- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.782
- 88
- 40
Rabbim vermiyorsa daha hayırlısını vereceği içindir inandık iman ettik çok şükürHakkında hayırlısı olsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim vermiyorsa daha hayırlısını vereceği içindir inandık iman ettik çok şükürHakkında hayırlısı olsun canım
hayırlısı olsun canım.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Sonunda bittidüldülü sattık şükür bir aksilik olmadan
Bir ara Noterde baya bir duygusallaştım ama hayırlısı buymuş
Dönüşü aylar sonra ilk kez Annemlere kahve içmeye uğradım
Bir ara benim büyük kız tansiyonuna bakarken Babam dur istersen birde şekerine bakalım dediHazır makineyi bulmuşken benimkine de bakayım dedim ama bakmaz olaydım
ben yüksek çıkacağını düşündüm ama okadarını beklemiyordum
Resmen Şekerim 330 çıktı
Hatta Annem börek yapmış 1 ufak parça yedikten sonra ölçmüştümNasıl moralim bozuldu anlatamam ki çok da kötü hissetmiyordum o an kendimi
demekki evde o çok halsiz ve kötü hissediğim zamanlarda daha da yüksek oluyor ama makine olmayınca ölçme şansım olmuyor
İlk fırsatta hemen randevu alıp kan tahlillerimi yaptırıp birde şeker ölçme aleti almam şart oldu
Aminnnnn canım inşallah![]()
aynenRabbim vermiyorsa daha hayırlısını vereceği içindir inandık iman ettik çok şükür
Alışkanlıklar kolay bırakılmıyor aybenimKız sen apayı bırakmamışmıydın![]()
Canım sorucam sorucam unutuyorum demek olmadı16 gibi yemek işini bitirmişken bugunki menümü yazmak istedim
Sabah peynir 3 zeytin 1 tatlı kaşığı vişne reçeli (vazgecilmezim)
Ara yarim elma
14.30 1 kepçe kuru fasulye
15.30 bir avuç erik kurusu
30 dk leslie boosted yaptim. Ilk defa yaptığım için çok yoruldum
Bu arada yine Bu ay regl oldum uzun lafın kısası benim bebek hayallerim tamamen rafa kaldırıldı. Bundan sonra sporuma dikkat edeceğim insallah
Yasakları sevmemPeki apa meyva yasak diyor
Onu niye yiyon![]()
![]()
![]()
Canım sakın ihmal etme . Kilo almanın belki de tek nedeni insülin. Muhakkak yaptır tahlilleriniSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Sonunda bittidüldülü sattık şükür bir aksilik olmadan
Bir ara Noterde baya bir duygusallaştım ama hayırlısı buymuş
Dönüşü aylar sonra ilk kez Annemlere kahve içmeye uğradım
Bir ara benim büyük kız tansiyonuna bakarken Babam dur istersen birde şekerine bakalım dediHazır makineyi bulmuşken benimkine de bakayım dedim ama bakmaz olaydım
ben yüksek çıkacağını düşündüm ama okadarını beklemiyordum
Resmen Şekerim 330 çıktı
Hatta Annem börek yapmış 1 ufak parça yedikten sonra ölçmüştümNasıl moralim bozuldu anlatamam ki çok da kötü hissetmiyordum o an kendimi
demekki evde o çok halsiz ve kötü hissediğim zamanlarda daha da yüksek oluyor ama makine olmayınca ölçme şansım olmuyor
İlk fırsatta hemen randevu alıp kan tahlillerimi yaptırıp birde şeker ölçme aleti almam şart oldu
Aminnnnn canım inşallah![]()
AmennaRabbim vermiyorsa daha hayırlısını vereceği içindir inandık iman ettik çok şükür
çok mu ağrıyor?Kahvaltı
2 yumurtadan çeşitli peynirli omlet
Domates, roka
Ceviz, tahin
Akşam
1 tabak pırasa yemeği
2 kaşık mantarli tavuk göğsü
Bol salata
Biraz fazla çekirdek, tahin
Su
1,5 lt
3 kupa kahve
Yarım lt yeşil çay
Spor
Yok
Civcivler yeni gitti, sancım var
Öyle yapacagim ınsallah herşey nasip meselesi buna şükürAlışkanlıklar kolay bırakılmıyor aybenim
Canım sorucam sorucam unutuyorum demek olmadıolsun bozma moralini.her şeyin bir vakti saati var.başka şeylere odaklan,biraz kafanı dağıt.inşallah beklemediğin bir vakitte ansızın gelir
Insallah cümle isteyenlereAmenna![]()
bugün çok uzun zamandır Bebek isteyen ve üç düşüğü olan bir arkadaşımın tekrar gebe kaldığını öğrendim. Onun için çok dua etmiştim,çok sevindim. Allah hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin
Yani hareketlerimi kısıtlıyor, belden aşağısı kötü, yukarıyı unutturduçok mu ağrıyor?
Kahvaltı
2 yumurtadan ıspanaklı kaşarlı omlet ( börek tadında)
Domates, salatalık, paprika
Tahin
Akşam
Ispanaklı, mantarlı tavuklu gratin
2 tavuk kanat
Bayağı fırında kereviz
Salata
Su
1,5 lt
3 kupa kahve
Spor
Yok ( sağ kürek kemiğine yel girdi galiba, nefes aldıkça şiddetli ağrıyor)
Yemekler bol tuzlu olmuş
Suyu artırmam lazım ki sabaha ödem tutmayım
Torunların ikisi geldi, küçük biraz yoruyor, inşallah suya devam edebilirim
kan şekeri önemli. ama beslenmeyle kontrol altına alınabiliyor. inşallah iyi çıkar canım.Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı Akşamlar
Okadar alıntı yaptım herkesten uçtu
Geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ederimiyiki varsınız valla moralim biraz da olsa düzeldi
Kafama fena takıldı şeker olayı ve yarın sabah hemen sağlık ocağını arayıp soracağım bakalım kan tahlili yapıyorlarmı diyeiki hafta önce kızım için aradığımda tüp getirmediler Hastaneden o yüzden bir müddet yapılamayacak denmişti
eğer tüm tahlilleri orada yaparlarsa en azından fazla kalabalığa girmeden aradan çıkmış olur
olmadı artık mecbur Devlet hastanesine giderim
![]()
kan şekeri önemli. ama beslenmeyle kontrol altına alınabiliyor. inşallah iyi çıkar canım.