• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr :KK66:

Ufaklıktan bilgisayarı kaptığım gibi geldim :KK70:
Malum Pazar eee herkeste evde olunca pek fırsat bulamadım gündüz bakmaya :KK66:

Menü olarak gayet memnumum hatta birazdan sizlerle de paylaşırım :KK66:

Sorma Ayşem valla bir o kalmıştı :KK70: :KK70: :KK70: Geçen benim büyük kızda diyor hani Anne sen böyle böyle diyordun ya şu an bende o moddayım diye :KK70:

Bende dayanamam büyük ihtimalle :KK70:
Bu arada Pazartesi sana tartı resmi atıyormuyum :KK43: unuttum ertesi gün başlangıç olarak atmak gerekiyormuydu diye :KK66:

Valla hep aklıma geldikçe deli oluyorum hatta en zayıf olduğum zaman bir resim çekilmiştim kızlar devamlı onu gösterir burada minicik kalmıştın diye :KK70: yine minnak olurum inşallah :KK66:

:KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68:
Gerçekten de hayatımın en güzel dönemiydi desem yeridir :21: Çok çok güzel kilolar verirken bana Akrabadan da yakın olan çooook sevdiğim bir Ablam da eşlik etmiş yeri geldiğinde derdimi hiç bıkmadan dinlemiş :KK68:
İnan hep aklıma gelince diyorum şu pandemi bitse de oturup kahve içip sohbet etsek diye :KK66:
Geçen büyük kıza Ayşe Ablan fıstık olmuş dedim de ufaklık hemen Anneeee bana Kitap hediye eden Abla dimi diyor :KK70: Ayşem diyince bile hemen anlıyor hatta ufaklığın soy adıyla hafizada tutma olayı var soyadına kadar söylüyor cadı :KK70:
pazartesi takım içi paylaşıyoruz kiloyu, cuma günü fotolu gerekiyor:KK28:
lisede giydiğin montunu giyiyordun ah ah, tekrar o kiloları görücez hatta daha aşağısını ve mezun olup kilomuzu koruyacağız banuşum ben inanıyorum inş bu sefer olacak.:KK5:
halen dolmalık fıstığım daha:KK70::KK70::KK70:
inş fıstık olucamız günleri de görücez.:KK68:
kızlara çok selam kocaman öpüyorum ikisini de:KK15::KK15:
sahi Dilek napıyo, diyetisyen maceramızda o da vardı:KK19:

1612122018364.webp

haksızlık olacak bir durum yok şike ya da hile yapmıyorsun:KK28:
Yinede başabaş ilerlemek isterim.
Yalnız burda deyil, aile icindede kıyasıya yarış var, onları da geçmem lazım.
Hoş elime su dökemez hiçbiri ama onlar paralı ve sıkı programlar yapıyor, çayları mamaları var.
Yarış atı gibi koşturuyor mübarekler

bu arada yeni arkadaşlarımız ve oynakbaşını tanımayanlar için:
oynakbasi34 oynakbasi34 Banum benim burada tanıyıp sevdiğim ve sonrasında da gerçek yaşamlarımızda buluşup tanıdığım arkadaşımdan öte benim için kızkardeş. :KK200: 10 küsür yıldır tanıyoruz birbirimizi.:KK19:
kendisi ile ben 8. takımın kaptanıyken tanıştık, takıma geldi. uzun süre beraberdik takımda, sonra ben takım kaptanlığını banuşuma devredip emekli olmuştum.
yani banuş eski kaptanlardan çok uzun süre 8. takımın kaptanlığını yaptı. sonra o da kendini kaptanlıktan emekli etti.:KK28:
2017 senesinin Mart ayında, bir diyetisyenden randevu aldığını söyleyince hop takıldım peşine, dedim anca beraber:KK5: ( zaten zayıflıcaz diye yemediğimiz halt kalmamıştı:KK70:)
başladık diyetisyene, her hafta cuma günü buluşup gidiyorduk, seanslara da beraber giriyorduk. çıkışta da sağlıklı :confused: yemeğimizi yer kahvemizi içer sohbet ederdik. ah ne güzel günlermiş:cry::cry:

ben:107 banuş 117 kg ile Sibel'ciğimize başlamıştık.
çok güzel kilolar verdik. ben 80 banuş 85 i gördü.
ama aksilik ikimizde de omuz ve kol ağrısı, yırtılma yaşadık . hareketler kısıtlandı ve hopp geldi geri kilolar.:KK42::KK42::KK42:
bizim hikayemiz de böyle.:KK19:
Ne güzel sağlam dostluğumuz var, daim olsun inşallah ❤

Kahvaltı

2 yumurtadan ıspanaklı kaşarlı omlet ( börek tadında)
Domates, salatalık, paprika
Tahin

Akşam

Ispanaklı, mantarlı tavuklu gratin
2 tavuk kanat
Bayağı fırında kereviz
Salata

Su
1,5 lt
3 kupa kahve

Spor
Yok ( sağ kürek kemiğine yel girdi galiba, nefes aldıkça şiddetli ağrıyor)

Yemekler bol tuzlu olmuş
Suyu artırmam lazım ki sabaha ödem tutmayım
Torunların ikisi geldi, küçük biraz yoruyor, inşallah suya devam edebilirim

bu arada yeni arkadaşlarımız ve oynakbaşını tanımayanlar için:
oynakbasi34 oynakbasi34 Banum benim burada tanıyıp sevdiğim ve sonrasında da gerçek yaşamlarımızda buluşup tanıdığım arkadaşımdan öte benim için kızkardeş. :KK200: 10 küsür yıldır tanıyoruz birbirimizi.:KK19:
kendisi ile ben 8. takımın kaptanıyken tanıştık, takıma geldi. uzun süre beraberdik takımda, sonra ben takım kaptanlığını banuşuma devredip emekli olmuştum.
yani banuş eski kaptanlardan çok uzun süre 8. takımın kaptanlığını yaptı. sonra o da kendini kaptanlıktan emekli etti.:KK28:
2017 senesinin Mart ayında, bir diyetisyenden randevu aldığını söyleyince hop takıldım peşine, dedim anca beraber:KK5: ( zaten zayıflıcaz diye yemediğimiz halt kalmamıştı:KK70:)
başladık diyetisyene, her hafta cuma günü buluşup gidiyorduk, seanslara da beraber giriyorduk. çıkışta da sağlıklı :confused: yemeğimizi yer kahvemizi içer sohbet ederdik. ah ne güzel günlermiş:cry::cry:

ben:107 banuş 117 kg ile Sibel'ciğimize başlamıştık.
çok güzel kilolar verdik. ben 80 banuş 85 i gördü.
ama aksilik ikimizde de omuz ve kol ağrısı, yırtılma yaşadık . hareketler kısıtlandı ve hopp geldi geri kilolar.:KK42::KK42::KK42:
bizim hikayemiz de böyle.:KK19:
Anammmm yıllar yıllar geçti biz hala kiloluyuz😂

Back
X