• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım.seninle birlikte isteyen herkesin elini boş çevirmesin..

Bazen sadece oturmak istiyor insan değil mi saracım? Nerdeyim ne yapıyorum diye bir durup etrafına bakmak istiyorsun. Zamanı yavaşlatmak istiyorsun. Bazen de hızlandırmak. İnsanız sonuçta, ruhumuz değişken hallere bürünüyor. Allah kalbine ferahlık versin inşallah
Aynen öyle canım bazen hiç bir şey yapmak istemiyor insan

Amin canım Allahım hepimizin içini ferahlatsın

İyi akşamlar kızlar
Sabah bir Türk kahvesi
Öğlen
Kuru fasulye
Azıcık pilav
1 süt helvası
Akşam
Çok az patates yemeği
Neredeyse yarım ekmek ekmek çok tatlı geldi

1.5 litre su yatana kadar 2 olur
Yarım ekmek ne olmuş öyle

İyi akşamlar kızlar
Sabah bir Türk kahvesi
Öğlen
Kuru fasulye
Azıcık pilav
1 süt helvası
Akşam
Çok az patates yemeği
Neredeyse yarım ekmek ekmek çok tatlı geldi

1.5 litre su yatana kadar 2 olur
tatlım çok karbolu birgün olmuş. hem sen demedin mi şeker hastasıyım diye :110: bunlar kan şekerini fırlatır senin.

arkadaşlar biliyorsunuzdur ama yeniden hatırlayalım;
badem ve brokolide krom minerali vardır. krom minerali de kan şekerini düzenler.
meyve, pilav, ekmek gibi karbonhidratları çeşidine göre süt, ayran ve yoğurtla tüketirseniz, süt ürünü bu yiyeceklerle kan şekerinizin hızla yükselmesini engelleyecek ve yavaş yükseltecektir.

toz tarçın ve kabuk tarçın çayı kan şekerini düzenler. ama her zaman ve çok kullanmayın.

Normal de patates yemem Pirin bir yada iki kaşık yerim ekmek desen listem de görmek zor ama bazen oluyot işte
ben de çok severim ama yedikçe insanın yiyesi geliyor :işsiz: karboyu mümkün olduğu kadar sağlıklı kaynaklardan almak ve minimum tüketmek gerek. ben şu an onu yapıyorum.

İyi akşamlar :68:

Pazartesi menüm

Gece yatmadan sahur 00.1gibi
1 kivi. 1 kase yogurt.

İftar 19 00. Geç yedim iftarı balık ayıkladım dılardaydık.
Hamsi tava
Bol yş salata
1 çt helva

Su az malesef niyetli olunca 1 ancak. Şimdi içerim biraz daha.

*** 10. TAKIM 709. ETAP ***

Aylin42konya (63,6/63,4/0,2/%0,314)
Natsume (66,6/66,2/0,4/%0,600 )
moni (87,0/86,3/0,7/%0,805 )
88prenses22 (91,5/90,0/1,5/ %1,639 )
Obezzto (79,8/81,3/-1,5/% -1,880)
Aeben (69,1/68,7/0,4/%0,579 )
Fatimatuz_zehra (63,8/63,9/-0,1/% -0,157)

MuMu85(75,3///%)Kilo bildiriminde bulunmadı.
Ekrl(65,3/64,7/0,6/%0,919)
nilsub(88,7/87,9/0,8/%0,902)

inci-tepik(84,25/83,30/0,95/%1,128)
asliogretmen (78,9/78,65/0,25/%0,317)
Antepia27 (116,1/114,7/1,4/%1,206)

10. Takım Ortalaması: % 0,490

takım içi

60kiloyum (87,4/87,9)692. etapta 85,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Mydestinyy (96,9/96,8)628. Etapta bildirimsiz 95,1 kg ile izne ayrılan üye

reklam (68,5/67,5)680. Etapta 2 kez kilo bildiriminde bulunmadan, 67,1 kg ile izne ayrılan üye.
enerji_kusagi (66,8/)
Harikasiniz kizlarrrrr🥰🥰🥰

Menüm

Kahvaltı 12: 00

1 dilim hellim peynir ( otlu)
7 zeytin
Roka
Kapya
Tahin
Çiğ çerez

Akşam 19:00

Firik pilavı
Kavurma et
Bol soğanlı salata
Birkaç dal turşu
1 çay kaşığı kadar tahin
2 parca ceviz

Su
1 lt olur
Yarım lt yeşil çay
2 kupa filtre kahve

Spor
Bisiklet sürmeyi düşünüyorum, eşim işe gidince
Yaparsam yazarım

Face sayfası kapatıldı canımcığım
Bütün bilgileri kendi internet sitesine aktaracaktı, güvenlik için şimdilik orayı da kapattı

Ayrıca uykusuzluk benim taammı elimden alamazsın, sen uyu :uykucu:
Canımsın ❤️
Kendime ig sayfası açmıştım bir nevi günlük ve kendimi frenlemek için öylesine. :kahve:Baya motivasyon oldu bana ve faydasını da görüyorum, diyetisyenimin de gördüğünü bildiğimden sıkı sıkıya uyuyorum listelerime. çok iyi geldi eğleniyorum hem:KK48::KK48::KK48:liseli yıllarıma döndüm resmen:süslü:
Moni bana at hesabını takip edeyim
biraz acıktım. işimiz gücümüz yemek yemek ya da birşeyler içmek. ağzım boş olunca bugün bir tuhaf oldum. arandım durdum. halbuki öyle kayda değer bir açlık ya da susuzluk çekmedim. alışkanlıklar işte :deli:
Bugünkü beni anlatmışsın fulyacım. Karnım aç değil ama ağız o kadar alışmış ki devamlı bir şeyler aklıma geldi durdu

Canımsın ❤️

Moni bana at hesabını takip edeyim

Bugünkü beni anlatmışsın fulyacım. Karnım aç değil ama ağız o kadar alışmış ki devamlı bir şeyler aklıma geldi durdu
hiç sorma. hele hele gece yemelerimden korkuyordum. bal, peynir, ekmek üçlüsü ve çekirdek. ama çok şükür ilk gece zorladı. 2. gün ve bugün tık yoktu.
sıcak birşeyler iç bastırıyor. aklında olsun.

Back
X