• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bu hafta istediğim gibi başlamadı, diyet listem şişkinlik yaptı kilo artışı oldu, diyetisyenim listemi değiştirdi yine düzelmedi. çabalayıp sonuç göremeyince de modum düştü. üstüne de göz kuruluğu olunca pc yi açamadım hiç.
neyse ki bitti geçti diyorum ve hiçbir şeyi takmıyorum şu andan itibaren :KK73: :KK73: :KK73:
Oh be
Bu haftada sen artı ol ama canını sıkma haftaya iner nasıl olsa

Yok enerjim eğitim almadım yalnız 15 yaşından bu yana diyet içindeyim 45 oldugumu düşünürsek:KK70: çok kitap okudum ve diyet gruplarında piştim. Bilmediğim diyet yok diyebilirim. Tecrübe ettik herşeyi. Montiğnac diyeti bilgi kaynağım birazda 30 yıl evvel çıkmış bir diyet lakin yeni yeni herkes aynı şeyleri söylüyor.
Benim yaşım kadar okumuşluğun var nerdeyse Aeben'im 😍
Çok severim okuyup kendini geliştirmiştir insanı. Maşaallah sana :nazar::nazar::nazar:
O kitaba da bakayım bir ara merak ettim.

Bende sağlık okurken "Genel Beslenme" dersi de görmüştüm.

Birde 10 sene önce Alman bir Metabolizma, İç Hastalıkları ve Beslenme Uzmanından eğitim almıştım. Sağolsun eğitim alan dr arkadaşlarım ayarlamıştı. Çünkü sadece doktorlar eğitim alabiliyordu tek ben dr değildim aralarında. Sertifikam var ama uygulama yetkim yok dr olmadığım için😊
Yaklaşık olarak senin bahsettiğin şeyleri de anlatıyordu. Glisemik indeksle alakalı deneylerinin sonuçları vs. Protein metabolisması, sindirim,..
Beslenme ile oluşan hastalıklardan hangileri düzeliyor vs... Kan tahliline göre, besin duyarlılığına göre kişiye özel beslenme oluşturuluyordu.
Bunlar dışında da okuduğum bir kaç kitap var işte. Birde Aidin diye birinin kitabını indirmiştim telefonuma, kaç ay oldu hala açıp adam akıllı okumadım.

Çok severim okuyup kendini geliştirmiştir insanı. Maşaallah sana :nazar::nazar::nazar:

Birde 10 sene önce Alman bir Metabolizma, İç Hastalıkları ve Beslenme Uzmanından eğitim almıştım. Sağolsun eğitim alan dr arkadaşlarım ayarlamıştı. Çünkü sadece doktorlar eğitim alabiliyordu tek ben dr değildim aralarında. Sertifikam var ama uygulama yetkim yok dr olmadığım için😊
Yaklaşık olarak senin bahsettiğin şeyleri de anlatıyordu. Glisemik indeksle alakalı deneylerinin sonuçları vs. Protein metabolisması, sindirim,..
Beslenme ile oluşan hastalıklardan hangileri düzeliyor vs... Kan tahliline göre, besin duyarlılığına göre kişiye özel beslenme oluşturuluyordu.
Bunlar dışında da okuduğum bir kaç kitap var işte. Birde Aidin diye birinin kitabını indirmiştim telefonuma, kaç ay oldu hala açıp adam akıllı okumadım.
Işte bizim yaptığımız Aidin salih in kitabının daha
Geliştirilmiş, sistemlestirilmiş, yapılması kolaylaştırılmış hâli

geçmiş olsun canım daha iyisindir inşallah :KK60:

bu hafta istediğim gibi başlamadı, diyet listem şişkinlik yaptı kilo artışı oldu, diyetisyenim listemi değiştirdi yine düzelmedi. çabalayıp sonuç göremeyince de modum düştü. üstüne de göz kuruluğu olunca pc yi açamadım hiç.
neyse ki bitti geçti diyorum ve hiçbir şeyi takmıyorum şu andan itibaren :KK73: :KK73: :KK73:
Sagol canım benim teşekkür ederim moni moni biraz daha iyiyim sanada geçmiş olsun

Şu an benim uyguladıgım program aidin Salih hanımın öğrencisi. Apada onun öğrencisi.
Montiğnac diyetinin kitabını bulabilir isin bilmiyorum. Kadına özel montiğnac var 2. Elde bulabilirsen tavsiye ederim.
Benimde kk da linki vardı. Çok kişi kilo verdi bu yöntemle ve sağlıkla. Nettde kadınlar kulübü montiğnac diye aratırsanız çıkar:68:

Bugünü hafif geçirmeye çalışıyorum ama su içemiyorum bir türlü yine. Midem bulanıyor su içince 😭
Su içine taze nane salatalık tarcın VS atsan belki kolaylık olur içerken.
Aslında su konusunu abartmamak lazım. Böbrekleri yormakta sakıncalı. İdeal 1.5 2 lt.
İhtıyac varsa tabiki daha fazla içilebilir.

Hanımlar haftaya benim programım bitiyor. Programımı 36 saatlik oruçlarla bitirmek istiyorum.
Kilom bu hafta durdu pek gitmiyor eskisi gibi. O yüzden altın vuruş yapıp kilo verme işine ara vermek, korumaya geçmek niyetim.

Bu işin uzmani yine gülim sensin 😍 bana tavsiyen varmı?
Orucu kolay tutarsın
Sonlandirdigin gün sabah limonlu su
2 saat sonra 1 porsiyon ve tek çeşit meyva
2 saat sonra tuzsuz salata

Akşam
Tuzsuz salatayla beraber tuzsuz, etsiz, tereyağsiz, salcasiz sebze yemeği yiyeceksin

Bu 1 gün
Sorunsuz geçer
Önemli olan sonrası, kendini ona göre ayarlarsın, ilk başlarda birkaç yüz gr gelir, sonrasını benim gibi cozutmadan kendine bir program yaparsın

Back
X