• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu sabah bende artıdayım. Artık aç kalmak bile rutin oldu bana. Birde dün meyve kaçtı onunda etkisi olabilir.
Bakalım Bugunki açlıkla neler gidecek.

Gezom 36 saatlik açlıklarda apa yaparken ne kadar gidiyor ortalama?
Bazen diyorum kendime benim vücut için geçerli ne kadar aç kalsam ne kadar az yesem onada alışıyor sanki dahada azını istiyor sanki eşim de diyor daha da az ne kadar azaltıcan 😭😭

Merhaba bugün sabah 9:00 kalktım spor yaptım yaklaşık 400 kalori yaktım

Kahvaltim :
1. Haşlanmış yumurta
2. Peynir
3. Çay
4. Bir dilim çay
5. Domates
NASIL BİR YERDE YANLIŞLIK VARMI
Bir dilim çay yanlış olmus :KK48:
Kararlı ol gerisi gelir bende şahsen ergen oldum olalı kilo problemli biriyim

merhaba kızlarrr :KK200:
önceki gün balığın yanında yediğim fazlaca turp otu salatasını sanırım çok hızlı öğütmeden yedim. o gece midemde bir rahatsızlık, şişkinlik oldu. akşamdan bu yana yine bir şişlik ve ayrıca tüm vücudumda çokça da ödem var. wc de sıkıntılı.
ödem neden oldu anlamadım. tuzlu da yemedim. uyuyunca geçer dedim ama yok geçmedi.

cuma 85.8
bugün 85.8

Nasıl istersen Reklamcım benim için mahsuru yok.
Eskiden cok kızardım abla demelerine ben birde minyon tipli yim saçımı bile inanmıyorlar boya var diyorlar ırsı bizde geç beyazlıyor şimdi umursamıyorum ama kimisi teyze diyenler var veya el öpmek isteyenler ki hiç sevmem el öptürmeyi gıcık oluyorum o insana

merhaba kızlarrr :KK200:
önceki gün balığın yanında yediğim fazlaca turp otu salatasını sanırım çok hızlı öğütmeden yedim. o gece midemde bir rahatsızlık, şişkinlik oldu. akşamdan bu yana yine bir şişlik ve ayrıca tüm vücudumda çokça da ödem var. wc de sıkıntılı.
ödem neden oldu anlamadım. tuzlu da yemedim. uyuyunca geçer dedim ama yok geçmedi.

cuma 85.8
bugün 85.8
Saglık lı yedim ot yedim haşlama yedim diyoruz sonra ödem şişlik gelse sinir olma
Neyse sende ben gibi cumaya eksi görcez inşallah

Benim yasim 32.Bazilariniz yaslari buyuk canim diye hitap etmek istemiyorum abla veya isimle hitap edebilirmiyim.
gerek yok canım. nick ya da isimlerle hitap edebilirsin. sanal ortam burası.
Saglık lı yedim ot yedim haşlama yedim diyoruz sonra ödem şişlik gelse sinir olma
Neyse sende ben gibi cumaya eksi görcez inşallah
ben çok hızlı yedim, öğütülmeden mideye geçince de hazımsızlık şişlik oldu. mide de dişlerimiz yok ki :KK43: iyice çiğnemeyi öğrenmem lazım. arada böyle kaçıyor.

Hı hı. Ben az ama istediğim şeylerden yiyorum bana ödem olarak geri döndü. Bu hafta sebze-yoğurt-salata menülerine dönüş yapacağım inşallah. Ödemi atabilirsem zaten eksi görürüm :KK70:
Bende öyle düşünüyorum salata yogurt agırlık lı yapıcam

Back
X