• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İnşallah canım :KK66: kaç gündür gayet güzel gidiyorum diye hiç şekerimin okadar yükselmiş olabileceğini düşünmedim birazda ondan şaşkınlığım :KK66: ama dediğin gibi inşallah beslenmeyle düzene girer :KK66:
spor da dengeliyor kan şekerini. ikisini bir arada yaparsan kısa sürede düşer. ama tabi arada kontrol tahlili yaptırmakta fayda var.

Unutmadan bugünki menümü de yazayım ;)

Sabah uyanınca 08.15de
1 kupa sıcak su

Kahvaltı; 11.00 gibi
2 dilim beyaz peynir
5 - 6 tane zeytin
1 dilim ekmek

ara 13.00de
1 sade sütsüz şekersiz Nescafe

Öğlen 15:00de
Avuç içi kadar patatesli börek ( hem fazla yağlı değildi hemde baya inceydi )
2 şekersiz Çay

ara; 17.00de
1 şekersiz Nescafe

Akşam 19.00da
100 gram kadar Tavuk sote
1 ufak kase kadar da havuç turp rendesinden salata

Gün içinde ancak 1.5 litre su içtim ama yatmadan bir 500 ml daha içerim ;)
Spor yine yok ama bir 15 dakika da olsa yürüyebildim koşturmaca arasında ;)

Fulyacım bence yapabileceğin seni kısıtlayacak bir proğram yada liste VS bul ve başla canım. :KK43:
aslında 2 öğün iyi gidiyordum da şu wc işi fena bozdu beni. hayır şu an da normale dönmüş olsa yine tamam. bugün yine yoktu. motivemi bozdu. neyse düzeltmeye çalışacağız menüleri.
aslında elimde liste var da ne bileyim 2 öğün bana daha uygun sanki.

aslında 2 öğün iyi gidiyordum da şu wc işi fena bozdu beni. hayır şu an da normale dönmüş olsa yine tamam. bugün yine yoktu. motivemi bozdu. neyse düzeltmeye çalışacağız menüleri.
aslında elimde liste var da ne bileyim 2 öğün bana daha uygun sanki.
Sana en iyi gelen şey Karbonu kesmek fulyacım. Ekmegi pogaçayı esgrç biraz. Ha bal ha ekmek ikiside aynı kefede bence 🥰Lütfen 1 _2 ay sık dişini. Zaman dediğin çok çabuk geçiyor. Bak hayatta geçiyor. Fıstık fulyayı 80 li Kilolarda gezdirmeye hakkın yok canım.! 💕

Sana en iyi gelen şey Karbonu kesmek fulyacım. Ekmegi pogaçayı esgrç biraz. Ha bal ha ekmek ikiside aynı kefede bence 🥰Lütfen 1 _2 ay sık dişini. Zaman dediğin çok çabuk geçiyor. Bak hayatta geçiyor. Fıstık fulyayı 80 li Kilolarda gezdirmeye hakkın yok canım.! 💕
evet karbo sıfır olduğu zaman çok iyi oluyor. ama bu aralar sıfırlık modda değilim. en azından yersem daha uygun olanını yiyeyim. en azından siyez ekmeği yapıyorum. doyurucu olduğu için az yiyorum. poğaçayı da karabuğday unundan falan. ya da değişik unlar aldım onlardan yaparım. malzemesi bol oluyor zaten unu fazla olmuyor.

Back
X