• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Zehracım nerelerdesin kayboldun gözlerimiz arıyor canım🥰
Ay valla kilo aldim yaaa oyuzden yazmıyorum ama ara ara girip okuyorum yazılarınızı. Bugun açlık yapmaya calısıcam arada da senin programi uyguluyorum ama sadece 1-2 gün. Sonra cozutuyorum istikrar sağlayamıyorum. Havalar ısınıp kisitlamalar kalksin sporla diyete yeniden başlamayı düşünüyorum simdilik 62-63 kiloyu korumaya çalışıyorum ama iştahım baya açık zorlanıyorum.
Sizleri de özledim ♥️
@gezegenfeza

Ay valla kilo aldim yaaa oyuzden yazmıyorum ama ara ara girip okuyorum yazılarınızı. Bugun açlık yapmaya calısıcam arada da senin programi uyguluyorum ama sadece 1-2 gün. Sonra cozutuyorum istikrar sağlayamıyorum. Havalar ısınıp kisitlamalar kalksin sporla diyete yeniden başlamayı düşünüyorum simdilik 62-63 kiloyu korumaya çalışıyorum ama iştahım baya açık zorlanıyorum.
Sizleri de özledim ♥️
@gezegenfeza
Diyet bırakıldığında 1_2 kilo zaten ödeme tekrar gelir. Karbon şişliği bu. Normal yani Zehracım.
O yüzden hedef kilodan bir kaç kilo aşagı ya inilmeli.
Hepimiz yaşıyoruz al verleri sana özel değil yani 🥰
Yaz canım her zaman

Bu sabah bende artıdayım. Artık aç kalmak bile rutin oldu bana. Birde dün meyve kaçtı onunda etkisi olabilir.
Bakalım Bugunki açlıkla neler gidecek.

Gezom 36 saatlik açlıklarda apa yaparken ne kadar gidiyor ortalama?

Sizleri de özledim ♥️
@gezegenfeza
Mesaj sadece aeben aeben ve @gezegenfeza ya ozel gibi olmus ama onlar beni alıntıladığı icin oyle oldu. Hepinizi ozledim sevgili takım arkadaşlarım 😘

Sizleri de özledim ♥️
@gezegenfeza
Sen yine iyisin canım, ben 70 lere çıktım
Yeni grupla tekrar başladım.
Bu sefer inşallah korumayı başarırım.
Açlık sonrasına çok dikkat et canım, bana kilo aldıra bu sonraları oldu.

Bu sabah bende artıdayım. Artık aç kalmak bile rutin oldu bana. Birde dün meyve kaçtı onunda etkisi olabilir.
Bakalım Bugunki açlıkla neler gidecek.

Gezom 36 saatlik açlıklarda apa yaparken ne kadar gidiyor ortalama?
Ben akşam sinameki içmeyi unuttum,
Dünkü bulgurunda şişliği var, neyseki sabahki kilom da artı yok, cuma günküyle aynı.

Ödeme ve kiloya göre değişir aybenim, ben kendimde 500 bekliyorum zira bugün yine Ödemim çok, ertesi gün yine kilo vermeye devam edersin, 200 de o gün gitse, benim karım - 700 olur.
Madem sende de ödem var inşallah bir 700 de senden gider.
Galiba senin programda tuz yasak deyildi
Sen bana uy yarın yemeğine ve salatanda tuz koyma
Diğer günler yavaş yavaş damak tadına göre ayarlarsın

Ben akşam sinameki içmeyi unuttum,
Dünkü bulgurunda şişliği var, neyseki sabahki kilom da artı yok, cuma günküyle aynı.

Ödeme ve kiloya göre değişir aybenim, ben kendimde 500 bekliyorum zira bugün yine Ödemim çok, ertesi gün yine kilo vermeye devam edersin, 200 de o gün gitse, benim karım - 700 olur.
Madem sende de ödem var inşallah bir 700 de senden gider.
Galiba senin programda tuz yasak deyildi
Sen bana uy yarın yemeğine ve salatanda tuz koyma
Diğer günler yavaş yavaş damak tadına göre ayarlarsın
Bende bugun ödem çok ödem atıcılı tansiyon ilacını dün içmeyi unutmuşum.
O yüzdende bugun şiş olabilirim.
Artım baya var çünki 1 kiloya yakın.
Hedefim perşembeden açlık yapıp 67 li Kilolarda mezun olmak hadi inşallah diyeyim. Ama 66 da olsa ballı kaymak olur:KK70::KK70:
Dur ben kodlayım beynimi... cumaya 66 lı kilolar inşallah :KK68:

Back
X