- 21 Ekim 2019
- 5.435
- 26.825
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee ne sandin rakibim degil misinKız 400 gramı bana mı yolladın
Annem şu anda daha iyi ağrıları ilaçlar sayesinde biraz olsun dindi şükür inşallah kemoterapi işe yarar iyileşir bizde rahat bir nefes alırız ayrıca sorduğun için teşekkür ederim canım benimsara_28 saracım hep unutuyorum sormayı annen nasıl canım? Yazdın da ben mi kaçırdım acaba?
sara çok ağrısı oluyor mu? bu hastalığın bazı türleri çok ağrılı oluyormuş. benim bir arkadaşımın eşi öyleydi. çok ağrılıydı. adamcağız ağrıdan ağlıyordu. annendeki ağrılar nasıl canım?Annem şu anda daha iyi ağrıları ilaçlar sayesinde biraz olsun dindi şükür inşallah kemoterapi işe yarar iyileşir bizde rahat bir nefes alırız ayrıca sorduğun için teşekkür ederim canım benim
Allah daha iyi etsin inşallah kemoterapi nin faydasını görürsünüz kuzumAnnem şu anda daha iyi ağrıları ilaçlar sayesinde biraz olsun dindi şükür inşallah kemoterapi işe yarar iyileşir bizde rahat bir nefes alırız ayrıca sorduğun için teşekkür ederim canım benim
Rabbim Anneciğine acil şifalar verir inşallah ....AminnnnnnnnnAnnem şu anda daha iyi ağrıları ilaçlar sayesinde biraz olsun dindi şükür inşallah kemoterapi işe yarar iyileşir bizde rahat bir nefes alırız ayrıca sorduğun için teşekkür ederim canım benim
sara çok ağrısı oluyor mu? bu hastalığın bazı türleri çok ağrılı oluyormuş. benim bir arkadaşımın eşi öyleydi. çok ağrılıydı. adamcağız ağrıdan ağlıyordu. annendeki ağrılar nasıl canım?
masraf çok çıkmış gerçekten. Allah korumuş.Bugünü de bitirdik çok şükür
Hemen aklımdayken yediklerimi paylaşayımgerçi bugün pek bir şey yemedim
Eşimin okul kaydı, Arabanın tamir koşturmacası derken fırsat bulamadım sonra da akşam yemeği yediğim halde şu an deli gibi açım ama yemem
Uyanınca 08.30 da
1 kupa sıcak su
ara 09.30 gibi
1 duble şekersiz Türk Kahvesi
Kahvaltı; 10.00 gibiydi sanırım
2 haşlanmış yumurta
1 dilim Peynir
1 şekersiz çay
ara 12.30
1 kupa şekersiz Nescafe
Öğlen yok sadece bir dilim Beyaz peynir yedim koşturmaca arasında eve uğrayınca
ara; 15.00de
1 kupa yeşil çay Ananaslı
Akşam; 17.45de
1 büyük tabak haşlanmış karnabahar
Şimdide şekersiz çay içiyorum midemi bastırsın diye
Gün içinde 1.5 litre ancak su içtim ama yatana kadar 1 litre daha eklenir
Resmen aç açına günü bitirdimbiliyorum fazlası da zarar ama özellikle arabaya üzülünce bugün canım hiç birşey istemedi
Düldüle 15 000e yakın masraf çıkınca ( motor gitmiş) satmaya karar verdik mecbur
Hayırlısı ne diyeyim en azından bizlere birşey olmadı ( Allah korusun ya yolda giderken birşey olsaydı diye kendimi teselli ediyorum )
Baya cıkmış masraf saglık olsun dedigin gibi sizlere Bi zarar vermemiş yaBugünü de bitirdik çok şükür
Eşimin okul kaydı, Arabanın tamir koşturmacası derken fırsat bulamadım sonra da akşam yemeği yediğim halde şu an deli gibi açım ama yemem
Uyanınca 08.30 da
1 kupa sıcak su
ara 09.30 gibi
2 haşlanmış yumurta
1 dilim Peynir
1 şekersiz çay
ara 12.30
1 kupa şekersiz Nescafe
ara; 15.00de
Akşam; 17.45de
Resmen aç açına günü bitirdimbiliyorum fazlası da zarar ama özellikle arabaya üzülünce bugün canım hiç birşey istemedi
Düldüle 15 000e yakın masraf çıkınca ( motor gitmiş) satmaya karar verdik mecbur
Hayırlısı ne diyeyim en azından bizlere birşey olmadı ( Allah korusun ya yolda giderken birşey olsaydı diye kendimi teselli ediyorum )
Sen sanırım çeşitli yemeyi seviyorsunyarın menümü daha sade yapacağım inşallah.
Bugun 5 gibi kapattım şu an aklım mutfakta açıktım kalkayım Bi kahve yapayım bari
Varmi kahve isteyen
çeşit severim de tarifleri çok detaylı ve ölçüleriyle yazdığımdan da çok kalabalık görünüyor. ama tabi bugünkü yulaf lapası ekstraydı. 2 öğün iyi bana.Sen sanırım çeşitli yemeyi seviyorsun
Çok sevindim canım.Annem şu anda daha iyi ağrıları ilaçlar sayesinde biraz olsun dindi şükür inşallah kemoterapi işe yarar iyileşir bizde rahat bir nefes alırız ayrıca sorduğun için teşekkür ederim canım benim
Masrafı çokmuş canım, cana gelmesin mal yerine gelir elbetBugünü de bitirdik çok şükür
Uyanınca 08.30 da
1 kupa sıcak su
ara 09.30 gibi
2 haşlanmış yumurta
1 dilim Peynir
1 şekersiz çay
ara 12.30
1 kupa şekersiz Nescafe
ara; 15.00de
Akşam; 17.45de