• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

*** 10. TAKIM 711. ETAP ***

Aylin42konya (61,6///%)
Natsume (66,7///% )
moni (86,3///% )
88prenses22 (90,0/// % )
Obezzto (80,6///% )
Aeben (68,1///% )
Fatimatuz_zehra (63,1///%)

MuMu85(74,6///%)
Ekrl(64,4///%)
nilsub(87,3///%)

Antepia27 (113,5///%)

10. Takım Ortalaması: %

takım içi

60kiloyum (85,8/)692. etapta 85,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Mydestinyy (96,3/)628. Etapta bildirimsiz 95,1 kg ile izne ayrılan üye

reklam (68/)680. Etapta 2 kez kilo bildiriminde bulunmadan, 67,1 kg ile izne ayrılan üye.
gezegenfeza(70,7/) 682. etapta 57,8 kg ile mezun olan üye. bt:18/01/2021 bk: 71,9 h:
Bugün Çarşamba değil mi monişto ya?? Günleri mi karıştırdın??🤔

bir ara hurmaya kafayı takmıştım. ayıptır söylemesi çeşitlerinden aldım da aldım. tariflerime de koyuyorum ya. dolapta duruyorlar. kullandım, yedim ama tabi bir ton alınca hepsini nerden bitiricen. geçen gün aklım takıldı. üşeniyordum. kalktım az önce bir çeşidinden hurma püresi hazırladım koydum buzdolabına. mis gibi oldu. elimin altında hazır oldu :KK28:
Hurmaya bende bayılırım

Buradada çok fena rüzgar esiyor çatılar uçacak gibi sanki

Ben kuru soğanı soyup yıkar öyle doğrarım doğradıktan sonra yıkamam sadece soğan salatası yapınca tuzla ovduktan sonra yıkarımki fazla tuzu gitsin bu yüzden şaşırmıştım canım benim

Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey yoktur

Geçmiş olsun canım sert yerde bir saat kadar sırt üstü uzan bel fıtığına çok iyi geliyor

Hadi gazan mübarek olsun canım

Geçmiş olsun canım dikkat edin kendinize
Soğan salatası yapacağım zaman senin dediğin gibide denerim
Dünkü salataya yarım soğan koydum diye yıkamaya erindim
Yoksa 1 soğanda olsa yıkarsam içim kıyılmiyor

Eşimde iyi çok şükür, elleri titriyordu onun için gitti, siyah çayı ve kahveyi azal demişler

Soğan salatası yapacağım zaman senin dediğin gibide denerim
Dünkü salataya yarım soğan koydum diye yıkamaya erindim
Yoksa 1 soğanda olsa yıkarsam içim kıyılmiyor

Eşimde iyi çok şükür, elleri titriyordu onun için gitti, siyah çayı ve kahveyi azal demişler
Midende sorun varsa soğan dokunur canım kendini en iyi sen bilirsin nasıl iyi geliyorsa öyle yap sağlıktan önemli bir şey yoktur

sabah 1 yk zeytinyağı + sade Türk kahvesi

öğlen 13.40
peynirli isotlu omlet
pişmiş 3 çeri domates + 2 köz yeşil biber
3 brezilya ceviz
1 wasa

ara 1 fincan yeşil çay + 1 kupa filtre kahve

akşam 19.20
1 tavuk but
2-3 yk patates kızartması (actifry da az yağda kızartıldı)
marul, havuç, turp salatası

ara 1 kupa kabuk tarçın çayı

şimdi 1/2 limonla madensuyu içiyorum.
az sonra yeşil çay içerim.

yatana kadar 2 lt su

merhaba kızlarrr :KK200:

dünkü menüden sonra ve gece çekirdeğin ardından dolaptaki probiyotikten içtim. sabah kalktıktan bir saat sonra 1 yk zeytinyağı ile sade Türk kahvesi içtim. çok şükür işlem tamam :KK70::KK70::KK70: ayyy bunalıma girmiştim :KK6::21:
Valla mesajı okuyunca ben bile rahatladım :KK70: :KK70:çekirdeğe devam👍

Hayirli sabahlar, ctesiden beri ayni kilodayim, Dolunay ve regl vurdu beni 😭😭
Cumaya daha çok var mumuş. Spor yapıyor musun??
Merhabalar😃
Dünden beri bir fırtına bir yağmur evi su bastı neredeyse. Pencerelerden (Kapalı oldukları halde) içeriye oluk oluk akıyordu sabah. Çok iş var çok.
Geçmiş olsun natsum.nerede yaşıyorsun sen? Burada da müthiş fırtına vardı ama Akdeniz de bayağı hortum falan olmuş.tv de görünce içim fena oldu
Banane kıskanırım:63:
Yaa seni çimdirecem ben merak etme. Haşemayla falan değil bak mayoyla. Ohh güzel de güneşleniriz.bak bir daha Sivas a gitmek isteyecek misin👍

Back
X