- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
pazartesi takım içi paylaşıyoruz kiloyu, cuma günü fotolu gerekiyorSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Ufaklıktan bilgisayarı kaptığım gibi geldim
Malum Pazar eee herkeste evde olunca pek fırsat bulamadım gündüz bakmaya
Menü olarak gayet memnumum hatta birazdan sizlerle de paylaşırım
Sorma Ayşem valla bir o kalmıştı![]()
![]()
Geçen benim büyük kızda diyor hani Anne sen böyle böyle diyordun ya şu an bende o moddayım diye
Bende dayanamam büyük ihtimalle
Bu arada Pazartesi sana tartı resmi atıyormuyumunuttum ertesi gün başlangıç olarak atmak gerekiyormuydu diye
Valla hep aklıma geldikçe deli oluyorum hatta en zayıf olduğum zaman bir resim çekilmiştim kızlar devamlı onu gösterir burada minicik kalmıştın diyeyine minnak olurum inşallah
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gerçekten de hayatımın en güzel dönemiydi desem yeridirÇok çok güzel kilolar verirken bana Akrabadan da yakın olan çooook sevdiğim bir Ablam da eşlik etmiş yeri geldiğinde derdimi hiç bıkmadan dinlemiş
İnan hep aklıma gelince diyorum şu pandemi bitse de oturup kahve içip sohbet etsek diye
Geçen büyük kıza Ayşe Ablan fıstık olmuş dedim de ufaklık hemen Anneeee bana Kitap hediye eden Abla dimi diyorAyşem diyince bile hemen anlıyor hatta ufaklığın soy adıyla hafizada tutma olayı var soyadına kadar söylüyor cadı
![]()
lisede giydiğin montunu giyiyordun ah ah, tekrar o kiloları görücez hatta daha aşağısını ve mezun olup kilomuzu koruyacağız banuşum ben inanıyorum inş bu sefer olacak.
halen dolmalık fıstığım daha
inş fıstık olucamız günleri de görücez.
kızlara çok selam kocaman öpüyorum ikisini de
sahi Dilek napıyo, diyetisyen maceramızda o da vardı
29 OCAK-4 ŞUBAT