• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sabah 06.00
1 küçük elma+ 1 tk tahin
sucuklu peynirli dukan tost
4 köz domates ve 2 köz biber
3 brezilya cevizi

ara 16.30
3 yk zeytinyağlı pırasa yemeği

akşam 19.00
avuç içim kadar hindi tandır
1 servis kaşığı bulgur pilavı
taze börülce salatası + soslu acı biber turşusu
3 küçük hurma arasına yaklaşık 2 tk sade fındık ezmesi

az sonra yeşil çay içebilirim emin değilim pek keyfim yok hala.

yatana kadar 1,5 lt su olur

Bugunku menum

Sabah 2 dilim pwynir 1 yk yesil zeytin 2 siyah zey. 2 ceviz yarim tam bug.ekmegi Sebze sogus ve bitli cayi

Ara turk kahvesi

Ogle yesil merc. 3 kasik yogurt

Ara 1 bar.kefir 4 badem

Aksam 6 kasik sebze yemegi zeytinyağlı 1 brk kefir 3 ks.bulgur pilavi

Ara yesil cay

Su 2.5 lt ve 15 dk leslie

saol canım. günümü mahvetti. oruç da gitti. evden çalışıyordum. yatıp uyuyayım dedim. delirtti uyutmadı. kuvvetli bir ağrı kesici içtim. 1 saatte ancak geçti. uyumuşum.

yok canım su içiyorum da bazen baş ağrım oluyor. sanırım oruç da olunca arttı. üstüne tansiyon da biraz yükseldi. iyice delirtti beni. oruç gitti ama dayanamadım. aşırı zorladı beni. midem de bulanmaya başlayınca koptum. çok şükür şimdi iyiyim.

hiç sorma ben de ayrıydım. bugün beni çok yordu. tüm günüm gitti.
Geçmiş olsun fulyacım

Annemin biyopsi sonucu çıktı bugün haberler iyi değil hem karaciğer hem diyaframda metastaz var doktorlar bekleyecek zaman olmadığını hemen yarın kemoterapiye başlanacağını söylediler Allahın izniyle bunuda aşacaz buda geçecek diye umudumu hep diri tutmaya çalışıyorum sizlerden ricam dualarınızda annemede dua etmeniz belki Allahım içinizden birinin duasını kabul ederde annemi bize bağışlar :dua:

Annemin biyopsi sonucu çıktı bugün haberler iyi değil hem karaciğer hem diyaframda metastaz var doktorlar bekleyecek zaman olmadığını hemen yarın kemoterapiye başlanacağını söylediler Allahın izniyle bunuda aşacaz buda geçecek diye umudumu hep diri tutmaya çalışıyorum sizlerden ricam dualarınızda annemede dua etmeniz belki Allahım içinizden birinin duasını kabul ederde annemi bize bağışlar :dua:
Rabbim korktugunuza ugratmasin canim :(

Ben dün form içtim wc için iyi geldi
elma ve hurma da iyi geldi gibi canım saol.
saol tatlım.
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin kuzum. Sizlere bağışlasın. Üzüldüm açıkçası ama Rabbim bilir. Ol der olur dua edelim.
Hayat çok kısa ne zaman ne olacağı hiç belli olmayan zamandayız bu yüzden bugüne kadar istemeden birinizin kalbini kırdıysam özür dilerim hakkınızı helal edin benimde hakkım varsa hepinize helal olsun
benden yana helal olsun canım. moralini bozma. hep diyorlar ya düne takılma, geleceği çok düşünme, bugünü yaşa bekle. aynen öyle.

Apa da su saati zamanlarının kısıtlı olmasından su içmede problem oluyor biraz.yarın bu kadar beklemeden su içicem
Yemeklerden 1,5 saat sonra içmeye başlayabilirsin
Benim yemekten sonra 3 saat geçti, yeni başladım içmeye çünkü et yedim, et sindirimi zor ve uzun olduğu için suyla arayı uzun tutmak gerekiyor
Et yetmediysen uzun tutmaya gerek yok

Rabbim şifa versin inşallah
41 yasin mi okusak

Back
X