Hemen inceliyorum dogru diyorsun hep acizReklamcım benim proğramıda deneye bilirsin. Ücret aylık 100 tl.
Fatmanınkindede benimkinde çok far yok ikisinde de açsın
Sayfanın ismi sehri_nan hikayelerini takip edebilirsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen inceliyorum dogru diyorsun hep acizReklamcım benim proğramıda deneye bilirsin. Ücret aylık 100 tl.
Fatmanınkindede benimkinde çok far yok ikisinde de açsın
Sayfanın ismi sehri_nan hikayelerini takip edebilirsin.
Ay valla kilo aldim yaaa oyuzden yazmıyorum ama ara ara girip okuyorum yazılarınızı. Bugun açlık yapmaya calısıcam arada da senin programi uyguluyorum ama sadece 1-2 gün. Sonra cozutuyorum istikrar sağlayamıyorum. Havalar ısınıp kisitlamalar kalksin sporla diyete yeniden başlamayı düşünüyorum simdilik 62-63 kiloyu korumaya çalışıyorum ama iştahım baya açık zorlanıyorum.Zehracım nerelerdesin kayboldun gözlerimiz arıyor canım![]()
Cok şükür geçti canımBaşağrıların geçtimi cancazım?
Diyet bırakıldığında 1_2 kilo zaten ödeme tekrar gelir. Karbon şişliği bu. Normal yani Zehracım.Ay valla kilo aldim yaaa oyuzden yazmıyorum ama ara ara girip okuyorum yazılarınızı. Bugun açlık yapmaya calısıcam arada da senin programi uyguluyorum ama sadece 1-2 gün. Sonra cozutuyorum istikrar sağlayamıyorum. Havalar ısınıp kisitlamalar kalksin sporla diyete yeniden başlamayı düşünüyorum simdilik 62-63 kiloyu korumaya çalışıyorum ama iştahım baya açık zorlanıyorum.
Sizleri de özledim
@gezegenfeza
Mesaj sadeceAy valla kilo aldim yaaa oyuzden yazmıyorum ama ara ara girip okuyorum yazılarınızı. Bugun açlık yapmaya calısıcam arada da senin programi uyguluyorum ama sadece 1-2 gün. Sonra cozutuyorum istikrar sağlayamıyorum. Havalar ısınıp kisitlamalar kalksin sporla diyete yeniden başlamayı düşünüyorum simdilik 62-63 kiloyu korumaya çalışıyorum ama iştahım baya açık zorlanıyorum.
Sizleri de özledim
@gezegenfeza
Nasıl istersen Reklamcım benim için mahsuru yok.Benim yasim 32.Bazilariniz yaslari buyuk canim diye hitap etmek istemiyorum abla veya isimle hitap edebilirmiyim.
Benden yana sorun yokBenim yasim 32.Bazilariniz yaslari buyuk canim diye hitap etmek istemiyorum abla veya isimle hitap edebilirmiyim.
Sen yine iyisin canım, ben 70 lere çıktımAy valla kilo aldim yaaa oyuzden yazmıyorum ama ara ara girip okuyorum yazılarınızı. Bugun açlık yapmaya calısıcam arada da senin programi uyguluyorum ama sadece 1-2 gün. Sonra cozutuyorum istikrar sağlayamıyorum. Havalar ısınıp kisitlamalar kalksin sporla diyete yeniden başlamayı düşünüyorum simdilik 62-63 kiloyu korumaya çalışıyorum ama iştahım baya açık zorlanıyorum.
Sizleri de özledim
@gezegenfeza
Ben akşam sinameki içmeyi unuttum,Bu sabah bende artıdayım. Artık aç kalmak bile rutin oldu bana. Birde dün meyve kaçtı onunda etkisi olabilir.
Bakalım Bugunki açlıkla neler gidecek.
Gezom 36 saatlik açlıklarda apa yaparken ne kadar gidiyor ortalama?
Nasıl istersen Reklamcım benim için mahsuru yok.
Vaay süperHayirli haftalarimiz olsun inşallah
Kilom
Cuma 74.6
Bugün 73.8
Fark-800
AA bak güli aplamada abla diyebilirsinbu gözler ne gördü
bu kulaklar ne duydu
Bende bugun ödem çok ödem atıcılı tansiyon ilacını dün içmeyi unutmuşum.Ben akşam sinameki içmeyi unuttum,
Dünkü bulgurunda şişliği var, neyseki sabahki kilom da artı yok, cuma günküyle aynı.
Ödeme ve kiloya göre değişir aybenim, ben kendimde 500 bekliyorum zira bugün yine Ödemim çok, ertesi gün yine kilo vermeye devam edersin, 200 de o gün gitse, benim karım - 700 olur.
Madem sende de ödem var inşallah bir 700 de senden gider.
Galiba senin programda tuz yasak deyildi
Sen bana uy yarın yemeğine ve salatanda tuz koyma
Diğer günler yavaş yavaş damak tadına göre ayarlarsın
Üstüme iyilik sağlık.
Tebrikler mumumHayirli haftalarimiz olsun inşallah
Kilom
Cuma 74.6
Bugün 73.8
Fark-800