelip kapida ya agliyor ya kapiya vuruyor. Cumartesi günü de oglum agladi sabahtan akşama kadar aralıksız herşeye ağladı istedigini yapiyorum ona da ağlıyor. Dayanamiyorum artık hersey ustume üstüme geldi el kadar çocuğa da vurdum. Daha da zarar veririm diye de korktum sonra dün gece de vicdan yaptım ona ağladım. @aeben seni alintilayamadim
Çok üzüldüm, buna uzun uzun yazmak lazım, vaktim yok
Rabbim yardımcın olsun canım

gezegenfeza gezegenfeza ne uyudun ne uyudun

gel daa
Uyumadım
Uykuda olsam telefonu kafamda kıracaktı velet
Uyandı, şişesini alacak zannettim, ayağa kalktı telefonu kafama fırlattı ıh diyor yani al demek istiyor :KK70: :KK70:
1 dakika boş bırakmıyor
Şimdi dayısına verdim, duşa girecem

menü görün menü :nazar::nazar::nazar:

sabah: bir dilim ıspanaklı börek, bir dilim patates/kıymalı börek, bir dilim salam,yarım simit,biber kızartması, çokca yağlı peynir çeşitleri, domates, salatalık, zeytin

ara: iki dilim börek

akşam: balık, salata

ara: bir dilim yaş pasta, bir tane çikotop

ara: kuruyemiş, mısır patlağı, cola

su:1.5 litre
spor: yok

maşallah demeyen bizden değil:confused:
bu ne gıııı:KK47:

Sizlere bir sorum olacak hanımlar

Şimdi ben geçen gün karnabahar ve brokoli aldım marketten ama hemen pişiremedim araya başka yemekler girdi bozulmasınıda istemiyorum bunları pişiriptemi derin dondurucuya atayım yoksa çiğdenmi fikri olan varmı bir kısmını bugün çorba yapacam ama fazlası kalacak sizler ne yapıyorsunuz bu durumda o_O
ben ayıklayıp yıkayıp dondurucuya çiğden attım. çıkarıp çıkarıp kullanıyorum :KK28:

selam kizlar

ben pek iyi degilim mide spazmi gibi bi sey yasiyorum saatlerdir. karnimin ust kismi agriyor sıkıştırıyor agri kesici fayda etmedi 🙄 napicam bilmiyorum midemi usuttum heralde dimi bu nedir ki 😔 kivrandiriyor beni az bi agri degil rahat vermiyor
çok geçmiş olsun busecim, şimdi nasılsın:anne:

Back
X