• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugünkü menüm:

sabah: iki dilim fümeli omlet, peynir, zeytin, domates,kapya,turp

akşam: etli nohut,turşu

ara: biraz kuruyemiş ve yarım portakal

su: 2 litre
spor: on bin adım
Her gün o turşu lar yenirse kilo kaybını ututun hanfendi. Ayrıca baklagiller haftada 1 den fazla yemek bende kilo vermeyi engelliyor. Sevgiyle dikkatinize sunarım OBEZTO hanım😅🥰

Fulyacım maşallah manas destanı gibi döşemişsin,yukarıda okudum 😁😁

bak bu konuda arkadaşın obezztoyu örnek al🙈 Şimdi yediğim peynir için deri tuluma basılmış ve bekletilmiş peynir mi yazsam daha az gözükür yoksa ayrıntıya girmeden direkt peynir yazsam mı daha az gözükür? 🤔herkesin selameti için tabii ki peynir yazmak daha mantıklı.bu yüzden sana da tavsiyem çok ayrıntıya girme. Aslında çok bir şey yemiyorsun ama ayrıntı kalabalık gösteriyor
Evet fulyacım bu bağcıyı dinleyelim peynire peynir yaz geç yoksa beni ikna edemezsin:D:D

çeşit severim de tarifleri çok detaylı ve ölçüleriyle yazdığımdan da çok kalabalık görünüyor. ama tabi bugünkü yulaf lapası ekstraydı. 2 öğün iyi bana.
ben salata ve meze ayrıntısına çok takılırım. çok severim.
Fulyacım şu son 4 gündür iyice Anladım ki azda yense karışık beslenildiğinde kilo verilmiyor.
Şahsen 4 gündür azda yiyorum ama pro karışıyor karbonda. O yüzden kilo artıyor.
Biraz sade ye lütfen :68:

8 haftayı nota almadan tamamladık, tebrikler :KK68:

45.TUR / SEKİZİNCİ HAFTA

4. TAKIM
710.Etap => %0,238 => 1.NOTA
711.Etap => ETAP İKİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ

5. TAKIM
BAŞARILI:nazar:

6. TAKIM

9. TAKIM
704.Etap => %0,152=> 1.NOTA
705.Etap => ETAP BİRİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ

10.TAKIM

13. TAKIM
706.Etap => %-0,589 => 1.NOTA

SONUÇ: 45.tur performans yarışması sonuçlanmıştır,buna göre sonuç hazırlama cezası alan takım bulunmamaktadır. 5.6. ve 10.takım 45.tur boyunca hiç nota almadan başarılı olmuştur,başarılarının devamını dileriz.

Günaydın kızlar
Önce kendime kahve yaptım içtim size kahve yaparken uyumuşum kusuruma bakmayın bugun söz yapıcam size şöyle boll köpüklü kahve
Dün torun cok yordu beni 51 yaşındaki karı 1 saat saklambaç oynarsa ardından körebe eee bende pil bitti

Günaydın hanımlar hayırlı sabahlar
Yoğun kar yağışı ve elektrik kesintisi sebebiyle dün erken döndük tatilimizden
En son çocukluğumda gördüğüm kar manzalari gördüm güzel fakat kısa bir tatil oldu❤️❤️❤️❤️
Hoşgeldin canım kış tatili nede olsa

Back
X