• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

günde kaç bardak içiyorsun canım?
Valla belli bir sınırı yok ama genelde en azından günde 2 büyük kupa içiyorum ;) bugün 500 mlden az fazla bile içtim ;)
Soğuk da içilebiliyor ama ben sıcak daha çok seviyorum hem bağırsakları yumuşatır diye ;)

Süpermiş zaten ara ara bu tür içecekleri degiştirmekte fayda var diye düşünüyorum hep yeşil çay içiyoruz vucut şaşırır belki madem faydalı bizler de yararlanalım
Teşekkür ederim bizimle paylaştığın için

Rica ederim canım ;) minik bir faydam olsa bile mutlu olurum ;)

Kızlar siz ne sıklıkla tartılıyorsunuz :KK66: Ben genelde diyet modundayken her gün tartılmak istiyorum hatta bu sabah bile zor tuttum kendimi :KK70: çok az da olsa eksi görünce motivasyon oluyor ama artı olunca da delleniyorum :KK70: sıkıntı orda zaten :KK70:

Kızlar siz ne sıklıkla tartılıyorsunuz :KK66: Ben genelde diyet modundayken her gün tartılmak istiyorum hatta bu sabah bile zor tuttum kendimi :KK70: çok az da olsa eksi görünce motivasyon oluyor ama artı olunca da delleniyorum :KK70: sıkıntı orda zaten :KK70:
Spor yapınca her gün tartılmak isterim çünkü kilomun düşeceğinden emin olurum. Spor yapmayınca inmeyeceğimi bildiğim için tartılmak istemem :(

ben kilo verirken hemen hemen hergün tartılıyorum sabahları. ama bu aralar keyfim yok tartılmıyorum.

Sabahlari, yemekten önce sonra su ictikten önce sonra yatmadan önce 🤪🤪🤪🤪🤪

Sabahlari, yemekten önce sonra su ictikten önce sonra yatmadan önce 🤪🤪🤪🤪🤪

Aynı ben :D ama genelde sırf sabahları tartılıyordum sonradan tartılırsam artı görünce canım sıkılır diye ;)
Şimdi tartılmayıp cuma bana da mı sürpriz olsa diyorum ama dayanamam kesin :D

Birde tartılırken hep çamaşırlarla tartılıyorum :D Pijamayla 500 gram da olsa fazla çıkarsa diye :D :D :D

Aynı ben :D ama genelde sırf sabahları tartılıyordum sonradan tartılırsam artı görünce canım sıkılır diye ;)
Şimdi tartılmayıp cuma bana da mı sürpriz olsa diyorum ama dayanamam kesin :D

Birde tartılırken hep çamaşırlarla tartılıyorum :D Pijamayla 500 gram da olsa fazla çıkarsa diye :D :D :D
Tartilmaya harcadigim eforu ev islerine harcasam her yer bal dök yala olurdu 🤣🤣🤣🤣

Tartilmaya harcadigim eforu ev islerine harcasam her yer bal dök yala olurdu 🤣🤣🤣🤣

Ben temizlik konsunda ya abartırım yada aman bırak dağınık kalsın derim :D
İki gündür bir temizlik yapasım var ama büyük kızım sağ olsun fırça atıyor kaşınıyorsun diye :D :D :D
İki sene önce omuzumda bir yırtık olmuştu ve aylarca acı çektim hatta kemikten kortizonlu iğne falan bile yapıldı :( ilk üç ay nasıl bir şeyse o ağrı yüzünden dik bile duramıyor paso yatıyordum ( zaten orda koptum ya hem diyetisyenden hemde diyetten )
O süreçte sağ olsun büyük kızım bütün evi çekip çevirdi ve kolum kalkmadığı için banyo yaparken bile bana yardımci oldu :(
Şükür geçti ama biraz fazla temizlik yada el işi tarzı birşey yapınca yine yokluyor ağrı bir kaç gün tutuluyor oda onu bildiği için devamlı kız rahat dur sonra yamuluyorsun diyor :D :D :D
Hatta bazen şakasına anam 10 günlük raporluyum yarın itibaren dediğimde lennnnn yine ne iş yaptın da kolun ağrıyor dimi diye söyleniyor :D

Özellikle şu koltuklarımı bir silesim var :D akşam üzere hatta dedim yahu iyice kiri azmasın sileceğim diye ama büyük kızım hemen kış günü ne koltuk silmesi otur oturduğun yerde beni dellendirme diye başladı :D :D :D

:KK70: :KK70: :KK70:
Stresli günler geçiriyorum rakibem şu sıralar. Bugün de hava fırtınalıydı, gün boyu doğru düzgün elektrik yoktu, elektrik kesintileri yüzünden belediyenin su sistemi de arızalanmış, sular da kesik 😭 elektrik olmayınca evi de ısıtamadık. Telefon doğru dürüst çekmiyor, internet sorunlu derken foruma da pek bakamadım. akşam yemeğini dışardan söyledik bu nedenlerle iyi yedim yani, stersten yemeye vurmuş durumdayım. İnşallah hafta içi durumlar düzelir. 😖
moni moni kaptan ben izne ayrılabiliyor muyum acaba kendimi toparlayana kadar?
Allah kolaylık versin canım

Ben hergün tartılırım, Ödemim çok olunca, farkedersem tartılmam.
Senelerdir böyle

Back
X